Koji mobilni imate???

• Začetnik teme Začetnik teme White
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Xperia mini pro

sony-ericsson-mini-pro.jpg

143-461-large.jpg

Manje-više sam zadovoljan, jedino sam razočaran kamerom koja ima 5 megapiksela a kriminalno malu rezoluciju u kojoj pravi video snimke (svega 320x240; pretpostavljam da nema načina da se to nekako poveća, s obzirom da je moj prethodni telefon, koji je imao 2 megapiksela, pravio snimke u većoj rezoluciji?). A nisam zadovoljan ni kako Wi-Fi radi u praksi. Ostale stvari rade okej.

Poslednja izmena:
Imao sam Nokia C6-01 pa sam onda pauzirao nekoliko meseci jer sam hteo (opet, ko zna koji put!) da batalim taj brend i da predjem na nesto drugo a aktuelno. Probao sam skoro sve sto vredi i zadrzao se na dilemi SGS3 ili iPhone. Probao sam i iPhone 5. U stvari, najvise mi se dopalo kako izgleda Galaxy Note 2, ali i kako radi. Mnogo vise od iPhone 5. Da skratim - nedavno sam na oglasu kupio nov/ne koriscen Nokia C7 (Finska) prilicno jeftino, 150 eura, i opet se uverio da je Nokia ubedljivo najbolja sto se tice telefona i nekih dodatnih sitnica, programcica... Sve drugo je u stvari samo "izigras se za dve nedelje i onda opet samo telefoniras" (kad kazem "izigras" ne mislim na igre vec na sve ostalo, probanje svega i svacega!). Jedino sto mi je sada mali ovaj ekran od 3,5". Ako budem osetio potrebu za promenom telefona - to ce biti iskljucivo radi velicine ekrana, lakseg citanja teksta, brojeva...

A onda je jedino Galaxy Note 2 kao resenje. Bar za mene. :)

Pozdrav!

iPhone 5 vec nekoliko nedelja. . .
U pocetku mi je ekran bio malo velik ali sad sam se navikao i OK je. . . Sto se tice duzine, jeste malo duzi i to mi se idalje ne svidja, velicina starih mi je puno bolja i puno vise mi lezi nego ova nova. . .

Mozes li da odradis neki review,baterija,ekran,aplikacije,kamera,sam rad telefona?
Pa ovako,telefon imam nesto malo jace od mesec dana i poprilicno sam zadovoljan sa obzirom da sam presao sa Androida na potpuno novi WP8.Posto je Android vec vise godina na telefonima imao je vremena da postane jako dobar i ispoliran OS a WP8 posto je poprilicno nov ima nekih nedostataka kao i svaki novi OS.Ali Microsoft je obecao da dolazi update sad negde u januaru koji ce da doda funkcije koje nedostaju i da poboljsa funkcije koje su vec na telefonu.Jedini problem na mom telefonu je to sto se neki put iz cista mira restartuje,to se dogodilo nekih 4-5 puta od kako sam ga dobio,to je poznato Microsoftu i bice ispravljeno sa updateom.
Baterija skroz ok,posto sam ja dugo godina imao HTC koji nisu bas najbolji sto se tice kapaciteta baterije Lumia 920 je bilja znatno poboljsanje,baterija moze lako da izdrzi 2 dana sa poprilicno dosta koriscenja(surfovanje,igrice,gøedanje filmova) moze i 3-4 dana ako se telefon ne koristi previse.
Ekran je fantastican i automatsko podesavanje jacine svetla u ekranu je super,telefon odlicno podesava jacinu u zavisnosti jesi li napolju sa jakim suncem ili u mraku,takodje volim sto se telefon moze koristiti sa rukavicama.
Kao sto rekoh WP8 je poprilicno nov pa nema toliko aplikacija kolko ima na Androidu ili iOSu ali svaki dan dolazi sve vise i vise.
Kamera je verovatno jedna od najboljih za slikanje gde je lose osvetljenje.Neki se zale da su slike malo mutne kad se slika kad ima dosta svetla,Nokia tvrdi da je to do softvera kamere i da ce to resiti na sledecem updateu.Telefon radi inace bez greske i jako je brz.Kvalitet izrade je odlican,ja nemam nikakvu zastitu na ekranu i drzim telefon sa kljucevima u dzepu i nema nijedne ogrebotine.U svakom slucaju preporucujem telefon ko hoce neso novo da proba,ali mora se malo strpiti da se WP8 malo sahukti i da dodje jos aplikacija.

Back