Koji mobilni imate???

• Začetnik teme Začetnik teme White
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iphone 4
images

Danas nabavio Samsung Wave. Istekao mi plan pa imao opciju kao stara mushterija da dobijem 3 meseca besplatne preplate.

Birao sam izmedju novog iPooa 4 i malo jeftinijeg Samsunga.
Izabrao sam Samsung sbog sledec'ih razloga:

1. Ne obara se veza dok prichash i lakshe je okretati i pronac'i broj chak ako uporedish sa Sony-Erisonom.
2. Ima veliki i brz ekran na dodir, oborish telefon ako hoc'esh vec'a slova i ako su ti malo deblji prsti za kucanje.
3. Ima brzzi procesor od IPooa ali nema vec'i broj aplikacija koje na kraju morash da kupish u Apple store.
4. Kamera i snimanje slika i videa je skoro savrsheno. IPoo ti uzzuti slike pod nekim kondicijama.
5. Zvuk je fantastichan. Slushao sam recimo chak preko youtuba Metalicu sa DVD kvalitetom zvuka bez problema, to me odushevilo, moj mp3 player je nishta u uporedjenju.
6. Ima radio, IPoo nema.
7. Ima PDF chitach, IPoo pa chak i IPad nema.
8. Firma proizvodi najbolje monitore i televizore na svetu. Apple je kompjuterska kompanija koja se vechito razvlachi po sudnicima i pati da zashtiti profit stalno.

nasao sam ga novog za 180 , koristio sam dugo Nokiu ali stvarno ovaj LG uposte nije los :)

ne mogu da verujem da sam pogodio da je 180,ovo je budget telefon i vredi tih para,a sigurno ce i cena da opadne vremenom.
Samo mi nije jedno jasno,kako na mobilnom svetu nema brdo telefona koje vidjam po gradu,pa zar njima i mob. prodavcima nije u interesu da se zna da ima telefona kod nas da se kupi,nego neko kupi mob i onda se razocara kad vidi tako neki npr. bolji koji se vodio kao NEMA U PRODAJI :dash:. Storm_track aj mi javi na pp gde si ga uzeo da imam na umu tu prodavnicu

ne mogu da verujem da sam pogodio da je 180,ovo je budget telefon i vredi tih para,a sigurno ce i cena da opadne vremenom.
Samo mi nije jedno jasno,kako na mobilnom svetu nema brdo telefona koje vidjam po gradu,pa zar njima i mob. prodavcima nije u interesu da se zna da ima telefona kod nas da se kupi,nego neko kupi mob i onda se razocara kad vidi tako neki npr. bolji koji se vodio kao NEMA U PRODAJI :dash:. Storm_track aj mi javi na pp gde si ga uzeo da imam na umu tu prodavnicu
Zato jer tih telefon koje ti gledaš po gradu nema u prodaji u originalnom pakovanju ali ima u prodaji onih švercovanih i skidanih sa mreže ,na mobilnom svetu su cene telefona u originalnom pakovanju kao kad sam ja kupovao moju nokiu 5800 na mobilnom svetu je pisalo da košta 310 a ja sam ga kupio za 215 ali vodafon-ovo izdanje koji je švercovan bog zna odakle ,nemoj me pogrešno razumeti to su i dalje novi telefoni i nisu ništa lošije od ovih u originalnom pakovanju koji koštaju 30% više samo što u većini slučajeva nedobiješ garanciju od 2 god. nego 5 meseci i.t.d.

e pa tesko da ti mogu pomoci ja sam slucajno naletio na telefon , kupio ga drug pa mu bio komplikovan i prodao ga meni :D sta znam ko ima , ako sta nadjem javicu :)

Poslednja izmena:
Imam nokie 6120 i E65.

Moram da pohvalim oba telefona. Oba ih koristim i prezadovoljan sam. Stariji telefoni ali shljakaju ko ludi. Jedino mi malo smeta kod E65 sto je softver uzasno spor ali pokusacu da flesujem OS pa cu da vidim kako ce se ponasati :super::super:

SAMSUNG WAVE!!!
Pre njega imao SE W200i.
E to se ljudi zove skok sa starog magarca na rasnog trkackog konja, ali da ne gresim dusu SE je imao odlican muzicki deo i bio je jako izdrzvljiv(radio bez ikakve greske oko 2,5 godine)!

Trenutno imam Samsung E530, ali hocu da ga menjam, pa me zanima zna li neko kakvi su: Samsung B3310, LG KP501 Cookie, i Samsung C3300 Champion? Znam sta cete reci, i procitala sam specifikacije telefona na netu, zvuce ok na papiru, ali da li neko ima iskustva sa njima?

Back