ZvezdanKa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.242
merci!
Koja mu ovo dodje, Monika?mada lice pada u drugi plan od...
![]()
![]()
ja se krijem iza monikinog poprsja!
a ko zna ko je iza avataraa...buaaaaa..mozda je friiiidaaaa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
merci!
Koja mu ovo dodje, Monika?mada lice pada u drugi plan od...
![]()
![]()
joooj...ja se krijem iza monikinog poprsja!
a ko zna ko je iza avataraa...buaaaaa..mozda je friiiidaaaa...
joooj...Frida sa velikim doopetom (sa one druge teme
)
Da se smrznes...
Ipak, mene avatar povuce pa tripujem da si prsata crnka...![]()
FATALNA!!!na ovoj temi prsa...
na fakultetskoj dooope...ihihihihi..kak'a sam!
![]()
Nerviraju me osobe kojih uvek nesto nervira...Koji tip osobe/zene vas nervira?
Nerviraju me osobe kojih uvek nesto nervira...
![]()
30 str.nerviraju me osobe koje nerviraju osobe kojih uvek nesto nervira
nerviraju me osobe koje nerviraju osobe kojih uvek nesto nervira
nerviraju me osobe koje nerviraju osobe kojih uvek nesto nervira
Оно што сам до сада навела биле су опште људске особине, ал има и једна типично женска особина , и то доста раширена:
Ја такве жене зовем ''жене жртве''! То су оне које уживају у својој улози паћенице која се жртвује зарад ....хм...вероватно зарад сажаљења и поштовања које јој тај статус доноси.
''Пеглала сам јуче 3 сата без прекида, ужаснооо ме боле ноге!''
На питање зашто не седи док пегла ако је већ тако боле ноге, одговор ће бити:''Па каква бих ја домаћица била ако бих седела док пеглам?! Мене је мама учила да увек пеглам стојећи!'' (Значи, није фазон да се веш испегла, фазон је што више црћи у том послу!)
''Тако сам болесна већ данима....боли ме то, и то, и то....''
На питање зашто не оде код лекара, одговор је, наравно, да никад нема времена јер мора да кува ручак!
Порука је: '''Болесна сам и лоше ми је, али нека, ако треба цркнућу само нек се види како ја не мислим на себе, него све чиним за друге!''
''Сваки дан кувам по три главна јела, а они моји ништа не једу..па све бацамо....а ја се толико мучим!''
''Благо теби, ти можеш понекад да испечеш јаја за ручак, а ја сам моје тако навикла да сваки дан имају комплет ручак, од супе до дезерта!'' (Порука је : ''Видиш ли како сам ја пожртвована, а и боља сам домаћица од тебе!'')
''Ја усисавам двапут дневно! Не волим да ми је прљаво у кући!''
''Кошуље свог мужа увек перем само на руке јер су тако лепше опране и дуже ће трајати!''
''Толико се бринем за своје дете да не могу ни на сат времена да га оставим само. Док је у вртићу (школи, факултету) стално се бринем да ли је јео!''
''Никад не могу да спавам од бриге кад ми муж није код куће.''
''Нека. Није мени тешко!''
Често те жене успевају врло успешно да упецају мушкарце на своју улогу жртве која заслужује поштовање, и да их држе тако годинама везане осећајем кривице. Ту улогу настављају касније и са својом децом (нарочито синовима)...и тако добијају ореол светице!
Sto iza Andje?
Valjda iza antiocelulita, sminke, in garderobe...
Andja je u prirodi inace mnoogo ruzna...al ajde necu o tome...
A moj avatar..ko razume shvatice...
Zvele, sad si prava mačka...
Sa sve sikama...
Nisam ja nigde napisala da koristim najskuplje anticelulit kreme, šminku i IN garderobu...![]()
Osobe bez duha...
kao,i veciti pesimisti koji u svemu vide samo crno i svoju negativnu energiju sire na celokupnu okolinu
Zene koje za sve sto urade (ne bitno da li se radi o kuci ili poslu)diskretno traze orden![]()
Ne moras....vristi iz svakog tvog posta!
![]()
E vidiš, u tome je caka...
Ovo što ja pišem ne oslikava mene... bar ne u većini...![]()
jao jadan ja, ispadose mi creva! jao mnogo sam umoran od posla! jao iznervirali me u saobracaju!
On samo zeli malo malcice paznje
![]()