- Poruka
- 48.006
Kme, kmeNezgodan sam hehe.
Vidiš, žvaka mi je očajnaI fore.
Jesam i zgodan, ali džabe. A i kažem, ne mogu na čelo napisati svoj fleks ili u opis profila na nekoj društvenoj mreži![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kme, kmeNezgodan sam hehe.
Vidiš, žvaka mi je očajnaI fore.
Jesam i zgodan, ali džabe. A i kažem, ne mogu na čelo napisati svoj fleks ili u opis profila na nekoj društvenoj mreži![]()
Pišem pesme i priče. I scenarije za nikada snimljene filmove. Prilično dirljivo i neobično.možda nešto što znate da radite
humorMožda je izgled, možda partner iz snova kog ste osvojili, možda nešto što znate da radite, obdarenost ili sposobnost da se lako socijalizujete, physique, lice, osmeh, posao iz snova koji ste uspeli da radite, bankovni račun, obdarenost bilo koje vrste, uglavnom bilo šta čime se dičite i što je selling point kod suprotnog (ili istog) pola?
Eto prilike da se hvalimo malo.
![]()
Ja sam to nasla ali mi opet nesto faliDanas je retko naći muškarca koji fino miriše, zgodan bez viškova, pristojan, ima dobar penis i može dugo da izdrži !
Tako da je to pohvalno i zaista ima čime da se pohvali![]()
to sam se salila...uglavnom sam samo zenskoPa dobro Andjo, ti se nekad predstavljaś kao muškarac , pišeš u muškom rodu a nekad si žensko, kao sad. Jel to nešto povezano sa danima u sedmici, kao parnim danima si jedno a neparnim drugo.![]()
Koliko je dugo to dugo? Samo pazi medicina tvrdi da je ćuna dizajnirana da bude max 15 minuta u erekciji.![]()
Pišem pesme i priče. I scenarije za nikada snimljene filmove. Prilično dirljivo i neobično.
Takođe, pravim fina gnezda od ćebadi i jastuka. I prvoklasne kokice.![]()
Tako je.Evo, kako jedna fina dama piše o poeziji, scenarijima, nešto neobično lepo, a ne sise dupe !![]()
Ne mora u kontinuitetu dugo, ali dugo u smislu koliko ukupno može
(Ma, zezam se, bre, to sve zavisi od toga koliko je muškarac naložen na ženu, kada nije ništa ne vredi.)
Nekad ako je mnogo naložen može da bude kontraproduktivno. Posle ga ti tapšeś po ramenu i kažeš onu legendarnu - pa dobro, to svakome može da se desi.![]()
Uh, kakve pesme ja imam ovde, sad ću da nađem linkove. Pobedničke!Hm da, ovo me podsetilo. Imam i ja par dobrih tekstova za pesme i jednu vrlo dobru priču objavljenu na jednom drugom forumu.
Ponosan sam na to.
Osim toga, umem da slušam ljude, nisam od onih koji samo žele da pričaju o sebi, svojim problemima, planovima itd. I na to sam ponosan.
Oš se menjamo, ti meni jednu tvoju priču, ja tebi moju. Preko PP linka.Pa onda damo iskreni sud a ne ono fejk laskanje tipa- joj baš je super, u dahu sam pročitao/la.Pišem pesme i priče.
Poruka u temi "Poetski konkurs na temu DALJINE - Glasanje" https://forum.krstarica.com/threads/poetski-konkurs-na-temu-daljine-glasanje.914593/post-41272244
HvalaNisam pročitao u dahu ali stvarno je dobra, respekt.!!!
Može.Oš se menjamo, ti meni jednu tvoju priču, ja tebi moju. Preko PP linka.Pa onda damo iskreni sud a ne ono fejk laskanje tipa- joj baš je super, u dahu sam pročitao/la.![]()
HvalaPosvećena je forumašici, bivšoj supermoderatorki
To vazi za klince.....................inace, moze i 2 sata .....po potrebi.Koliko je dugo to dugo? Samo pazi medicina tvrdi da je ćuna dizajnirana da bude max 15 minuta u erekciji.![]()
pa brate, ti otoič se hvališ sisama i dupetom, a sad forumaši kriviNišta to, od forumaša smo naučili da su samo sise i dupe bitni
šalim se. ko zna šta ko primeti i šta je kome interesantno
Šta vam je atribut glavni kod suprotnog pola?Meni prevodilac za temu treba. Fleks?
Šta vam je atribut glavni kod suprotnog pola?
Ono što se prvo primeti, i daje najveću šansu za prolaz?
Na primer @Paula kaže da ima dobre sise i guz. Što je istina, jel'te.
Ali ima i drugih stvari koje muškarci vole, nije samo to.