- Poruka
- 378.950
Da li nosite i volite satove i koji biste preporucili
I jedno pitanje
Zašto se rucni sat nosi na levoj ruci
I jedno pitanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
od svoje 16-te godine, ne nosim sat. Ja sam slobodan gradjanin ove planete. Najozbiljnije.Da li nosite i volite satove i koji biste preporucili
I jedno pitanje
Pogledajte prilog 1576620
Da ne zvecka dok masturbiramo.Zašto se rucni sat nosi na levoj ruci![]()
zašto muški?Tissot je moja omiljena Marka satova. Kupiću jedan sebi. Muški.
Ruke mi nisu baš ženstvene.zašto muški?
DaDa li nosite i volite satove i koji biste preporucili
I jedno pitanje
Pogledajte prilog 1576620
Ako nije kinetički onda prvo akineš satDa ne zvecka dok masturbiramo.
Nikako. Popravka mehaničkih satova košta dosta više nego kupiti nov sat na baterije, npr. Casio. Recimo servis mojeg Seiko Alpinist košta oko 200€, a ceo sat je koštao 100,000 dinara. Servis moraš da radiš na 3 do 5 godina. Bačene pare. Možeš da kupiš dobar i precizan Casio za 5,000 i da ga baciš ako se pokvari. Uz to mehanički satovi su neprecizni i gube po pola minuta dnevno. Sat na baterije je daleko precizniji i od najskupljeg Roleksa i Patek Philipea.samo oni bez baterija, znaci suva mehanika posto kad sve na svetu ode u tri lepe
ista prica...a voleo sam seikoNekad sam nosio ručni sat, a nakon pojave mobilnih telefona sam prestao. Nema potrebe.
Ja moj seiko baciou đubre, 20 rubina im ga nabijem manci 100€ servis svakih par god.Nikako. Popravka mehaničkih satova košta dosta više nego kupiti nov sat na baterije, npr. Casio. Recimo servis mojeg Seiko Alpinist košta oko 200€, a ceo sat je koštao 100,000 dinara. Servis moraš da radiš na 3 do 5 godina. Bačene pare. Možeš da kupiš dobar i precizan Casio za 5,000 i da ga baciš ako se pokvari. Uz to mehanički satovi su neprecizni i gube po pola minuta dnevno. Sat na baterije je daleko precizniji i od najskupljeg Roleksa i Patek Philipea.
Teška prevara. Čak je i popravka najjeftijeg Seika najmanje 50€ sa polovnim delovima. Čuo sam od jednog lika da za IWC Schafhausen plaća 500€ servis na par godina.Ja moj seiko baciou đubre, 20 rubina im ga nabijem manci 100€ servis svakih par god.
tab smatra sat muskim nakitom i voli da ih nosi i menjaTab se lozi na to,ja sam samo swatch nosio davno
kad si boodalaJa moj seiko baciou đubre, 20 rubina im ga nabijem manci 100€ servis svakih par god.