neozbiljko
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Baš sam neki mud(r)onja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni odmah pada na pamet nekoliko tipova
Nerviraju me zene uobrazene po intelektualnoj osnovi - dakle poza (jer se radi o pozi) je "intelektualka". Kada se nadje u vecem drustvu belo gleda svaku zenu koja prica o bilo cemu svakodnevnom i pokusava da joj "spusti".
Nerviraju me "lepotice". Stvarno lepe zene se ne ponasaju tako - ovo je specijalitet. Takva zena svojim ponasanjem, drzanjem i govorom stalno potencira kako je lepa i gledajte mene, gledajte mene... uglavnom ne kaze nista posebno zabavno, stalno se bekelji i koristi flertovanje (i sa zenama i sa muskarcima) kako bi privukla paznju na sebe. U principu nije dobar drug jer nema vremena da misli o drugim ljudima...
A nerviraju me i "krhka bica". E, njima stalno treba ugadjati, pomagati, stalno im je ili zima, ili je losa kafa, ili se boje mraka, ili im se desava nesto strasno, pa onda svi koji su na okupu moraju da se posvete pomaganju i popravljanju njenog raspolozenja...
Da li i vi imate svoje favorite ili sam ja jedini namcor?
...mene nervira svaki razgovor o parama, tudjim vezama i brakovima, religiji i ogovaranje ljudi iza ledja...pomenuto me izbaci iz razgovora momentalno...
...mene nervira svaki razgovor o parama, tudjim vezama i brakovima, religiji i ogovaranje ljudi iza ledja...pomenuto me izbaci iz razgovora momentalno...
najvishe ne volim beskicmenjake-one koje podilaze,ali maskimalno.
to su one sa svima su fine,sa svima su dobre,kmekave,njanjanja ( ne nuzno ) i pogotovo u prisustvu nekog mushkog,u stanju su skroz da mu lizu bulju,da zabrave na sebe i na svoju licnost,neku snagu vec se postave
''jao a ti si taako jak i pametan,jao ne mogu da zavezems voju pertlu oces ti,a shta to znaci ajde ti mi objasnija bash ocu da mi ti pokazes taj pokret '' on da uhvati neshto shto taj muskarav voli knjiga itd pa bude '' jao jeste znate,procitajte tu i tu knjigu naci cete sve odgovore'' pa onda on padne na to i kaze ''eto tako,vidis kako je inteligentna devojka ' a u stvari nema kicmu i svoje misljenje vec sve uzima od njega i drugima sere okolo da bi ispala pametnija i d abih ahhh primetio kako je ona nezna i inteligentna,kako imaju ista interesovanja :trep trepsmajlisanjenestrane: ,pa on d a''shta ti je shto si nervozan'' kad je on u problemu ''a shta se dogodilo'' stalno mora da se trpa previshe i da glumi briznu Devicu Mariju...a takve ''zene'' nemaju ni muda da provociraju muskarca do kraja. nema ono pogleduoci ''hocu da me je.ebes'' nego i tu idu okolo provociraju ali na pickast nacin ''jao,ja bash volim crvene tange'' i onda kad neki muski krene u napad ''jao Boze pa ti odmah mislis na sex samnom '' al ako pazljivo posmatras (najvece izdajice ljudske prirode su sitni detalji ) ako je posmatras,pogled,pa joj se potkrade neka usiljena rec,vidis da je mala ljiga ispod...
i n e mogu da poshtujem ni muskarce koje vole takve zene,ili ih imaju za prijatelje,jer slicno se slicnom raduje. Pa ja da sam musko,nikada me ne bi palila,ne bih ni prozborila sa takvom osobom kamoli da je nadjem zanimljivom da pricam... I jeste,meni puno puta kazu da sma paranoicna,vidim senke gde ih nema ali Bogu hvala shto jesam paranoicna jer bahs zato shto sam mracna vidim i osetim mnoge mracnije,izopacene delove prirode,gnjidske,koje se kriju,nego drugi ljudi..a muskarci su generalno tako naivni i glupi kad su akve ribe u pitanju da ja ne znam. I shto je najgore,takve glume neku jachinu '' samnom niko ne moze da se za.jebava,znash kako sam snazna hah nikad ne bih muskarca koji je ***** jer sam ja jaka'' mislim si k.ush pizdo mala podavila bih te u jezeru ko mache..
ja kad nekog cenim,volim,i poshtujem,tretiram ga ko sebi ravnog,ii ne podilazim. ne radim to i inace,zato sam i kao mala volela zene koje niko nije voleo pretrano..tipa Cruella de Vill, Hera...to su snazne zene,jake,koje se bore za svog muskarca,za njegove ideje,zene koje nisu nekom polusedecem polozaju i pogled uprt u njega vec se sukobljavaju sa njim i gledaju ga ravno u oci.
zato i na forumu volim jache zene, superdamn,mirka sizika,kreptosucks..il shto bi superdamn rekla princip Dive VS Gospodjica.
Ne volim folirante i ljigavce. I kod muskaraca i kod zena. A kod zena posebno ne volim mucenice i neshvacene heroje. "Ja sam dala dusu i telo a on..."
Mrzim njanjave, što govore kroz nos, i sve se kao maze. Fuj!