Koji tip osobe/zene vas nervira?

Nemam ništa protiv i sama ih često upotrebljavam... samo sam te posavetovala... ;)

Šta ću, stalno imam te zanoktice, a one znaju jako da mi smetaju, i tako mi je koža zbog njih hrapava, i bole me kad ih otkinem... ma u strašnom sam problemu... užas jedan... :manikir::manikir::manikir::manikir::manikir:
pa ja ti lepo kazem
p0108.gif
a ti mislis da ce ove turpije :manikir: da ti rese problem... treba leciti uzrok a ne posledicu... :rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha:
preterah ga! ;):hahaha:
Salu na stranu, pre god. dana, ignorisala sam neku zanokticu, mozda sam je i otkinula, ni ne secam se, u glavnom kad mi je natekao i pozeleneo prst/nokat... Odem posle dosta cekanja da "samo prodje" kod lekara gde mi maltene izvedu operaciju na otvorenom srcu... :sad2: zagnojila se zanoktica, neki proces se napravio haos... busili me 3 dana za redom i previjali, HAOS!!! :besna::sad2:
pa sad ti vidi... :per: :mrgreen:

pa ja ti lepo kazem
p0108.gif
a ti mislis da ce ove turpije :manikir: da ti rese problem... treba leciti uzrok a ne posledicu... :rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha:
preterah ga! ;):hahaha:
Salu na stranu, pre god. dana, ignorisala sam neku zanokticu, mozda sam je i otkinula, ni ne secam se, u glavnom kad mi je natekao i pozeleneo prst/nokat... Odem posle dosta cekanja da "samo prodje" kod lekara gde mi maltene izvedu operaciju na otvorenom srcu... :sad2: zagnojila se zanoktica, neki proces se napravio haos... busili me 3 dana za redom i previjali, HAOS!!! :besna::sad2:
pa sad ti vidi... :per: :mrgreen:

O tome ti ja pričam, sestro slatka...:manikir::telefon:
Nije zanoktica za igranje... to su ipak ozbiljne stvari...
Evo sad sam potrešena... uh, uh, uh... :manikir::manikir::manikir::manikir:

O tome ti ja pričam, sestro slatka...:manikir::telefon:
Nije zanoktica za igranje... to su ipak ozbiljne stvari...
Evo sad sam potrešena... uh, uh, uh... :manikir::manikir::manikir::manikir:
:rotf::hahaha:
ne napomenuh da kad su mi busili i cedili to zelenilo ispod nokta, gnoj, je l', to BOLIIIIIIIIIIIIIII... UZZZASSSSS!!! :besna::besna::besna::sad2::sad2::sad2: doslo mi da kazem - ma idi bestraga, seci ceo prst! :sad2:
Bitno da su me svi zezali - ko ti kriv, ko zna gde si ti gurala prst... :roll::mrgreen: nemam pojma kako se to desilo... :dontunderstand:
i tako ti kazem... :telefon: :manikir: ;)

Meni odmah pada na pamet nekoliko tipova :)

Nerviraju me zene uobrazene po intelektualnoj osnovi - dakle poza (jer se radi o pozi) je "intelektualka". Kada se nadje u vecem drustvu belo gleda svaku zenu koja prica o bilo cemu svakodnevnom i pokusava da joj "spusti".

Nerviraju me "lepotice". Stvarno lepe zene se ne ponasaju tako - ovo je specijalitet. Takva zena svojim ponasanjem, drzanjem i govorom stalno potencira kako je lepa i gledajte mene, gledajte mene... uglavnom ne kaze nista posebno zabavno, stalno se bekelji i koristi flertovanje (i sa zenama i sa muskarcima) kako bi privukla paznju na sebe. U principu nije dobar drug jer nema vremena da misli o drugim ljudima...

A nerviraju me i "krhka bica". E, njima stalno treba ugadjati, pomagati, stalno im je ili zima, ili je losa kafa, ili se boje mraka, ili im se desava nesto strasno, pa onda svi koji su na okupu moraju da se posvete pomaganju i popravljanju njenog raspolozenja...

