Koji fakultet cete da upisujete

bozhe kako sam dobar u kontrolisanju zhenskih. 8)

uzgred ja bih voleo da upishem likovnu akademiju posle ovoga, ili gradjevinski fakultet.
samo bih likovnu upisao ovde, a gradjevinski nikako ovde, obavezno u inostranstvu.

naravno, chisto sumnjam da cju ishta upisivati posle, al ko zna.

pa, ako nosish dobar prosek iz srednje i dobro uradish prijemni, ne bi trebalo da bude problema... ja upisujem sledecje godine i skroz sam opushtena... mada, za moju grupu i nije bash neka zainteresovanost, evo, ove godine se u prvom roku prijavilo samo dvadeset osmoro (prima se 40), s tim da su poslednji na listi imali prosek 2,08 u shkoli :shock:
nego, kako shpanski I engleski...? ja znam da ima posebno jedno, posebno drugo.. s tim da uzimash drugi jezik kasnije...

Electra:
pa, ako nosish dobar prosek iz srednje i dobro uradish prijemni, ne bi trebalo da bude problema... ja upisujem sledecje godine i skroz sam opushtena... mada, za moju grupu i nije bash neka zainteresovanost, evo, ove godine se u prvom roku prijavilo samo dvadeset osmoro (prima se 40), s tim da su poslednji na listi imali prosek 2,08 u shkoli :shock:
nego, kako shpanski I engleski...? ja znam da ima posebno jedno, posebno drugo.. s tim da uzimash drugi jezik kasnije...
O kojoj grupi pricas?
Ne secam se tacno kako ide ta stvar sa jezicima...uglavnom volela bih da ucim spanski i engleski

Bliznakinja:
O kojoj grupi pricas?
Ne secam se tacno kako ide ta stvar sa jezicima...uglavnom volela bih da ucim spanski i engleski
Opshta lingvistika.
Pa, ti upisujesh jedan jezik - shpanski ili engleski, i tamo imash i drugi jezik, ne znam tachno na kojoj godini, proveri na www.fil.bg.ac.yu. Na opshtoj je, na primer, engleski prvi jezik i dobija se na drugoj godini, a na trecjoj sam birash drugi jezik.

Back