Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.507
Nokia 5610, Samsung e-250, Nokia 1110 i jos jedna Nokia bez kamere ali baterija joj ubedljivo drzi najduze [7 dana]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LG GW620
Gde ga nadje ,kod nas jos nema u prodaji ,koliko je oko 180-200 ???
nasao sam ga novog za 180 , koristio sam dugo Nokiu ali stvarno ovaj LG uposte nije los![]()
Zato jer tih telefon koje ti gledaš po gradu nema u prodaji u originalnom pakovanju ali ima u prodaji onih švercovanih i skidanih sa mreže ,na mobilnom svetu su cene telefona u originalnom pakovanju kao kad sam ja kupovao moju nokiu 5800 na mobilnom svetu je pisalo da košta 310 a ja sam ga kupio za 215 ali vodafon-ovo izdanje koji je švercovan bog zna odakle ,nemoj me pogrešno razumeti to su i dalje novi telefoni i nisu ništa lošije od ovih u originalnom pakovanju koji koštaju 30% više samo što u većini slučajeva nedobiješ garanciju od 2 god. nego 5 meseci i.t.d.ne mogu da verujem da sam pogodio da je 180,ovo je budget telefon i vredi tih para,a sigurno ce i cena da opadne vremenom.
Samo mi nije jedno jasno,kako na mobilnom svetu nema brdo telefona koje vidjam po gradu,pa zar njima i mob. prodavcima nije u interesu da se zna da ima telefona kod nas da se kupi,nego neko kupi mob i onda se razocara kad vidi tako neki npr. bolji koji se vodio kao NEMA U PRODAJI. Storm_track aj mi javi na pp gde si ga uzeo da imam na umu tu prodavnicu
ne mogu da verujem da sam pogodio da je 180,ovo je budget telefon i vredi tih para,a sigurno ce i cena da opadne vremenom.
Samo mi nije jedno jasno,kako na mobilnom svetu nema brdo telefona koje vidjam po gradu,pa zar njima i mob. prodavcima nije u interesu da se zna da ima telefona kod nas da se kupi,nego neko kupi mob i onda se razocara kad vidi tako neki npr. bolji koji se vodio kao NEMA U PRODAJI. Storm_track aj mi javi na pp gde si ga uzeo da imam na umu tu prodavnicu
Iphone 4
![]()