Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 11.224
tačno mi dođe da išamaram sebe iz prošlog životaIjao gresnice jedna!

Zato sam sad dobrica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tačno mi dođe da išamaram sebe iz prošlog životaIjao gresnice jedna!
ali izgleda ni u ovom se nismo bas naucile pametitačno mi dođe da išamaram sebe iz prošlog života
Zato sam sad dobrica![]()
Ima vremenaali izgleda ni u ovom se nismo bas naucile pameti![]()
jel si sigurna? Onda ćeš morati da malo uvučeš rogove. Umeš li tako da živiš?Ja od sad samo na biznismene![]()
Nista onda..jel si sigurna? Onda ćeš morati da malo uvučeš rogove. Umeš li tako da živiš?
Mars je cista sexualnost, nije je plutonska perverzijaIjao gresnice jedna!
Tako je. Brani meMars je cista sexualnost, nije je plutonska perverzija![]()
Jel ima neki u SkorpijiMars je cista sexualnost, nije je plutonska perverzija![]()
Tebi vise odgovara onaj egzaltirani u Jarcu, zbog Venere u JarcuJel ima neki u Skorpiji![]()
Zavisi,dal su muski Jarici perverzni?Tebi vise odgovara onaj egzaltirani u Jarcu, zbog Venere u Jarcu![]()
Zavisi,dal su muski Jarici perverzni?![]()
a kakav mars odgovara mojoj veneri u vodoliji u sedmoj k.Tebi vise odgovara onaj egzaltirani u Jarcu, zbog Venere u Jarcu![]()
Pa mogu da budu ali i ne morajuZavisi,dal su muski Jarici perverzni?![]()
Pa najvise Mars u Vodoliji, konjukcije su najjace, posebno ako je u partnerovoj 1 kuci, ali moze i Mars u Ovnu, Blizancu, Vagi, Strijelcu.a kakav mars odgovara mojoj veneri u vodoliji u sedmoj k.
pa ako ne moze sve to jedan.. sta da se radi zrtvovacu seSad bi ti sve: i da je biznismen, i da je perverzan i da te sluša,..... odluči se ženo...
![]()
pa ako ne moze sve to jedan.. sta da se radi zrtvovacu se![]()
Devojcice nema nagrade bez truda! Moras da das da bi dobio!uvek se žrtvuješ. Svaka čast
![]()
Devojcice nema nagrade bez truda! Moras da das da bi dobio!![]()