Koji tip osobe/zene vas nervira?

Nisam mogla da odolim kad sam videla temu.....Upravo o tome razmišljam proteklih dana...
Od navedenih "vrsta", izdvojila bih onu koja se "mlitavo rukuje", obzirom da me to izludjuje.Nisam muškarača, ali me užasava kad mi žena pruži ruku kao da je slinac.Zgrozim se svaki put.Ne očekujem kostolomku,ali daj pokaži malo života.

Vrsta koja me ubedljivo najviše nervira je tzv. NAMETLJIVCA : "mnogo sam bitna", prepotentna,iako je veoma diskutabilno ima li pokriće za to; na poslu - sve će ona, ona najbolje zna, niko drugi ne može da dodje do izražaja iako ima kvalitetnijih;ona je organizator i kad nije, ona će reći šefu sale šta treba i kako treba, iako je proslavu organizovala firma i čitav tim ljudi se za to pobrinuo,ona će bez blama uzeti mikrofon i maltretirati ljude čitavih pola sata arlaukanjem bez sluha, i to krajnje samouvereno kao i sve što radi, iako u svoj toj masi nikom nije palo na pamet da to uradi,a sigurno postoji bar dvoje ljudi koji eto, gle čuda, imaju sluha;samo njoj zvoni mobilni telefon kad mu vreme nije i svaki taj poziv je toliko hitan da mora da trči, dok izlazi da se javi;ničeg je nije sramota - ni da bude prosta, niti najglasnija kad se niko ne dovikuje i ne smeje, samo da bude u centru pažnje.Dakle nije bitno čime će se i na kom polju nametnuti,da li će to biti lepim ili ružnim, bitno je samo da skrene pažnju na sebe;od nje niko nije pametniji, niko nema bolje noge, niko nema više stila...jedino ona uvek i u svakom trenutku zna tačno šta radi, luuuuudo se provodi,....ni najbanalniji dogadjaj ne može da prodje bez nje.....i najvažnije. ničeg je nije sramota!

Evo iznervirala sam se samo dok sam pisala.....u svom neposrednom okruženju imam dve takve.....Nekad se umorim samo slušajući toliku količinu cike i smeha za nešto na šta se niko ne smeje, iako se ne može reći da su glupe...bitno je da se smeh ori do poslednjeg sprata....ah, da , kod ove vrste je obavezno da pri prvom susretu ili telefonskom kontaktu, odmah budu bljutavo srdačne i zatraže vam npr. slike po povratku sa putovanja na koje treba da idete.....naravno, sve "bitne face" u firmi i u gradu, one odlično poznaju, a na internetu imaju od 300-500 prijatelja sa kojima ćaskaju, naravno u pauzama ludih noćnih provoda, buljuka extra frajera koji ih muvaju, vode na vikende i šta sve ne čine za njihovu naklonost.....

Poslednja izmena:
Od navedenih "vrsta", izdvojila bih onu koja se "mlitavo rukuje", obzirom da me to izludjuje.Nisam muškarača, ali me užasava kad mi žena pruži ruku kao da je slinac.Zgrozim se svaki put.Ne očekujem kostolomku,ali daj pokaži malo života.

A jos kad ti je pruzi odozgo, ko za rukoljub, tacno bi joj okrenula ruku u zglobu, spustila lakat (nogom :D) i protresla onako muski. :D

Mrzim zene koje nisu svesne sebe i svog groznog izgleda i nece da ulazu u sebe jer im je zanimljivije da se bave nekim drugim stvarima i nekim drugim ljudima. Znam osobu od 20 i kusur godina koja se prvi i poslednji put nasminkala (sminka=karmin+maskara) na maturskoj veceri. Ista osoba ima 25 kilograma viska i za sebe kaze da je "malo punija". Takodje bez blama nosi bradu (crnu i prilicno vidljivu) i svaki put kada se u drustvu spomene kako je to odvratno ona izjavljuje kako bradu redovno cupa da se ne vidi (da li je slepa ili luda - ne znam). Uz sve to naravno ide i masna kosa.
Hiljadu puta sam joj skrenula paznju da bi mogla malkice na dijetu ali ona nece jer "dijeta nece nista promeniti, ona je jace konstitucije a pritom izgleda sasvim pristojno". Devojka u zivotu nije imala decka, ima svega 2-3 drugarice koje je stalno svuda zovu ali i njih redovno kulira jer je totalno asocijalan tip i vise voli da sedi sama pred televizorom sa koka-kolom i brzom hranom. Naravno ubedjena je da ce decka naci bez problema cim pozeli, samo ona trenutno nije u tom fazonu.

E sad - ako je ona takva to je njen problem. Mozda je to poricanje stvarnosti neki njen odbrambeni mehanizam - ne znam i ne zanima me. Ali me izludjuje kad ona takva koja izgleda i oblaci se kao tetka i u zivotu nije usla ni u jedan butik za mlade vec joj siju odecu po meri komentarise normalne devojke po ulici kako im nije lepa frizura, kako nisu lepo sklopile boje, kako im je bezveze jakna itd. a to stalno radi. Strasno!

