Koji je vaš najveći problem u životu?

marlone, ima li forumashice kojoj ti nisi stao na metlu?

nisam od tih koji to vole... moras mi verovati na rec. ako si gledo lisabonsku pricu wima wendersa to sam ja.... ko sto rece ona divna dama aleksandra kad je pisala o mesecu u ribama... kad bih samo mogao biti svi ljudi na svim mestima.

a to se pogresno tumaci jer zene imaju duhovnu sirinu u kojima su granice omedjene njihovom zenstvenoscu i seksualnoscu..cim izađes van tog okvira postajes nezanimljiv, dosadan, smor, pa kad pocnu da zevaju onda lepo nadjes neku drugu sa kojom mozda mozes podeliti deo svog duhovnog neba...

e onda se aktivira metla pa hteo ne hteo stanem na nju. :lol: nadam se da si skontao... :)

lik na klipu se ruga pjevacu i posjedovaocu prava na ovu pjesmu, i to me veseli, a nervira me ono sto cu napisati ispod:
"ponekad biva da pozelim
more da bude boje tvojih suza
i da se za mene otvori kao za Isusa (more se otvorilo za Mojsija! NIKAD ZA ISUSA!)
ponekad biva da osjetim
poljubac boje Hibiskusa
ti vodu u vino pretvaras kao za Isusa!" (NIKO NIJE PRETVARAO VODU U VINO ZA ISUSA, ali jeste Isus za sebe i ostale goste, kad je nestalo vina na nekoj svadbi!)
Ali Marina Tucakovic (tekstopisac) to izgleda ...
Nisam vjernik, ali ovo mi je najveci problem, sto dodje milion teista na koncert covjeka koji pjeva ovu pjesmu ("Kad bi moja bila"), i pjevuse ovo Bogohuljenje i izvrtanje Biblije... a Hriscani su... eee...+ateista je kompozitor (mada ne i tekstopisac) (Bregovic)

Poslednja izmena:
kad kazem jedno onda uradim drugo, mada obicno nije nesto vezano za druge
dolaze mi sad losije stvari, traze mi ovo ono
hmmm jos nesto
manje volim forumase
ok volim uslovno, pa to uslovno
:I
mogu da biram da li da ih volim ili da budem pametna cini mi se, da probam malo da sam pametna
nervira me sto su neki forumasi objektivno superiorniji od mene i ovom prilikom im se slihtam ali posto sam pametna ne mogu da imam meru
kako se slihtate medjusobno suprotstavljenim forumasima, najbolje svakom pomalo, a vi ste sta?
hobit? jesam li hobit po prirodi
mada ni ne znam tu mitologiju
nema na drugim mestima nesto paralelno hobitu
ima knjiga Hobo mada sam je pocela pa sam je poklonila, ali pocetak je bio OK
a kao da neku mitologiju pa znam : )

Poslednja izmena:
Pa i nemam nekih vecih problema sem sto su mi oduzeli kola, stan , sto sam raskinula pre 3 dana i sto sam ostala bez posla

Zao mi je, ali-bad carma sta ces desava se ali, interesantno-meni se takve stvari desavaju nekako vezano-tako sam isto 20000te mislim-za 3 dana-presao na drugi posao pa ostao bez istog, isto pukla neka varijanta s nekom devojkom i maznuli mi koznu jaknu...Ceo svet mi se okrenuo za par dana :(Nekako malo kad da se desi samo jedno njesra :(((

Moj je problem sto mislim da za sve postoji resenje sto sam borac i optimista a treba da shvatim da neke stvari ipak ne mogu da promenim

umem uzaludno da potrosim energiju na budale

Znas kako-altruisti i idealiste u koje i sam spadam su cesto borci protiv vetrenjaca-cesto se bore za bitke koje su uglavnom unapred izgubljenje...No kad imas izbor ili da se boris ili da sednes i places-pa ja pre biram da se borim-bar zavrsis kao covek, i cist si pred samim sobom...a lako je sesti plakati, reci :ja to ne mogu", "to je jace od mene"...itd.(kako strahovito mnogo ljudi i radi)

Najveci problem je sto mislim da imam dovoljno.
I sto u svemu pokusavam da uzivam. Da istovremeno cvrsto zagrlim i da gledam kako leti.
I zivot i ljudi me demantuju, i vicu: To ne moze! Nije dovoljno!
Mozda su u pravu, mozda njima i nije dovoljno.

A mene bas zabole.
Onoliko.

Poslednja izmena:
Moj problem je sto me stize bas ono od cega bezim, uslovno receno-ali uglavnom tako i bude-zivot je borba i covek treba to da prihvati...Da uziva u borbi, cak...Kao sto vecina strahova, kad se covek suoci s njima, postaju minorni...Tako isto i neki nasi snovi-uglavnom su lepi samo dok se sanjaju-ili je ono da dok tezimo ka ostvarenju, se prmenimo, izrastemo, pa se i snovi promene...Pa budemo razocarani(bar malo) dobijenim...

Najvažnije je da smo zdravi i živi a sve ostalo će doći.

Kažu kad god nam je teško, ili kad trpimo neku nepravdu, treba učiniti neko dobro dijelo, nekog obradovati ....

E sad što se mene tiče: - volela bih da sam se udala prije deset godina....
- volela bih da se vratim poslu koji sam obozavala ali nisu prilike,
- volela bih da sam sačuvala neku usteđevinu za crne dane
- volela bih da odem na odmor u Italiju ali nemam para....
- volela bih da lakše praštam....

Back