Пре неколико месеци, напали ме из МТС-а да ми уведу њихов ТВ, ја им рекао имам већ тв код другог оператера, нећу да плаћам две претплате.Други пут ми нудили по некој мизерној цени, увећање рачуна за 200-300 динара на већ постојеће трошкове(од раније имам адсл и фиксни код МТС), ја опет одбио са истим образложењем.На крају ми понудили увећање рачуна за свега 50 динара, ја опет нешто зановетао , и онда ми увели њихов Ирис за увећање рачуна од 0 динара.Сада имам њихов интернет, фиксни телефон и Ирис за око 20 евра месечно, а толико сам плаћао и пре увођења МТС-телевизије.Приметио сам да су ми рачун ипак увећали за оних 50 динара, зваћу их да их мало смарам због тога када будем имао времена.
То је неки основни пакет, нема ХБО и Синемакс, рисивер уме да се заблокира, и премотавање уме да промаши емисију., али ништа страшно.Ирис апликација ради солидно на компјутеру и мобилном, али не ради ако ниси на МТС интернету.
Оставио сам Тотал ТВ до истека уговора почетком 2023 године, онда ћу да видим да их откажем.