Da li i vi imate svoje favorite ili sam ja jedini namcor?

Pod br 4, ludim od "stalno nasmijanih lutkica" , i shecerisanja... "Znam-da-me-gledas,-i-ja-sad-izvodim-sve-svoje-pred-ogledalom-
uvjezbane-pokrete-i-zvuke-da-bih-ispala-sto-sladja-i-sarmantnija"
Pod br 5-"Fatalne zavodnice" koje se stalno puce, mlataraju kosom, i drze ogledalo u rukama svako 5 minuta. :mrgreen:

Ovaj tip osoba nazivam "fina njuska". To su uglavnom zenske osobe koje sve jako preuvelicavaju, pogotovo nebitne stvari. Na primer: pre 3 dana, devojka je otvorila kremu u prodavnici :roll:, pomirisala je i rekla kako uzasno smrdi. Igrom slucaja, imam istu takvu i znam pouzdano da jedva mirise, gotovo da nema miris. Fina njuska. Onda, one koje se "kupaju" u preskupim preparatima i parfemima, a otrov im na usta kulja u vidu psovki, prezira, malogradjanstine. Na vrhu top liste su oni koji coveka iskoriste i iscede kao krpu, a onda ga sutnu i zaborave.

Ako možeš, lepo bi bilo da mi objasniš što te ovo boldovano nervira?
Šta koga briga, ko čiji novac troši... jel tebi ona dođe i kaže:"Ja trošim njegov novac." ili šta? Ne razumem...

Iz iskustva prijateljice, znam da je ne teško, već JAKO teško naći dobru kućnu pomoćnicu...

Zašto tebi smeta kad neka druga žena ide kod frizera ili ima ženu da joj kuva?
Ko da plaća sve te frizerke i kuvarice, Bog-te?

A sta ti nije jasno? Ili bi ti bilo jasnije da citas sve sto je napisano i kako je napisano.
Dakle, u citanju si propustila rec "zanimanje" i "samo" (u smislu jedine teme koju obradjuju iznova i iznova vec 10 godina).

I ko je rekao da ja imam nesto protiv onih koje idu kod frizera (ukljucujuci mene) i kojima neko drugi kuva (blago njima)? Tu si opet propustila "kojima je tesko sve". Ne skaci bez potrebe. Osim ako se osecas prozvanom, mada ne mogu da se setim i jednog jedinog tvog posta koji bi ukazao na to.

A sta ti nije jasno? Ili bi ti bilo jasnije da citas sve sto je napisano i kako je napisano.
Dakle, u citanju si propustila rec "zanimanje" i "samo" (u smislu jedine teme koju obradjuju iznova i iznova vec 10 godina).

I ko je rekao da ja imam nesto protiv onih koje idu kod frizera (ukljucujuci mene) i kojima neko drugi kuva (blago njima)? Tu si opet propustila "kojima je tesko sve". Ne skaci bez potrebe. Osim ako se osecas prozvanom, mada ne mogu da se setim i jednog jedinog tvog posta koji bi ukazao na to.

A što se ti družiš sa takvima 10 godina i trpiš njihove gluposti?
Postoji zanimanje domaćica i veoma cenim te žene, moje bake su među njima...

Kako sve? Šta je to sve? Svi kućni poslovi ili joj je teško i zube oprati? Objasni...

Nisam prozvana, nemam pomoćnicu i kuvaricu... ali cenim i sve one koji ih imaju-pametni ljudi...

Nećemo da se svađamo, samo razgovaramo...:bye:

Ne svadjamo se, daleko bilo..

Ne druzim se, ponekad sam primorana da trpim te razgovore, bezim ali nekad nisam dovoljno brza.

