комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao da je bilo stotinu izbora na kojima je Vučić pobeđivao. Imamo sveukupno 2 parlamentarna izbora i 1 predsednički, dakle 3 glasanja na nacionalnom nivou...Наслов видеа је глуп али није ни чудо јер је тај јутјуб канал про-режимски. Позову понекад и опозиционаре па тако на пример можемо видети како је Борко елегантно саранио старог ДСС- удбаша Маршићанина, али тај канал држи Вучићева десница и они ће увек изабрати тако неки наслов.Nikako?Kao da je bilo stotinu izbora na kojima je Vučić pobeđivao. Imamo sveukupno 2 parlamentarna izbora i 1 predsednički, dakle 3 glasanja na nacionalnom nivou...
Neko treba da broji.
P. S. I to na tim parlamentarnim izborima nisu uopšte ni postojali ni PSG niti NS ni SSP; glavne političke opcije u opoziciji.
Da li Zoran Lutovac ima negativan odnos prema Titu?
Da li Zoran Lutovac ima negativan odnos prema Titu?
Ne znam, verovatno nije ni razmišljao o pitanjima prošlih vekova.
On naime nije Lud.![]()
Kako pa LDP I LSV su članovi Šešeljeve vlade

Da ali, kao što rekoh, jedino pitanje je Vučić.Pravi se potpuno nova politička snaga koja će biti odlučni faktor u zemlji i stub oko kojeg će se formirati nova vlada 2020. godine.![]()
Uz gostovanja na pinku i Hit Tvitu - 2%Počinju pregovori o ujedinjenju tri bloka u jedan; Građanskog i Vojvođanskog sa koalicijom za mir.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj novi objedinjeni blok građansko-liberalne orijentacije očekuje se da će podržati veliki broj samostalnih građanskih aktivista, uključujući Vesnu Pešić i Biljanu Srbljanović. U razmatranju je da se bloku priključi još nekolicina manjih političkih činilaca.
Uz gostovanja na pinku i Hit Tvitu - 2%
Samo uz bojkot od opozicije SRS i ova NATO gradjanin opozicija može do cenzusa mada skeptičan sam i tada oko Olenika, Čanka, Čede i Macure.To je to; vidimo jasno obrise 2 izborne liste poželjne opozicije koje se okupljaju; dva Aleksandra biće vođe dva različita ekstrema u spektru koji bi trebalo da privuku glasače (Šapić i Olenik).
LDP-LSV-GDF-SMS i SPAS-DSS-NSP. Jedno za građaniste; drugo za nacionaliste.
Ne bih se složio da je 2 odsto maksimum; sam Čanak je sa ligašima u kapacitetu da nabije možda i polovinu toga, a u slučaju da ostatak opozicije bojkotuje ja mislim da imaju šansi i za cenzus.
Ako ostatak opozicije bojkotuje sledeće parlamentarne izbore, Vučić može biti zadovoljan da ove dve liste budu parlamentarna opozicija i to se može smatrati izrazito velikim uspehom. Posebno ako se kojim slučajem desi da Šešelj ipak pristane i SRS priđe rodoljubivoj opciji.
To je to; vidimo jasno obrise 2 izborne liste poželjne opozicije koje se okupljaju; dva Aleksandra biće vođe dva različita ekstrema u spektru koji bi trebalo da privuku glasače (Šapić i Olenik).
LDP-LSV-GDF-SMS i SPAS-DSS-NSP. Jedno za građaniste; drugo za nacionaliste.
Ne bih se složio da je 2 odsto maksimum; sam Čanak je sa ligašima u kapacitetu da nabije možda i polovinu toga, a u slučaju da ostatak opozicije bojkotuje ja mislim da imaju šansi i za cenzus.
Ako ostatak opozicije bojkotuje sledeće parlamentarne izbore, Vučić može biti zadovoljan da ove dve liste budu parlamentarna opozicija i to se može smatrati izrazito velikim uspehom. Posebno ako se kojim slučajem desi da Šešelj ipak pristane i SRS priđe rodoljubivoj opciji.