Koji mobilni imate???

• Začetnik teme Začetnik teme White
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Trenutno BlackBerry 8800 sa Blackberry mail uslugom. Prezadovoljan sam telefonom, jer mi mailovi stižu dve sekunde brže nego SMS i uvek sam obavešten o svemu. qwerty tastatura se pobrinula da mi olakša pisanje poruka.

nokia 6233 vec dve i po godine,nemam ni jednu jedinu zamerku...nikad mi nije zabagovao i nemam nameru da ga menjam dok se ne raspadne. Ranije sam se mnogo vise lozio na telefone sad sam ravnodusan totalno.

ja imam orginalan Anycool i929, kazem orginalan, posto sam dobio godinu dana garancije uz njega i kupio ga legalno u prodavnici. Telefon je mogu reci odlican, lepo se cuje, lepo radi. E sad mana mu je i to velika software koji ne podrzava javu. Ali za posao, za sta ga ja pretezno koristim, zbog dve kartice, odlican je.

Anycool T818......Kinezi su cudo....za ovu cenu apsolutno preporucujem. Doduse imam i motorolu V535.....Pouzdan telefon u svakoj situaciji i za posao koristim Samsung B100.....da mi ga nije uvalio gazda za dz ne verujem da bih ikad obratio paznju na njega.....Extra mi za posao a bateriju drzi da prosto zaboravim kad sam ga punio.Uz svo akanje na poslu minimum 7 dana.

Back