Koji tip osobe/zene vas nervira?

Е данас ме једна колегиница нервира до бесвести!
Нервирају ме увлакачи, паразити, лицемери, притајени и злобни лажни пријатељи, љигавци сваке врсте, медиокритети, неискрени, исфолирани и ограничени људи, који уз све немају ни осећај за меру и добар укус

nerviraju me aljkave, dosadne, uobražene, one što ćute jer su glupe a ne zato što su pristojne, mrzovoljne, tračare, manipulatorke, sebične, one što kao "dežurne" vise da sve vide, one što upale tv da vide kako da se obuku i šta da rade sa sobom, one što su uvek nezadovljne nečim i razgovor im je samo kuknjava, one što se guraju u redovima, one što se otimaju na rasprodajama ...:lol:

ne podnosim
1.) GLUPAČE (nisam ni znala koliko jih ima; ne kažem da sam ja najpametnija na svetu...ali ono da nisi nimalo razgledan, da u životu nisi pročitao svega 5 knjiga i da znaš da pričaš samo u slogu šminka-cipele-tačevi...ajme)
2.) UMIŠLJENE GLUPAČE ( sve navedeno gore+ ponašaju se ko da su bogom dane)
3.) SVETICE ( one koje glume svetice a u biti dalekoooooooo od toga)
4.) JADNICE ( ili jih vara dećko/muž, ili nemaju sreće baš nimalo a največe svojom krivdom pošto su kukavice, ne umeju da se suprostave drugima, pasivne i zadovoljne svime)
5.) ne znam više....

a to samo za ženske osobe ili i za muške?
koga ti uopste podnosis onda?:dontunderstand:
neshvatljiva tema apsolutno. svako jeste sta god zeli biti i na to ima apsolutno pravo. ne vidim zasto bi me to nerviralo:think:

Meni odmah pada na pamet nekoliko tipova :)

Nerviraju me zene uobrazene po intelektualnoj osnovi - dakle poza (jer se radi o pozi) je "intelektualka". Kada se nadje u vecem drustvu belo gleda svaku zenu koja prica o bilo cemu svakodnevnom i pokusava da joj "spusti".

Nerviraju me "lepotice". Stvarno lepe zene se ne ponasaju tako - ovo je specijalitet. Takva zena svojim ponasanjem, drzanjem i govorom stalno potencira kako je lepa i gledajte mene, gledajte mene... uglavnom ne kaze nista posebno zabavno, stalno se bekelji i koristi flertovanje (i sa zenama i sa muskarcima) kako bi privukla paznju na sebe. U principu nije dobar drug jer nema vremena da misli o drugim ljudima...

A nerviraju me i "krhka bica". E, njima stalno treba ugadjati, pomagati, stalno im je ili zima, ili je losa kafa, ili se boje mraka, ili im se desava nesto strasno, pa onda svi koji su na okupu moraju da se posvete pomaganju i popravljanju njenog raspolozenja...

Da li i vi imate svoje favorite ili sam ja jedini namcor?

mene nerviraju lenje i zene koje u svakoj varijanti podzavaju musku stranu...
a i ova tri tipa su onako....iritantna s vremena na vreme...

Back