Koji se znaci privlače ?

Ja uglavnom prkosim horoskopskoj logici.

Žene ovnovi da ne kažem "ovčice" su mi dominirale u životu a ja rak. Po svim astrološkim savetima ne bi trebao ni štapom da ih diram :lol: . I to je baš explozivno bilo,sada kada razmislim sa njima sam se najživlje osećao ikada u ljubavnom smislu i sexualno i emotivno

Sa strelcem se nisam nikako slagao to je bila agonija tu sam ispoštovao horoskop.
Sa jednom vodolijom sam se opasno smorio. Još nekih iskustava kratkoročnih ili dužih ali zanimljivo nikada sa znacima koje mi pripisiju kao baš kompatibilne ribe,škorpije,bikove.

Tako da...nisam baš ubeđen u tačnost.

Poslednja izmena:
Ja uglavnom prkosim horoskopskoj logici.

Žene ovnovi da ne kažem "ovce" su mi dominirale u životu a ja rak. Po svim astrološkim savetima ne bi trebao ni štapom da ih diram :lol: . I to je baš explozivno bilo,sada kada razmislim sa njima sam se najživlje osećao ikada u ljubavnom smislu i sexualno i emotivno

Sa strelcem se nisam nikako slagao to je bila agonija tu sam ispoštovao horoskop.
Sa jednom vodolijom sam se opasno smorio. Još nekih iskustava kratkoročnih ili dužih ali zanimljivo nikada sa znacima koje mi pripisiju kao baš kompatibilne ribe,škorpije,bikove.

Tako da...nisam baš ubeđen u tačnost.
Nisi samo znak u kojem si rodjen a povrsno je gledati samo na osnovu znaka u kojem si rodjen.Gde ti se nalaze Podznak i Mesec?

Nisi samo znak u kojem si rodjen a povrsno je gledati samo na osnovu znaka u kojem si rodjen.Gde ti se nalaze Podznak i Mesec?

nat.jpg

Po sajtu ovako...

Nije to toliko pitanje znaka koliko energije... npr. kapiram da sam u prošlom životu bila Ovan, o Ovnovima mnogo znam a nisam ih sretala često, marsovska energija mi prija, stelijum mi je tu i u 12K, onako... atraktivni su mi. Ja njima baš ne.
Drugo... npr, Device... Merkur i neka luda kombinacija sa Saturnom? Nedostajalo mi je neke discipline, pa volim to čisto, strogo, fino, lepo... Ali ni oni nisu naročito oduševljeni mnome.
Ili da se bacim u zagrljaj Škorpijama, Bikovima, Blizancima, ili da ostanem solo. Hm...
Ribama samoća pada kao šamar zavrat, nekad im se sve to svidi. :per:

Back