Koji vam je najveći fleks?

Хебем к'о Ланми Мајами!!!

ПС. Гледах га у поткасту код Ђуса. Ланми паметан, културан и елоквентан, а Ђус једно неписмено говедо које не уме једну реченицу да састави без "ово оно, брате...и сл".

Možda je izgled, možda partner iz snova kog ste osvojili, možda nešto što znate da radite, obdarenost ili sposobnost da se lako socijalizujete, physique, lice, osmeh, posao iz snova koji ste uspeli da radite, bankovni račun, obdarenost bilo koje vrste, uglavnom bilo šta čime se dičite i što je selling point kod suprotnog (ili istog :mrgreen:) pola?

Eto prilike da se hvalimo malo.

swag flex GIF
Meni se kod mene sve sviđa ali to i nije neki reper za uspešnost

Sposobnost da se lako socijalizujem, pretpostavljam da mi je to najočigledniji flex

Jutros mi je na pijaci pala ova tema na um, ćaskajući usputno sa prodavcima i prodavačicama, razmenjujući poglede sa prolaznicima... ne, izgled nije, nešto drugo je u pitanju. Mislila sam da je možda sam osmeh ali je ipak neki stav, način ophođenja i tek onda osmeh upakovan sa ostalim.

Imam negde zapisane usputne komentare kolega i koleginica na poslu, koje mi dobace ili koje čujem, a koji su me zatekli. Jedan od njih je komentar koleginice: "Sijaš!" i govori drugoj novoj koleginici: "Ona uvek sija pozitivnom energijom".

Drugi, na listi prvi, zbog kog sam i počela da ih zapisujem je: "Ti dolaziš čiste duše na posao".

Mislim da je ono što odajemo iznutra taj važan "fleks", sve ostalo je privremeno i prolazno.

Naravno, nisam ja uvek "sjajna i bajna", i veoma veoma često sam u nadrk fazonu na poslu. Ne lupam vratima i telefonskom slušalicom ali psujem kao mađarica udata za srpskog kamiondžiju.

Back