Vrsta koja me ubedljivo najviše nervira je tzv. NAMETLJIVCA : "mnogo sam bitna", prepotentna,iako je veoma diskutabilno ima li pokriće za to; na poslu - sve će ona, ona najbolje zna, niko drugi ne može da dodje do izražaja iako ima kvalitetnijih;ona je organizator i kad nije, ona će reći šefu sale šta treba i kako treba, iako je proslavu organizovala firma i čitav tim ljudi se za to pobrinuo,ona će bez blama uzeti mikrofon i maltretirati ljude čitavih pola sata arlaukanjem bez sluha, i to krajnje samouvereno kao i sve što radi, iako u svoj toj masi nikom nije palo na pamet da to uradi,a sigurno postoji bar dvoje ljudi koji eto, gle čuda, imaju sluha;samo njoj zvoni mobilni telefon kad mu vreme nije i svaki taj poziv je toliko hitan da mora da trči, dok izlazi da se javi;ničeg je nije sramota - ni da bude prosta, niti najglasnija kad se niko ne dovikuje i ne smeje, samo da bude u centru pažnje.Dakle nije bitno čime će se i na kom polju nametnuti,da li će to biti lepim ili ružnim, bitno je samo da skrene pažnju na sebe;od nje niko nije pametniji, niko nema bolje noge, niko nema više stila...jedino ona uvek i u svakom trenutku zna tačno šta radi, luuuuudo se provodi,....ni najbanalniji dogadjaj ne može da prodje bez nje.....i najvažnije. ničeg je nije sramota!

Evo iznervirala sam se samo dok sam pisala.....u svom neposrednom okruženju imam dve takve.....Nekad se umorim samo slušajući toliku količinu cike i smeha za nešto na šta se niko ne smeje, iako se ne može reći da su glupe...bitno je da se smeh ori do poslednjeg sprata....ah, da , kod ove vrste je obavezno da pri prvom susretu ili telefonskom kontaktu, odmah budu bljutavo srdačne i zatraže vam npr. slike po povratku sa putovanja na koje treba da idete.....naravno, sve "bitne face" u firmi i u gradu, one odlično poznaju, a na internetu imaju od 300-500 prijatelja sa kojima ćaskaju, naravno u pauzama ludih noćnih provoda, buljuka extra frajera koji ih muvaju, vode na vikende i šta sve ne čine za njihovu naklonost.....

Jel mozes da opises tip osobe koji obozavas?

Bezveze su mi kenjkave zhene i muskarci, mushkarache ili kad su u pitanju muske osobe onda su to pekmezare, osobe napadnog ponashanja, osobe koje se ruzhno oblache, neuredne, licemerne, kezave osobe, osobe ukalupljene u stereotipe, politicki neupucene osobe, lazhovi, glupe osobe koje pokusavaju da se nametnu kao pametne, egoisticne, preosetljive, hvalisave, dosadne osobe, grebatori, oni sto prosipaju fraze i sablone kad pricaju, osobe sa nedostatkom smisla za humor, zavidne osobe...

Bezveze su mi kenjkave zhene i muskarci, mushkarache ili kad su u pitanju muske osobe onda su to pekmezare, osobe napadnog ponashanja, osobe koje se ruzhno oblache, neuredne, licemerne, kezave osobe, osobe ukalupljene u stereotipe, politicki neupucene osobe, lazhovi, glupe osobe koje pokusavaju da se nametnu kao pametne, egoisticne, preosetljive, hvalisave, dosadne osobe, grebatori, oni sto prosipaju fraze i sablone kad pricaju, osobe sa nedostatkom smisla za humor, zavidne osobe...

posebno sto je opisala sebe sa vise od pola prideva :mrgreen:

Ne brinite, evo pojacala sam ono sto vama odgovara kad bas moram da vam naglasim da vas imam u vidu, da jasno vidite da mislim na vas i brinem za vas.z:mrgreen:

šta znači kezave osobe?

Ocekivala sam ovo pitanje, pa otprilike one koje se nakeze od uva do uva kad se sretnete i natrpaju te komplimentima i sve su nesto slatke da ti se smuci, a onda iz drugih izvora saznas da te ne podnosi ili one koje te kad udjes u prostoriju osmekaju namrgodjeno od glave do pete i celu te izanaliziraju tako namrstene, a kako im prilazis tako im se faca menja u sirok kez uz prenaglaseno : "Cao draga, pa gde si nema te da se javis..." ima jos slicnih vrsta ponasanja takvih osoba, ali ih sve povezuje gadan siroki kez...a razlikuju se od cisto licemernih i dvolicnih sto se prenaglaseno keze sto ne rade bas svi licemerni ili dvolicni.z:)

Back