Koji fakultet cete da upisujete

Imam jos godinu dana do sudbonosnog trenutka...
Posto sam u sredenjoj muzickoj,nemam neku alternativu sem FMU(fax muzicke umetnosti),postoje 3 u Srbiji,ne zna se gde je grdje i gore...
Ako budem imala sanse i uhvatim mozda neku stipendijicu,konkurisacu negde van zemlje...a ako ne,moracu ovde i kao pijanista verovatno propasti....

Viccky88:
Ej,ELECTRA,super,htela sam da te pitam jel znas mozda nesto u vezi prijemnog,jel postoji neka zbirka sa pitanjima kao na mnogim drugim fakultetima,ili sve to moramo sami...?Ne mogu da se reg. na forum fakulteta da pitam,a bas me zanima...
Uffff... trebalo bi da postoji, ali izlazi neshto mnogo kasno... bar koliko ja znam... April - maj... A sada mozhesh da qpish od proshle godine. Kad je moja drugarica pre nekih mesec dana bila, bila je zbirka samo iz srpskog, ne i iz engleskog... ali u sushtini, ako upisujesh srpski, ovo ti i ne treba :p

Daleko sam jos od faxa.Tek sam 1. gimnazije.Ne znam sta cu da upisem,volio bih arhitekturu ili nesto u vezi sa racunarima.Istoriju znam bolje od svoga profesora,ali tu nema zarade.Samo najveci problem je sto smo ja i matematika davno jedno drugome rekli good bye.Pa ne znam sta cu.

Nisam odavno cula da neko hoce da upise teologiju...hm...bas me zanima kako te je to privuklo...a i kazu da je to jedan od najtezih fakulteta...
By the way,Electra,hvala,pokusacu da nabavim ovo cudo...hm,u stvari,cekaj,pa ja jos nisam odlucila da cu to sigurno upisati...O,Boze...Jel moze neko da mi objasni kako da se reg.na forum Filoloskog?Nikako mi ne uspeva...a hocu malo da se raspitam za jos neke stvari....Please...

Back