Koji fakultet cete da upisujete

shushu, koja dva testa? ja nisam chula da iko polazhe oxford... uglavnom cambridge...
a ja necju nijedan jezik posebno. uchicju na faxu dva, plus hocju da uchim francuski u francuskom kulturnom centru, mozhda josh shpanski negde, ili da nastavim italijanski... sve zavisi koji uzmem za drugi. josh cju razmisliti. a i ima dosta vremena.

aaa, onda mi je sve jasno ;)
ja sam proshle godine spremala cae, ali me je smorio pa nisam izashla. necju ni ove godine, nemam vremena. mozhda na faxu. a proficiency se kod nas po difoltu ni ne polazhe... svima je to neshto apstraktno. dodushe, moj dragi je ovog leta polozhio (: dusha moja (: inache nashe godishte.
a ove godine i necju icji na engleski, poshto se kod nas samo sprema ispit, i rade se testovi testovi testovi testovi u nedogled... tako da nishta i ne nauchim. vishe bih volela da idem na pravi qrs...

@shushka ja imam jos jedan test.... znaci u decembru dobijam diplomu oxforda....
@electra a Cambridge je mnogo jaci i jace su im diplome.... bar kod nas.... masu su bolji..... ali mi je nekako oxford interesantniji.... isla sam jednu god na cambridge,vise mi je nekako za odrasle ozbiljne poslovne ljude.....

Ja volim jezike puuuuno i od osnovne sam znala sta cu da studiram,ali nisam htjela da se upisem u giomnaziju vec u ekonomsku i onda me i ekonomija jaaaaako zainteresovala....
tako da se sad dvoumim.ali mislim da cu ipak jezike....

Inace ovaj univerzitet uopste,ali uopste nije skup....
s' obzirom da se kod nas za fax ne polaze prijemni,nego primaju po bodovima iz srednje,ja sam vrlo-dobar djak,a na nase fakultete se upisuju na redovne studente luce i odlicni djaci,a ovi vrlodobro-dobri na samofinansiranje.....
tako da mi je bolje doplatiti jos 200e i da odem u bari.....

master_'92:
Sada sam osmi pa srednja recimo Teslu pa dalje ce mo videti nesto vezano za servic racunara i hardver ili programiranje ili ili ili ili ili

kakav tvoj crni servis rachunar tu nema shta da se popravlja kupish novo i metnesh tu treba imati samo iskustva i pratiti novine...za to ti shkola ne treba. Ti lepo sad uzmi knjigu i bachi se na programiranje...ja sam pocheo sa basicom pa sa passcalom ali to je bilo jos pre 6-7godina. uzmi bachi se na vb pa vc++

Back