Koji blok podržavate?

Koji blok podržavate?

• Vučić

glasova: 4 10,0%
  • SPS, Palma

glasova: 2 5,0%
  • Udružena opozicija (SZS, PSG)

glasova: 12 30,0%
  • SRS

glasova: 4 10,0%
  • Patriotski blok (DSS, SPAS, Parović)

glasova: 6 15,0%
  • Građanski front

• Građanski blok SMS-GDF

• DJB & co.

glasova: 9 22,5%
  • Vojvođanski blok

• Nacionalni centar

glasova: 3 7,5%
  • Koalicija za mir

glasova: 1 2,5%
  • Čuvari Srbije 1244

glasova: 5 12,5%
  • škart

glasova: 8 20,0%

• Ukupno glasova
    40
  • Anketa je zatvorena .
Imao je i ovaj forum nekoliko primeraka SRS glasača, nestali su tokom 2017 i 2018 usled procenata Šešelja i SRS po 4% i 2%.

razocarali su se ljudi u seselja kako se vratio iz haga.cim je video po povratku da je autocenzurisan na svaku kritiku vlasti prilagodio se kao kameleon.sto mu je bila greska.trebo je odma po povratku da se penzionise i da pise memoare tamo u batajnici de zivi vec.

- - - - - - - - - -

glasao sam i ja za radikale par puta pocetkom 2000ih.

Imao je i ovaj forum nekoliko primeraka SRS glasača, nestali su tokom 2017 i 2018 usled procenata Šešelja i SRS po 4% i 2%.

Nisu više smeli da se pojave od sramote.Sećaš li se one "Slučajni prolaznik" likuše koja se ismevala Bošku Obradoviću zbog 2%.Ta je nestala kada je Šeki ljosnuo na 2%.Bio je i onaj "Ajde odatlen".Pravi radikal.Nihova škola.Razgovarao sam sa sobom kao Martinović....

Što se tiče LDP na forumu su bili popularni samo u vreme vlasti Koštunice 2005 - 2008. kako je neko nagovestio. Nedavno sam gledao neku emisiju sa Čedom kako se žalio da su ga u to vreme stavljali na naslovne pod terminom UNIJAT!

Dakle opozicija je uvek drmala krstaricom ko god da je bio u njoj.

Verovatno je od 2008 do 2012 pored SRS i SNS bio glavni.

Poslednja izmena:
Ја подржавам блок који:

Ће спровести сурову борбу против пореза.

Отпустити 350 000 људи у јавном сектору.

Угасити Железару.

Приватизовати Телеком.

Укинути све врсте субвенција.

Успоставити добродсуседске односе са Косметом.

Ући у НАТО и усагласати спољну политику са ЕУ.

Престати да се развлачи са Кином и СССР и окончати присуство руских војних база у Србији (Нишу).

Ући у жестоку борбу против загађења форсирајући искључиво Зелену Енергију, алтернативне изворе енергије, бициклизам и био органику.

Ја подржавам блок који:

Угасити Железару.

Приватизовати Телеком.

Престати да се развлачи са Кином и СССР и окончати присуство руских војних база у Србији (Нишу).

Ући у жестоку борбу против загађења форсирајући искључиво Зелену Енергију, алтернативне изворе енергије, бициклизам и био органику.

taj ce da bude zbacen u roku od 5 sekundi.

- - - - - - - - - -

i ubiven.

taj ce da bude zbacen u roku od 5 sekundi.

- - - - - - - - - -

i ubiven.

Зато се морате спремити на то да ће бити још много, много горе.

Цена некретнтина ускоро достиже молдавски ниво од 34 франак цента по квадрату.

Садашња плата од 222 евра пада по мом мишљењу на 185 ускоро.

А учинковитост здравственог система пада на 2%.

Међутим, литар дизела скаче на 4 евра.

Ја подржавам блок који:

Угасити Железару.

Приватизовати Телеком.

Rekao bih da su najbliži ovome Čeda, Olenik i Macura. Dakle Koalicija za mir i Građanski blok SMS GDF. Nekada je i DJB bio ali oni su nedavno počeli da pričaju kako Njemačka tlači Srbe i EU propada.

Зато се морате спремити на то да ће бити још много, много горе.

Цена некретнтина ускоро достиже молдавски ниво од 34 франак цента по квадрату.

Садашња плата од 222 евра пада по мом мишљењу на 185 ускоро.

ja imam ovaj ekonomski plan za srbiju,koji je realan: sve sto je musko i sto moze da drzi asov u ruci salji u nemacku/austriju da radi, a zene da im ostaju u srbiji i da im odgajaju decu, a ovi da im za uzvrat salju pare (naravno ne mislim da zena treba samo da odgaja decu ali da joj salje i da ima za hobije i da ne mora nista da radi u srbiji). a on da dolazi u srbiju 3-6 meseci godisnje (u zavisnosti od toga koliko su mu porasla deca) i da tu ne radi nista, da gleda kako su mu deca porasla itd. onda cemo imati jaku dijasporu kao jevreji a cene ce da budu prejeftine dok nam poslovi nece ni trebati. ja to zovem dijaspora injection.

Pazi, Cev Nos i Džag su klub postera Sveto Trojstvo.

Samo 1 član te ekskluzivne zadruge, vredan je kao 1.000.000.000 običnih poustera.

dzaga i nosa cu da priznam, al pobedonosceva ne jer je anonimus.
pre svega odbija da kaze gde zivi i cime se bavi vec okolisa, drugo ne sme da izadje na debatu nisakim. trece, ima taj SNS bot grbavi sindrom gde se dodvorava moderatorima.

dzaga i nosa cu da priznam, al pobedonosceva ne jer je anonimus.
pre svega odbija da kaze gde zivi i cime se bavi vec okolisa, drugo ne sme da izadje na debatu nisakim. trece, ima taj SNS bot grbavi sindrom gde se dodvorava moderatorima.
Mislim da je čak i previše otkrio o sebi, on je analitičar pesama iz Britanije.

Takođe nisam primetila da je uzoran prema moderatorima, nazvao je Borisa Glupenka slinavim tvorom primerice.

Mislim da je čak i previše otkrio o sebi, on je analitičar pesama iz Britanije.

Takođe nisam primetila da je uzoran prema moderatorima, nazvao je Borisa Glupenka slinavim tvorom primerice.

bio bih ti zahvalan ako bi me navela do doticnih postova jer je on rekao da je rekao ko je i sta je a ja to nigde u njegovim postovima nasao nisam. i analiticar pesama nije zanimanje takodje.
tu je takodje njegovo hvalisanje kako on dobro izgleda a drugi ne a nigde svoju sliku postavio nije (sem par nekih kropova bez konteksta koje je olako mogao naci na internetu, tihijev nivo podataka.

Zakon
61iJe2%2Bx4ML._SX425_.jpg

Исто и ја !!!:ok:

п.с. репка

Back