Koji oblik ženskog tela

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.339
Naletim slučajno na sajt za krojače gde govore o 5 tipova ženskog tela i kakva garderoba najviše ogovara za svaki. Ono što je mene interesovalo je slika i nisam mogao da se odlučim koji oblik mi je najleši (najatraktivniji).

Types-of-Womens-Figures.jpg

Tražim pomoć. Samo ozbiljni predlozi molim.

Liči na Megan Merkel

Можда су приликом цртања заиста стављали главе познатих личности, у зависности од њиховог типа тела.

петица има јача рамена, а не тако широке кукове. Чини ми се да је Меган баш тако грађена.

1037513_236798_MEghan911_updates.jpg

А ова четворка, ова поза, мислим да нека плус сајз модел има популарну слику баш у тој пози.

Можда су приликом цртања заиста стављали главе познатих личности, у зависности од њиховог типа тела.

петица има јача рамена, а не тако широке кукове. Чини ми се да је Меган баш тако грађена.

1037513_236798_MEghan911_updates.jpg

А ова четворка, ова поза, мислим да нека плус сајз модел има популарну слику баш у тој пози.
i meni su sve poznate

i meni su sve poznate

Је л' можеш да провалиш која је која?

Меганки на овој слици са симпом Харијем, руке падају баш као на твојој слици из првог поста (због ширих рамена, а мањих кукова, руке падају на доле, док, нпр. код првог модела, иако су врло сличне, руке не падају скроз на доле, под правим углом, већ су благо повијене на страну, у складу са ширином кукова, јер не могу да падају на доле као код Меган). То јесте Меган.

Најженственија 1, пешчани сат. Да има и кук и струк.
После тога 2, крушкица, када се гоји лепше је да се гоји у задњици а остане струк, него танке ноге, скврчена гуза а сало на стомаку и леђима, то ми је баш бзвз.
Мој укус, ограђујем се.

Back