Koji su motivi ljudi koji prete preko nikova na internetu?

Које су речи конкретно употребљене и сматрају се претњом овде? Нико не каже тачно, него треба да верујемо једној или другој страни на реч. Шта је речено тј. написано? ,,Урадићу ти то и то" или ,,требало би ти урадити то и то"? Ово друго није претња али се из незнаних разлога неправедно третира као претња, а у суштини је само мишљење.
U mom slučaju je napisala: "A za tebe ima da se iscimam da saznam ko si".
Međutim ja to nisam prijavljivao, samo kažem da su i meni pretili. Javno.

U mom slučaju je napisala: "A za tebe ima da se iscimam da saznam ko si".
Međutim ja to nisam prijavljivao, samo kažem da su i meni pretili. Javno.
Више него очигледна претња, оправдава пријаву и казну. Додуше, јесте да није изричито прећено ни са чим, али контекст дефинише претњу - зашто би се ико цимао да сазна ко си, сигурно да те изведе на пиће. Закон је бушан и то не сматра претњом баш зато јер није наглашено чиме се прети, али закон и здрав разум нису исто. Нажалост.

Више него очигледна претња, оправдава пријаву и казну. Додуше, јесте да није изричито прећено ни са чим, али контекст дефинише претњу - зашто би се ико цимао да сазна ко си, сигурно да те изведе на пиће. Закон је бушан и то не сматра претњом баш зато јер није наглашено чиме се прети, али закон и здрав разум нису исто. Нажалост.
Upravo to.

Na internetu, a takodje i na forumu ima pojedinaca koji prete nasiljem, iza nekog izmisljena imena koji kroristi . Ako nekom prete trebao bi da ostavi svoje ime i kontakt adresu
Sta oni time misle na postizu ? Pretis sa tvog nika nekome drugom koji takodje ime nik, logicno je da nece doci do realizacije tih pretnji, ali oni ipak prete.
Koji su motivi ovakih persona ? Kompleksi, jer su u realnom zivotu niko i nista ? Dok su ovde ne forumu sigurni iza nekog izmisljenog nadimka da prete ?
Kako objasniti ovu patolosku pojavu i kako je resiti ?
:think:

Људи и оду на утакмицу .. да с'бију ....

Људцку агрсивност можеш само хормоналном терапијом или медикаментима спречити.

Voyagers-2021-Dont-Drink-the-Blue.jpg

Na internetu, a takodje i na forumu ima pojedinaca koji prete nasiljem, iza nekog izmisljena imena koji kroristi . Ako nekom prete trebao bi da ostavi svoje ime i kontakt adresu
Sta oni time misle na postizu ? Pretis sa tvog nika nekome drugom koji takodje ime nik, logicno je da nece doci do realizacije tih pretnji, ali oni ipak prete.
Koji su motivi ovakih persona ? Kompleksi, jer su u realnom zivotu niko i nista ? Dok su ovde ne forumu sigurni iza nekog izmisljenog nadimka da prete ?
Kako objasniti ovu patolosku pojavu i kako je resiti ?
:think:
Ljudi koji leče svoje komplekse i frustracije.

Back