Maslachak
Poznat
- Poruka
- 9.333
...ja imam takve listove i ja sam u farmerkama.... stalno.slavishans:Da sam ja takve listove imao sad bi bio u Samdoriji-minimum!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ja imam takve listove i ja sam u farmerkama.... stalno.slavishans:Da sam ja takve listove imao sad bi bio u Samdoriji-minimum!![]()
kučka:A mala kita ..zenske to vam se kao ne gadi.. .svidja vam se..malo sutra..:-D
A stopala su ti fetish, zgodni, a?zgodan&nezgodan:Mrzim zuljeve i kurje oko da vidim dok JOJ lizem stopala...![]()
![]()
![]()
moonja:meni se ništa ne gadi....boodu mi smešne neke situacije.........kad ima male i šiljate groodi koje poskakuju....meni to smešno......ili kad se rasplamsam...i ne znam gde mu doope...a gde glava......ima tih smešnih stvari...al nisu gadne nimalo....
Kome njemu???? :shock:moonja:meni se ništa ne gadi....boodu mi smešne neke situacije.........kad ima male i šiljate groodi koje poskakuju....meni to smešno......ili kad se rasplamsam...i ne znam gde mu doope...a gde glava......ima tih smešnih stvari...al nisu gadne nimalo....
ja bas volim kada je devojka maljava po grudima...prosto milina kada sisas i bradavicu i dlaku..fuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjj.....Čili:...gade mi se dlake u usima...
...i zlatni prsten...PuNkKiSs:Dugačak nokat na malom prstu, na ruci...
Boneba:Muskog-nos iz kojeg vire neuredne dlake.A na zenskom telu nema nicega sto bi se ikome gadilo,prosto je savrseno.