Koji fakultet planirate da završite posle srednje škole?

Stvarno treba gledati da se upise nesto od cega se kasnije moze pristojno ziveti.....Npr. cuo sam par puta da su neki upisivali norveski,arapski jezik.....Da li je moguce da neko bas toliko ne razmislja,sta ces covece sa arapskim....????A zanima me da li je neko upoznat sa,danas veoma popularnim FON-om?Sta posle toga budes,neki kao menadzer????Sto bi rekao mudri prijatelj mog oca,posle toga budes "menadzer za nista(ne ni za sta,vec za nista,ko razume shvaticez:))

Stvarno treba gledati da se upise nesto od cega se kasnije moze pristojno ziveti.....Npr. cuo sam par puta da su neki upisivali norveski,arapski jezik.....Da li je moguce da neko bas toliko ne razmislja,sta ces covece sa arapskim....????A zanima me da li je neko upoznat sa,danas veoma popularnim FON-om?Sta posle toga budes,neki kao menadzer????Sto bi rekao mudri prijatelj mog oca,posle toga budes "menadzer za nista(ne ni za sta,vec za nista,ko razume shvaticez:))

Nije to nista,znam jednu koja je zavrsila albanski...z:shock:

Pa FON ti je jedan od najjacih fakulteta z:hm:...i postoje dva smera - Informacioni sistemi i tehnologije ili Menadžment i organizacija...

Ahhh joj pa vi tako razmisljate z:D
Pa znate kako ne mozete neko da razmislja tako da zavrsi ETF i citiram ,, obrce hiljade evra,,
Pa nije to tako lako treba upisati pa treba zavrsiti sa dobrim prosekom i dobrim znanjem i osnovom za dalje napredovanje pa treba tek onda naci dobar i stabilan posao a da bi se ,,obrtale hiljade evra,, treba imati i solidnu platu. A ako ce mo tako razmisljati onda ni politicke nauke nisu lose, sednem u skupstinu i primam 5 'iljade evra platu ni za sta...
Ne znaci da kontriram samo nije sve tako lepo i lagano kako vi mislite z:poz:

Srecna Nova :sanke:

Ne,nego ismevas sve vreme te ''menadzere za nista''...
Nisam napisala najjaci,nego jedan od najjacih z:lol:

Nikog ne ismevam.....U mom gradu ne postoji taj fakultet,pa kazem da nisam bas obavesten o radu istog.....pitao sam u prvoj mojoj poruci na ovoj temi sta se radi na fakultetu,sta se uci,sta si ustv kad zavrsis......A da je srece da svako ko zavrsi fakultet,obrce hiljade evra....Pa ljudi crkavaju po 5 godina na ETF-u,satiru se od fizike i kad ga zavrse,nemaju posao....

Ahhh joj pa vi tako razmisljate z:D
Pa znate kako ne mozete neko da razmislja tako da zavrsi ETF i citiram ,, obrce hiljade evra,,
Pa nije to tako lako treba upisati pa treba zavrsiti sa dobrim prosekom i dobrim znanjem i osnovom za dalje napredovanje pa treba tek onda naci dobar i stabilan posao a da bi se ,,obrtale hiljade evra,, treba imati i solidnu platu. A ako ce mo tako razmisljati onda ni politicke nauke nisu lose, sednem u skupstinu i primam 5 'iljade evra platu ni za sta...
Ne znaci da kontriram samo nije sve tako lepo i lagano kako vi mislite z:poz:
Srecna Nova :sanke:

Pa naravno da prvo treba biti uspesan pobogu,pomuciti se i zavrsiti fax sa super prosekom....poenta mog posta je bila da ti sa (ovde npr) fonom ako si uspesan,imas srece i uporan si stvarno mozes da uspes u poslu - sto povlaci i dobru platu....z:p

Nikog ne ismevam.....U mom gradu ne postoji taj fakultet,pa kazem da nisam bas obavesten o radu istog.....pitao sam u prvoj mojoj poruci na ovoj temi sta se radi na fakultetu,sta se uci,sta si ustv kad zavrsis......A da je srece da svako ko zavrsi fakultet,obrce hiljade evra....Pa ljudi crkavaju po 5 godina na ETF-u,satiru se od fizike i kad ga zavrse,nemaju posao....

Ok,nismo se razumeli...
Naravno da je srece da svako ko zavrsi fax u ovoj zemlji obrce hiljade evra...u nasoj zemlji je potrebno mnogo srece za to,ali eto desava se...

cao ljudovi z:poz: srecna nova :zskace:
evo i ja da se prikljucim temi.. ja idem u ekonomsku ali ne znam sta bih upisao..

fax bezbednosti mi je padao na pamet.ali ako nemate vezu ne pomisljajte da radite u supu i policiji. eventualno mozete raditi u firmi gde treba menadzer. to su mi rekli studenti

ja sam hteo fon.ali ako bi bukvalno posle smera menadzment bio menadzer sto da se cimam sa matematikom za prijemni kada mogu lakse da budem menadzer. a da ne pominjem skolarinu

ekonomksi.. ima puno ekonomista..eto to je moja muka z:lol:

A zasto jednostavno ne bi svako upisao jedne godine sta hoce i da da sve od sebe da zavrsi to bez obzira sto mi/ti/vam kazu kako zaboga bez veze ne mozes da se zaposlis ovo ono i prostoru mi svakakve izbore zasto ta ,,njihova,, profesija ne valja!
Da nije nekom palo na pamet da je to zbog konkurencije istih!? z:hm:
Meni vala jeste, sad ^^

Nije da sam neko ko je baxuz, ali zasto svaki covek koga ni ne znam, pokusava da bude dobar prema meni i kaze mi ,,Sreco nemoj hemiju to je tesko a i posle ne mozes naci posla sa tim,, Mislim ....
A niko me nije ni pitao sta hocu da radim posle sa tom hemijom nego svi prostiru isto sra*e

Opsrostite na recniku:smrcka:

da ne otvaram novu temu kad ih ima mali milion sa istim pitanjem : "kuda posle srednje?", a i sad je ovo posebno aktuelno pitanje medju maturantima

ja cu nadam se upisati pravni u NS

koje su vase zelje i ocekivanja?

Meni malo teze pada sto se odvajam od srednje nego sam upis :( Ono, razdvajam se u potpuosti sa drustvom. Nova sredina, novi grad, novo sve . Znam navikne se covek i sve ali ... Padne mi po nekad tesko :neutral:

@tema

FFH i dalje :kafa:

Back