- Poruka
- 392.670
Po vašem iskustvu koji se znaci privlace i da li privlacnost prema muškarcu ili ženi ima veze sa horoskopskim znacima ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neke vračare što su mi gatale u natalnu
Nisam mislio u podrugljivom smislu.Nismo vracare ni gatare, hvala lepo.
Žena koju će muškarac Devica najpre primetiti je žena koja je uvek konzervativno obučena
![]()
Žena jarac sa škorpijama, devicama, bikovima, jarčevima i "ribicama".Za mene sve pomalo ima veze sa astrologijom, pa tako i horoskop.Po vašem iskustvu koji se znaci privlace i da li privlacnost prema muškarcu ili ženi ima veze sa horoskopskim znacima ?
Ti rece cini mi se onomad da si prvo bila privukla nekog skorpiona, sta si sa navuklaDobro,da...to jeste tačno. Svakome nađemo šta fali. Pitanje je bilo da li se slažemo i sa kojim horoskopskim znacima. Sa zemljanim i vodenim znacima.
I ovo sam iznenadjena da je Nina jaracvala da znas..svakom nadjemo zamerku![]()
KozeA htedoh nekad pitati pa sve kontam nece mi reci![]()
Privlačenje je bilo obostrano. To mi je bila najlepša veza u životu.Ti rece cini mi se onomad da si prvo bila privukla nekog skorpiona, sta si sa navukla![]()
Šta nama fali? Malo smo zajeb..e, a'l šta je to...sitnica!I ovo sam iznenadjena da je Nina jarac![]()
Gde si ti...nije te dugo bilo na forumu?Kao jednom ortodoxnom jarcu niko mi ne odgovara.
Šta nama fali? Malo smo zajeb..e, a'l šta je to...sitnica!