Da, i pranje zuba je problem, drugi na ovoj temi su ih definisali kao "njanjave" "kmezave" kako god - to je to. 'bes ga, i ja kazem da mi je tesko da usisavam, mrzim bas da usisavam, onda to radim gundjajuci, ne dodjem mm i placnim glasom zahtevam svemirsku pravdu jer me je eto surovi zivot naterao da ustajem iz kreveta. Ne znam da li sam sad jasnija. Sorry za agresivni gard ;)

..kakva tema..nervira me toliko toga,
a opet ne potresa me gotovo nishta..
..prevrnem ochima u sebi, nasmeshim se u lice i vozim dalje..
..sa ljudima se zivi, stepen nerviranja odredjuje samo kolichinu
vremena koje dobrovoljno provodim sa njima..

..sve u svemu, ne ljubim i ne poshtujem ljudsku rasu bash mnogo..
..imam oko i nos za kvalitetne ljude,
raduje me da ih josh uvek ima,
a ponekad rastuzi to shto ih je sve manje..

..moram (sebi) da ponovim.. :neutral:
..danas sam pop.izdela samo tako.. :roll:

Оно што сам до сада навела биле су опште људске особине, ал има и једна типично женска особина , и то доста раширена:
Ја такве жене зовем ''жене жртве''! То су оне које уживају у својој улози паћенице која се жртвује зарад ....хм...вероватно зарад сажаљења и поштовања које јој тај статус доноси.

''Пеглала сам јуче 3 сата без прекида, ужаснооо ме боле ноге!''
На питање зашто не седи док пегла ако је већ тако боле ноге, одговор ће бити:''Па каква бих ја домаћица била ако бих седела док пеглам?! Мене је мама учила да увек пеглам стојећи!'' (Значи, није фазон да се веш испегла, фазон је што више црћи у том послу!)

''Тако сам болесна већ данима....боли ме то, и то, и то....''
На питање зашто не оде код лекара, одговор је, наравно, да никад нема времена јер мора да кува ручак!
Порука је: '''Болесна сам и лоше ми је, али нека, ако треба цркнућу само нек се види како ја не мислим на себе, него све чиним за друге!''

''Сваки дан кувам по три главна јела, а они моји ништа не једу..па све бацамо....а ја се толико мучим!''

''Благо теби, ти можеш понекад да испечеш јаја за ручак, а ја сам моје тако навикла да сваки дан имају комплет ручак, од супе до дезерта!'' (Порука је : ''Видиш ли како сам ја пожртвована, а и боља сам домаћица од тебе!'')

''Ја усисавам двапут дневно! Не волим да ми је прљаво у кући!''

''Кошуље свог мужа увек перем само на руке јер су тако лепше опране и дуже ће трајати!''

''Толико се бринем за своје дете да не могу ни на сат времена да га оставим само. Док је у вртићу (школи, факултету) стално се бринем да ли је јео!''

''Никад не могу да спавам од бриге кад ми муж није код куће.''

''Нека. Није мени тешко!''

Често те жене успевају врло успешно да упецају мушкарце на своју улогу жртве која заслужује поштовање, и да их држе тако годинама везане осећајем кривице. Ту улогу настављају касније и са својом децом (нарочито синовима)...и тако добијају ореол светице!

E, Helen, svaka ti cast za ovo! :super: Tacno tako! I uvek one ispadnu jadne, dobre i svi ih iskoriscavaju, a u stvari, sve od reda su surove, beskrupulozne manipulatorke! Profesor Eric za takve zene ima termin ,,majka pegla``, jer, osim sto im je pegla stalno u rukama, imaju jaku zelju da sve ispeglaju, kontrolisu, dovedu u red onako kako bi one zelele bez obzira na zelje drugih i na realnost... Uh, a tek njihovi sinovi...kakvi tu tek problemi nastaju.... NIkad im se ne skinu sa grbace, i sta god da im uradis, opet one nekako isfoliraju, kukaju, placu i ispadnu svetice koje su celog zivota radile za druge, a sad nemaju nikog, i nikom ne trebaju :evil: A realno, mislim da svako, bilo musko bilo zensko, ko kaze da ,,zivi samo za svoju decu``, ,,misli samo na druge``, ,,nema vremena za sebe, jer mora da misli na ovog ili onog`` jezivo laze, manipulise i glumi ko niko. Postoje ljudi koji imaju taj licni problem da su im drugi vazniji od njih samih, ali oni to nikada ne govore, vec upravo suprotno, obicno su oni u ropstvu neke zene-zrtve, ili muskarca-nasilnika/zrtve/bolesnika... koji ih ubedjuju da su sebicni i da iskoriscavaju jadnu mamu/tatu/muza/zenu koji su sve ucinili za njih. :dontunderstand: .

