Tankian
Iskusan
- Poruka
- 5.046
muzicku akademiju najverovatnije...ako ne mozda ekonomski ili managment
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja bih volela filoloski sa moje 2 najvece ljubavi - spanskim i engleskim (: Mada je jako tesko to upisati.Milan5:Filoloski
shto teshko? :?Bliznakinja:I ja bih volela filoloski sa moje 2 najvece ljubavi - spanskim i engleskim (: Mada je jako tesko to upisati.
dodajem italijanski i potpisujem.....Bliznakinja:I ja bih volela filoloski sa moje 2 najvece ljubavi - spanskim i engleskim (: Mada je jako tesko to upisati.
Ili eventualno visu turisticku...
O kojoj grupi pricas?Electra:pa, ako nosish dobar prosek iz srednje i dobro uradish prijemni, ne bi trebalo da bude problema... ja upisujem sledecje godine i skroz sam opushtena... mada, za moju grupu i nije bash neka zainteresovanost, evo, ove godine se u prvom roku prijavilo samo dvadeset osmoro (prima se 40), s tim da su poslednji na listi imali prosek 2,08 u shkoli :shock:
nego, kako shpanski I engleski...? ja znam da ima posebno jedno, posebno drugo.. s tim da uzimash drugi jezik kasnije...
Opshta lingvistika.Bliznakinja:O kojoj grupi pricas?
Ne secam se tacno kako ide ta stvar sa jezicima...uglavnom volela bih da ucim spanski i engleski