Nazalost sve si u pravu...prodaju muda za bubrege i nista to ne valja...po 100 puta sam morao zvati majstore ..ovi dodju ustanove da je signal preko aparata ok i idu dalje i nista ne rese.
У суштини, све ти је то коцка.
Тамо негде можда на Новом Београду и имају оптику, али ко где и како уграђује оптику и где је све коаксијала, то не можемо знати, осим да коаксијале има много више од оптике.
Неком оптика лепо ради, али то сигурно није нека периферна општина Београда или неки мањи град у Србији.
Optika klasična državna prevara svojstvena samo njima..Nema u Srb neta kako treba...Kupe net za milion adresa a prodaju ga na 5 miliona adresa...naša posla.
Знаш како раде коаксијални каблови ? Тако што када се много људи прикључи у исто време, веза не фукционише.
Ne znam kakav problem imas sa koaksijalnim kablom,ali kod mene je Supernova i dolazi mi koaksijalni kabl u stani i nemam nikakvih problema,sem kada su neki veci radovi na nasoj liniji ispred nas.
То је јер не живиш на перферним општинама Београда и другим опскурним местима где интернет не ради добро.
Зато теби и лепо ради што ниси у зони где је уграђивано како не треба.