ja im zavidim.

sto bih volela da sma takva manipulatorka..ali jok...nisam tako skrojena!
vidiš, možda si u pravu...manipulišu....te, razdvojile su čarape pre nego što su ih stavile u mašinu za veš, te krompir pire su uvaljale u ostatak ulja od pohovanog mesa, te su ušile dugme koje samo što nije otpalo...'bem ti takav život.
a muškarci - vide da sve funkcioniše, a ne znaju kako. ako imaju ženu ''mučenicu'', onda će da oguglaju na njene priče, ali je nikad neće ostaviti radi neke mnogo pametne i duhovite i tako...možda i ne treba.

c'est la vie.

vidiš, možda si u pravu...manipulišu....te, razdvojile su čarape pre nego što su ih stavile u mašinu za veš, te krompir pire su uvaljale u ostatak ulja od pohovanog mesa, te su ušile dugme koje samo što nije otpalo...'bem ti takav život.
a muškarci - vide da sve funkcioniše, a ne znaju kako. ako imaju ženu ''mučenicu'', onda će da oguglaju na njene priče, ali je nikad neće ostaviti radi neke mnogo pametne i duhovite i tako...možda i ne treba.

c'est la vie.

Ja i ne mislim da te zene zrtve toliko rade..One samo ubedjuju sebe i svet u to..One su stalno umorne I treba im razonoda kod komsinice..a mogu valjda makar jednom kod frizera..a to je jednom nedeljno...Ustvari ubede muskarca da on bez njih nista ne zna i da bi propao...A njima je tako lako manipulisati...Jos ako je dobra u krevetu...ma nauzivace se celog zivota...
Opet mene to nervira...jer nisam takva...i zato im zavidim..mozda naucim kad porastem...

Ja i ne mislim da te zene zrtve toliko rade..One samo ubedjuju sebe i svet u to..One su stalno umorne I treba im razonoda kod komsinice..a mogu valjda makar jednom kod frizera..a to je jednom nedeljno...Ustvari ubede muskarca da on bez njih nista ne zna i da bi propao...A njima je tako lako manipulisati...Jos ako je dobra u krevetu...ma nauzivace se celog zivota...
Opet mene to nervira...jer nisam takva...i zato im zavidim..mozda naucim kad porastem...
a ako nije dobra u krevetu - ima migrene :lol: (slušaj mene matoru šta ti pričam)

mnooogo me nerviraju zene "modni frikovi"

.... nikada dovoljno mrsava
... uvjek obucena po poslednjoj modi i omalovazava svakoga ko nije obucen tako - vrhunski modni kriticar
... ona se ne oblaci u Srbiji .... samo inostranstvo
... koristi najbolje preparate za celulit
... ne izlazi iz salona za ljepotu
... uvjek je in

u prevodu, vrlooo iskomleksirane zene ....

mnooogo me nerviraju zene "modni frikovi"

.... nikada dovoljno mrsava
... uvjek obucena po poslednjoj modi i omalovazava svakoga ko nije obucen tako - vrhunski modni kriticar
... ona se ne oblaci u Srbiji .... samo inostranstvo
... koristi najbolje preparate za celulit
... ne izlazi iz salona za ljepotu
... uvjek je in

u prevodu, vrlooo iskomleksirane zene ....

ovo podrzavam!
mnogo dobre krpe z amale pare...
ostalo gubljenje vremena!

nego ljudi gde vi nalazite takv pacijente?

ja ni jednu takvu osobu ne poznajem!

Back