Koji blok podržavate?

Koji blok podržavate?

• Vučić

glasova: 4 10,0%
  • SPS, Palma

glasova: 2 5,0%
  • Udružena opozicija (SZS, PSG)

glasova: 12 30,0%
  • SRS

glasova: 4 10,0%
  • Patriotski blok (DSS, SPAS, Parović)

glasova: 6 15,0%
  • Građanski front

• Građanski blok SMS-GDF

• DJB & co.

glasova: 9 22,5%
  • Vojvođanski blok

• Nacionalni centar

glasova: 3 7,5%
  • Koalicija za mir

glasova: 1 2,5%
  • Čuvari Srbije 1244

glasova: 5 12,5%
  • škart

glasova: 8 20,0%

• Ukupno glasova
    40
  • Anketa je zatvorena .
Nikako? :lol: Kao da je bilo stotinu izbora na kojima je Vučić pobeđivao. Imamo sveukupno 2 parlamentarna izbora i 1 predsednički, dakle 3 glasanja na nacionalnom nivou...

Neko treba da broji.

P. S. I to na tim parlamentarnim izborima nisu uopšte ni postojali ni PSG niti NS ni SSP; glavne političke opcije u opoziciji.
Наслов видеа је глуп али није ни чудо јер је тај јутјуб канал про-режимски. Позову понекад и опозиционаре па тако на пример можемо видети како је Борко елегантно саранио старог ДСС- удбаша Маршићанина, али тај канал држи Вучићева десница и они ће увек изабрати тако неки наслов.

Počinju pregovori o ujedinjenju tri bloka u jedan; Građanskog i Vojvođanskog sa koalicijom za mir.

ceda1.jpg

1019755_nenad-canak-pavle-lesanovic-bojan-karisik-batine_ls.jpg

521769_aleksandar-olenik_ls.jpg

DL4OSh1WAAAxxyt.jpg

Ovaj novi objedinjeni blok građansko-liberalne orijentacije očekuje se da će podržati veliki broj samostalnih građanskih aktivista, uključujući Vesnu Pešić i Biljanu Srbljanović. U razmatranju je da se bloku priključi još nekolicina manjih političkih činilaca.

Počinju pregovori o ujedinjenju tri bloka u jedan; Građanskog i Vojvođanskog sa koalicijom za mir.

ceda1.jpg

1019755_nenad-canak-pavle-lesanovic-bojan-karisik-batine_ls.jpg

521769_aleksandar-olenik_ls.jpg

DL4OSh1WAAAxxyt.jpg

Ovaj novi objedinjeni blok građansko-liberalne orijentacije očekuje se da će podržati veliki broj samostalnih građanskih aktivista, uključujući Vesnu Pešić i Biljanu Srbljanović. U razmatranju je da se bloku priključi još nekolicina manjih političkih činilaca.
Uz gostovanja na pinku i Hit Tvitu - 2%

Uz gostovanja na pinku i Hit Tvitu - 2%

To je to; vidimo jasno obrise 2 izborne liste poželjne opozicije koje se okupljaju; dva Aleksandra biće vođe dva različita ekstrema u spektru koji bi trebalo da privuku glasače (Šapić i Olenik).

LDP-LSV-GDF-SMS i SPAS-DSS-NSP. Jedno za građaniste; drugo za nacionaliste.

Ne bih se složio da je 2 odsto maksimum; sam Čanak je sa ligašima u kapacitetu da nabije možda i polovinu toga, a u slučaju da ostatak opozicije bojkotuje ja mislim da imaju šansi i za cenzus.

Ako ostatak opozicije bojkotuje sledeće parlamentarne izbore, Vučić može biti zadovoljan da ove dve liste budu parlamentarna opozicija i to se može smatrati izrazito velikim uspehom. Posebno ako se kojim slučajem desi da Šešelj ipak pristane i SRS priđe rodoljubivoj opciji.

To je to; vidimo jasno obrise 2 izborne liste poželjne opozicije koje se okupljaju; dva Aleksandra biće vođe dva različita ekstrema u spektru koji bi trebalo da privuku glasače (Šapić i Olenik).

Ne bih se složio da je 2 odsto maksimum; sam Čanak je sa ligašima u kapacitetu da nabije možda i polovinu toga, a u slučaju da ostatak opozicije bojkotuje ja mislim da imaju šansi i za cenzus.

Ako ostatak opozicije bojkotuje sledeće parlamentarne izbore, Vučić može biti zadovoljan da ove dve liste budu parlamentarna opozicija i to se može smatrati izrazito velikim uspehom. Posebno ako se kojim slučajem desi da Šešelj ipak pristane i SRS priđe rodoljubivoj opciji.
Samo uz bojkot od opozicije SRS i ova NATO gradjanin opozicija može do cenzusa mada skeptičan sam i tada oko Olenika, Čanka, Čede i Macure.

Mnogo više ima da se osvoji u Reformi anketa.

Naime sadašnje kažu da SNS ima 55% a normalni ljudi 4.

Ako bismo ubedili matematičare da procenata ima 100, odmah opozicija skače na 45%

Back