Stannis Baratheon
Aktivan član
- Poruka
- 1.926
Valjalo bi i njemu pogledati gde je MesecМесец у Раку,запамтићу,хвала.Јел ваља тај ован ил је много ватре?
Imas i ti vatre,svakako ce se neko opeci tu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjalo bi i njemu pogledati gde je MesecМесец у Раку,запамтићу,хвала.Јел ваља тај ован ил је много ватре?
Испитаћу му тај месец.Valjalo bi i njemu pogledati gde je Mesec
Imas i ti vatre,svakako ce se neko opeci tu.
Jupiter u ribamaSto mi je energija na 120%? Koji je to tranzit?
Amal je zgodna, ne pratim poznate pa se ne mogu sjetiti ko je fin par.
Pade mi na pamet Natasa Bekvalac i njenih xx brakova.
Koja generalizacija...Natasa je Vaga.
Vage vole da se udaju i razvode.
pa takva je temaKoja generalizacija...
Cak i saobracajniZnam jednu vagu, nimfomanka, mislim da je privlace svi znaci.
Natasa je Vaga.
jaoooAj odoh ja da se razvedem sto ja da budem najgora vaga
Das im kompliment ego poraste.imam taj blagoslov da sam na Lavice imun ma koliko lepe bile a jesu i vole da osvajaju,Lavice,ne d’o bog da se ne slažete s njima.Ovo je posebno veliki problem u odnosima sa manje inteligentnim lavovima – ukoliko oni tvrde da je nebo žuto, a vi da je plavo, ubediće vas da ste isuviše mladi i zeleni, isuviše matori i senilni…uglavnom, da nemate pojma. Za veze iz interesa će vam reći da ih je prouzrokovala velika strast i istinske emocije. Nisu debeli, samo su popunjeni, a vi biste baš mogli da smršate. Ili da se ugojite, šta god oni misle da treba.
A kad postoji aspekt So90Mo u uporednom, ko će tu izvući gori kraj , So ili Mo osoba?nema nicega goreg nego kada neciji mjesec napada maleficna planeta saturn il mars i nema nista bolje nego kada mjesec neciji napadaju jupiter i sunce
naravno mo osoba ce proci goreA kad postoji aspekt So90Mo u uporednom, ko će tu izvući gori kraj , So ili Mo osoba?
Vage su za sexNatasa je Vaga.
Evo je jedna VagaZnam jednu vagu, nimfomanka, mislim da je privlace svi znaci.
Tako sam i ja mislilanaravno mo osoba ce proci gore