savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 25.343
Није, имамо солидан интернет у Европи.Srbija je zaostala 150 puta za ostatkom sveta![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није, имамо солидан интернет у Европи.Srbija je zaostala 150 puta za ostatkom sveta![]()
Nisi ti nigde bio pa ti je i gowno u srbiji slatkoНије, имамо солидан интернет у Европи.
Код тебе ништа не ради како треба, то је зато што не знаш са кућном електроником.Ne radi ni lg tv ni lenovo ni hp lap![]()
Slazem se u vezi optike.od prvog dana sam bio kod njih kada su imali ispostavu u kragujevcu i naplacivali protok gde su muljali sa gb-ajtima. 15 godina bio njihov, trpio svasta i kao jedan od prvih kosrinika nikad neki bog zna kakav benfiti nisam imao. imao cak i solidne veze u tehnickom delu sbb-a da kada im nesto pukne meni vrate u roku od pola sata najvise... otisao, jer koaksijal nema sanse da se meri sa optikom. od yettela dobio kao jedan od prvih gratis 1gb i staticnu adresu dokle sam ziv. za ovih nekoliko godina samo jednom je pukla veza a to je bilo svuda u srbiji, cak i u mts-u, kada je glavni link iz eu prso pa niko optiku nije imao.
Ја негде чито/слушо/гледо да Румунија има најбољи интернет у Европи, а и да Србија није лоша.Nisi ti nigde bio pa ti je i gowno u srbiji slatko![]()
Јадна твоја госпођа са тобом тако недоказаним.Kod žene telekom sad skoro uveo optiku, glavna kutija otvorena širom udaraš na stepeništu glavom o vrata ako ne gledaš![]()
ako se zapuca u svetu svi cemo da se vrnemo na 2g, ne znam samo sta ce jadne zene da rade u histeriji sto nema neta, cheta, kartica, onlajn bankinga i slЈа негде чито/слушо/гледо да Румунија има најбољи интернет у Европи, а и да Србија није лоша.
Развијене западне земље су раније уводиле интернет-инфраструктуру, па је она сада доста застарела а глупо је да је сада шкартирају, ипак ради посао.Србија, Румунија и сличне земље су мало касније уводиле инфраструктуру, па је сада то прилично модерно и брзо.
neki ćaci to montirao garantKod žene telekom sad skoro uveo optiku, glavna kutija otvorena širom udaraš na stepeništu glavom o vrata ako ne gledaš![]()
Dva dana se samo o tome pise...ma ko gleda bre tv.. kupis za 5 evra smartiptv app i skines linije sa neta i gledas ceo svet.
Ако се то деси, недостатак интернет-сервиса ће бити небитан проблем.ako se zapuca u svetu svi cemo da se vrnemo na 2g, ne znam samo sta ce jadne zene da rade u histeriji sto nema neta, cheta, kartica, onlajn bankinga i sl![]()
koja dva dana, to bre zivi 10 godina aktivno svuda.Dva dana se samo o tome pise...
koja dva dana, to bre zivi 10 godina aktivno svuda.
za kocku stvoreno, gledas naprimer utakmice trece amaterske marokanske lige koji igraju na terenu bez trave i publike.... i kladis se Ne
mala digresija, ne znam samo kako ce sad solak da ovima bude kriv za sveNe mislim na to .. na forumu se zadnjih dana samo prica o prodaji SBB a,
Nesto mi ne ide, kao na portugalskom da pisem...
Ruku na srce telekom je kod mene u zgradu uveo optiku tako što su koristili vodove u zidu a zgrada iz 1955e. Dakle imamo samo nove kutijice po etažama. Po meni za svaku pohvaluneki ćaci to montirao garant
ovi iz yettela su u pocetku kao apotrekatri ulazili u gajbe sa laboratorijskim nazuvicama i rukavicama... to nisam nikad nigde video...danas kad su razvili posao razvaljuju hiltijem ko svi![]()
Vrlo verovatno je do njega, nema SBB veze sa tim.Код тебе ништа не ради како треба, то је зато што не знаш са кућном електроником.