Koji se znaci privlače ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je bilo interesantno sto sam preko 10 godina imala samo bliske muske interakcije,bilo veza ili prijateljstvo,drugarstvo samo sa skorpijama...i to sve oktobarske skorpije..kako su skorpije otisle,dosli su na red blizanci :mrgreen: ...sa ostalim znakovima uopste nisam imala bilo kakve bliskije odnose,sem sa jednom vodolijom,bio mi dobar kolega. :)
Ja sam vaga,trebala bih bolje da se slazem sa drugim nekim znakovima :)))

Ja sam riba/škorpija...sve bivše su mi bile u vodenim znacima (ribe i rakovi), sa škorpijama još nisam imao iskustava mada mi je skoro jedna koza (jarac) popila mozak ali ništa nije bilo od toga.

Neke vračare što su mi gatale u natalnu rekoše da meni najviše odgovaraju ženski bikovi i koze tj jarčevi

Muski strelac i zenski blizanac. To sve krece recima jer se stimulisu intelektualno a onda krece eksplozija gde se blizanac rado prepusta strelcu da vodi. Dok blizancu ne dojadi ali nece strelac puno mariti, vec ce se opet sresti u buducnosti kada se izive, zenka blizanca tesko zaboravlja strelca iako zeli malo da svrlja i slobodu jer je malo pogubljena. Taki su. Moze da dodje i vodolija ili vaga ali to je vec malo drugacije.

Back