Koji instrument svirate????

Uvek najbolji savet je da ode npr. u Mitros i sam da izabere. Moze da ih isprobava koliko hoce. Zavisi koju muziku svira, zavisi kako zeli da izgleda gitara... a sve to licne stvari... Isto kao kada biras automobil. :D

Licno, meni se najvise svidjaju Fenderi, Ibanezi, Gibsoni i Deanovi...
Nekom drugom se svidja nesto drugo...

Mada jedino na sta najvise treba da obrati paznje su magneti... Ako oni nisu dobri, kasnije ce morati da se cima sa kupovinom novih, a oni nisu bas najjeftiniji.
Znaci, neka vrat bude prav, floyd (ako mu uopste treba, ne vole svi to), i dobri magneti.
Sve ostalo je stvar ukusa. :D
zavisi koliko buraz ima kinte da ti ja kazem.Ako hoce dobru gitaru a da je orginal treba tu malo vise kesha.

U sustini to sam mu i ja rekao...i da preporucio sam Ibanez kolko znam ekstra dzitra al on oce neku slicnu kao dimebagovu tamo se njaka trazi od prodavca ovaj mu govori da ne stize to tako brzo a on navalio kao oce nesto na taj fazon...pa tamo distorzije pi.cke materine mislim da im je svima u radnji dosadio al ok bolje da bira i izabere pravu nego da se zajebe

ma skuplja vec 5,6 godina siguran sam da je skupio nesto vise od 25k za te pare moze da uzme ne pristojnu nego odlicnu gitaru...sviramo metal inace..

Imam drugara koji ima bas (ne bass :D) Dimebagov Dean, onaj sa gromovima sto svira u Cemetery Gates-u... Ali on je narucio to iz SAD-a... Zaboravio sam koliko je dao... al' znam da je ovde trazio i da nije nasao... Covece, ono je jedna on najlepsih i najmocnijih gitara koju sam drzao u rukama...

najlepsa...po meni savrshenstvo a svirao ju je onaj koji je i zasluzio...mada on je mogao s kojom god je hteo jer je bio kraljina...neponovljiv majstor riffa

Bas tako... Na njoj mozes da cepas Jazz sa perfektno cistim zvukom il' najcrnji Metal sa distorzijom.
Najbolji primer je Planet Caravan, zvuk je nenormalno cist, a sto se tice distorzije... to dobro znamo... :D

ali cemetary gates...auh...jedna od mojih omiljenih od pantere uz evo ovako the great souther trendkill(obozavam) i'm broken,this love,primal concrete sledge,cowboys from hell,psycho holliday ma savrsenstvo...da dimea nije onaj retros ubio mozda bi se kad tad ponovo sastali i pocepali..

Sinoc je bila godisnjica smrti dime-a...

Stedza-savetuj ortaka da ode do mitrosa,sky-a,mixa,lire...pa nek isproba sve gitare u tom cenovnom rangu...u krajnjem slucaju imas dobrih gitara po oglasima, ljudima je frka pa ih daju za male pare...

Back