Koji su muški ručni satovi najbolji?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
378.950
Da li nosite i volite satove i koji biste preporucili

I jedno pitanje

Zašto se rucni sat nosi na levoj ruci:D

muski-rucni-sat-maestro-jewelers-1.jpg

samo oni bez baterija, znaci suva mehanika posto kad sve na svetu ode u tri lepe
Nikako. Popravka mehaničkih satova košta dosta više nego kupiti nov sat na baterije, npr. Casio. Recimo servis mojeg Seiko Alpinist košta oko 200€, a ceo sat je koštao 100,000 dinara. Servis moraš da radiš na 3 do 5 godina. Bačene pare. Možeš da kupiš dobar i precizan Casio za 5,000 i da ga baciš ako se pokvari. Uz to mehanički satovi su neprecizni i gube po pola minuta dnevno. Sat na baterije je daleko precizniji i od najskupljeg Roleksa i Patek Philipea.

Nikako. Popravka mehaničkih satova košta dosta više nego kupiti nov sat na baterije, npr. Casio. Recimo servis mojeg Seiko Alpinist košta oko 200€, a ceo sat je koštao 100,000 dinara. Servis moraš da radiš na 3 do 5 godina. Bačene pare. Možeš da kupiš dobar i precizan Casio za 5,000 i da ga baciš ako se pokvari. Uz to mehanički satovi su neprecizni i gube po pola minuta dnevno. Sat na baterije je daleko precizniji i od najskupljeg Roleksa i Patek Philipea.
Ja moj seiko baciou đubre, 20 rubina im ga nabijem manci 100€ servis svakih par god.

Back