Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
sama si se opisala nema potrebe
a o trouglicima nema potrebe da me obavestavas,vec ce mi neki moderator reci![]()

jel ti jasno?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sama si se opisala nema potrebe
a o trouglicima nema potrebe da me obavestavas,vec ce mi neki moderator reci![]()
Mislis da ima dovoljno materijala u mom postu ili u stvarnom svetu?
A koje bi ti vrste iskljucila sa liste, tj. koje od tih vrsta ti volesh te smatras da je lista nepotrebno dugacka.![]()
Сад ћу да видим....стварно ми од побројаних сметају завидљиви, лажови и напорни, а ови остали - то је њихова одлика и нема разлога да ме живцирају.... ако то превазилази границу онда се једноставно удаљим, али мии даље не сметају![]()
mene nerviraju osobe koje koriste svaki momenat na ovom forumu da nekog uvrede..osobe koje se cak ni ne trude da budu kulturne pa da izbegavaju nepotrebne rasprave i replike...pitam vas zene..da li bismo za pormenu mogle da pisemo jedna drugoj..neke lepe stvari ...tipa nadam se da si dobro..mogu li nekako da ti pomognem..sta mislis o tome sto sam napisala...izvini ali ja eto mislim drugacije od tebe..hvala bila si veoma ljubazna...svidjaju mi se tvoji postovi...ovo si bas lepo rekla...itd...stvarno me nervira prepucavanje...mislim dokle vishe
mene nerviraju osobe koje s.eru cuku vremena da bi rekle nesto sto su mogle u jednoj prostoj recenici
Pa da, zato sam i rekla da su mi bezveze, a ne da me zhivciraju. Mene ne zhivciraju ni ovi koje si nabrojala jer ne mogu da utichu na moj zhivot, osim mozhda lazhovi kad njihova lazh dovede do akcije suprotne od planiranog. Kad se mane ljudi sagledaju sa izvesne distance, kao licni problem tih ljudi, onda ni ne mozhe covek da se nervira zbog njih osim ako ti do tih ljudi nije stalo pa ti njihove mane smetaju jer im zhelish dobro do kojeg zbog tih mana ne mogu doci te i njima smetaju. U svim drugim slucajevima, skloniti se je sasvim dobro i jednostavno resenje. A da su oni sa mog spiska zaista bezveze, morazh priznati bar sebi ako neces meni.![]()
mene izludjuju strokavuse..ali one sto izgledaju kao iz casopisa,napirlitane,obucene,mirisu po hodnicima od petog do prizmelja i nazad a ovamo...strahote i strave...
Moja mlada komsinica je jedna od tih...Za tri godine mog zivota na istom spratu sa njom nikada,ali nikada je nisam videla da se latila metle,dzogera ili cega god i da je pocistila nas sprat..A iznela je tj.unela prasumu od cevca sa terase u hodnik koja sad naravno opada na sve strane..lisce zuto i sparuseno koje krcka pod nogama...
Ja cisitim sta cu...A ona jos svaki put primeti i udeli mi komplimet tiparava si domacica,nema sta..
Da se nosis bre u tri...
Strokavusa i aljkavusa,kojoj ne smeta nista dalje od njenog nosa i gazila bi preko mrtvih bubasvaba po hodniku sa sve stiklama od 10cm..
Mnogo me nerviraju takve zene.....
mene izludjuju strokavuse..ali one sto izgledaju kao iz casopisa,napirlitane,obucene,mirisu po hodnicima od petog do prizmelja i nazad a ovamo...strahote i strave...
Moja mlada komsinica je jedna od tih...Za tri godine mog zivota na istom spratu sa njom nikada,ali nikada je nisam videla da se latila metle,dzogera ili cega god i da je pocistila nas sprat..A iznela je tj.unela prasumu od cevca sa terase u hodnik koja sad naravno opada na sve strane..lisce zuto i sparuseno koje krcka pod nogama...
Ja cisitim sta cu...A ona jos svaki put primeti i udeli mi komplimet tiparava si domacica,nema sta..
Da se nosis bre u tri...
Strokavusa i aljkavusa,kojoj ne smeta nista dalje od njenog nosa i gazila bi preko mrtvih bubasvaba po hodniku sa sve stiklama od 10cm..
Mnogo me nerviraju takve zene.....
A kad joj neko dodje u goste posluzi ga iz musavih soljica.... da, dama![]()
mršave devojke koje stalno kukaju da su debele, pa ih morate ubeđivati da nisu, po hiljadu puta. Ili devojke koje obuku suknju, pa sve zapitkuju :"E, jel imam krive noge?" ili "jel mi je veliko dupe", itd itd. Posebno su me nervirali, dok sam studirala, oni koji ništa nisu znali i nisu stigli sve da nauče, ponove i sl. a onda dobiju 10
hahhaha
a kako to?
mene nerviraju razmazenice...i uopste razmazeni ljudi koji samo pricaju kako mnogo rade, uce, kako su mnogo pametni, posveceni....a od tolike price...tesko d aikad bilo sta urade...
ono umorila sam se od masaze...joj sto me pocupao frizer danas....izem ti probleme...
Joj što mene ovo boldovano nervira. Počela sam da ćutim jer mi ide na q da objašnjavam očigledno žgoljavoj devojci da je... žgoljava, na šta bi se prividno uvredila a u stvari likuje u sebi (sick), pa mi ne pada na pamet da joj podgrevam sujetu, posebno zato što sam u njenim očima ja verovatno krmačamršave devojke koje stalno kukaju da su debele, pa ih morate ubeđivati da nisu, po hiljadu puta. Ili devojke koje obuku suknju, pa sve zapitkuju :"E, jel imam krive noge?" ili "jel mi je veliko dupe", itd itd. Posebno su me nervirali, dok sam studirala, oni koji ništa nisu znali i nisu stigli sve da nauče, ponove i sl. a onda dobiju 10