Vrsta koja me ubedljivo najviše nervira je tzv. NAMETLJIVCA : "mnogo sam bitna", prepotentna,iako je veoma diskutabilno ima li pokriće za to; na poslu - sve će ona, ona najbolje zna, niko drugi ne može da dodje do izražaja iako ima kvalitetnijih;ona je organizator i kad nije, ona će reći šefu sale šta treba i kako treba, iako je proslavu organizovala firma i čitav tim ljudi se za to pobrinuo,ona će bez blama uzeti mikrofon i maltretirati ljude čitavih pola sata arlaukanjem bez sluha, i to krajnje samouvereno kao i sve što radi, iako u svoj toj masi nikom nije palo na pamet da to uradi,a sigurno postoji bar dvoje ljudi koji eto, gle čuda, imaju sluha;samo njoj zvoni mobilni telefon kad mu vreme nije i svaki taj poziv je toliko hitan da mora da trči, dok izlazi da se javi;ničeg je nije sramota - ni da bude prosta, niti najglasnija kad se niko ne dovikuje i ne smeje, samo da bude u centru pažnje.Dakle nije bitno čime će se i na kom polju nametnuti,da li će to biti lepim ili ružnim, bitno je samo da skrene pažnju na sebe;od nje niko nije pametniji, niko nema bolje noge, niko nema više stila...jedino ona uvek i u svakom trenutku zna tačno šta radi, luuuuudo se provodi,....ni najbanalniji dogadjaj ne može da prodje bez nje.....i najvažnije. ničeg je nije sramota!
Evo iznervirala sam se samo dok sam pisala.....u svom neposrednom okruženju imam dve takve.....Nekad se umorim samo slušajući toliku količinu cike i smeha za nešto na šta se niko ne smeje, iako se ne može reći da su glupe...bitno je da se smeh ori do poslednjeg sprata....ah, da , kod ove vrste je obavezno da pri prvom susretu ili telefonskom kontaktu, odmah budu bljutavo srdačne i zatraže vam npr. slike po povratku sa putovanja na koje treba da idete.....naravno, sve "bitne face" u firmi i u gradu, one odlično poznaju, a na internetu imaju od 300-500 prijatelja sa kojima ćaskaju, naravno u pauzama ludih noćnih provoda, buljuka extra frajera koji ih muvaju, vode na vikende i šta sve ne čine za njihovu naklonost.....