koji su vasi najdubjli strahovi

Zanimljivo tumačenje. : ))

pa i nije bash..,. to mi prvo palo napamet...a to ti ko prvi utisak o coveku...znas sanjas naprimer kao sta znam noge te izdale pa si pao na kolena i cetvoronoske ides a ne mozes da se uspravis i u magnovenju se probudis i iskocis iz kreveta i samo se sroljas na pod.... :lol: a lezao si u snu na nozi koja je utrnula i nemas nikakav osecaj u njoj...znaci sve je nekako povezano da ne razglabam o nekom dubljem smislu vezanom za prosle zivote jer ovde vole da prosipaju splacine samo li malko dotaknes parapsiholosko.

Ona ovo drugo parapsihološko, u prethodnom životu pregazila me je kočija sa konjima :p

nemo mi konja spominjes :p: imam erocku prichu kada crni jahach na konju juri kroz shumu punu zhivog drveca mlado zensko cheljade koje je samo u laganom laljinchetu koje se cepa od ostrih grana... :lol:

dok na vidiku ne usmeri zelene okice na hansel i gretel house i tu se desava radnja ko iz snova ...al' hbg, bez kochije :lol:

Hiro, ne paranoisi :lol:

Moj najgori strah je strah od davljenja. Znam da plivam, dobro ne bas kao vaterpolisti, ali znam, ali se davljenja plasim kao djavo krsta :lol: Pri tom volim da se brckam u vodi i tako to, tako da nemam neki svestan razlog (nikada se zaista nisam davila), a podsvesni ko ce ga znati.

3 puta sam se umalo udavio ali obožavam plivanje i lenškarenje kod bova, kad odem na more po 7,8 sati sam u vodu.

Strah

Strah da ću videti policijski auto kako skreće ovamo.
Strah da zaspim noću.
Strah da neću zaspati.
Strah da će prošlost ustati.
Strah da će sadašnjost odketeti.
Strah od telefona koji zvoni u mrklu noć.
Strah od električnih oluja.
Strah od čišćenja žene koja ima mrlju na obrazu!
Strah od pasa za koje mi kažu da ne ujedaju.
Strah od zebnje!
Strah da ću morati da identifikujem telo mrtvog
prijatelja.

Strah da ću ostati bez novca.
Strah da imam previše, iako to ljudi neće verovati.
Strah od psiholoških profila.
Strah od kašnjenja i strah da ne dođem pre svih drugih.
Strah od rukopisa moja dece na omotima.
Strah da ne umru pre mene, i da se ne osećam krivim.
Strah da ne moran da živim sa majkom u njenim poznim
godinama, i mojim.
Strah od zbrke.
Strah da se dan ne završi nesrećno.
Strah da se ne probudim i vidim da si otišla.
Strah da ne volim i strah da ne volim dovoljno.
Strah da ono što volim ne bude smrtonosno za one koje
volim.
Strah od smrti.
Strah da ću živeti predugo.
Strah od smrti.
Ja to rekoh.

Rejmond Karver

Back