HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 32.003
Већини овде бих дао по дршку.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Већини овде бих дао по дршку.
ljudi koji jos uvek glasaju za SRS su oni koji nemaju internet pa im je izvor informacija tv happy, ili imaju pa samo za fejs. glasaci LDP vise ne postoje.
Imao je i ovaj forum nekoliko primeraka SRS glasača, nestali su tokom 2017 i 2018 usled procenata Šešelja i SRS po 4% i 2%.
ljudi koji jos uvek glasaju za SRS su oni koji nemaju internet pa im je izvor informacija tv happy, ili imaju pa samo za fejs. glasaci LDP vise ne postoje.
Nije istina.
Na biračkom mestu gde je glasao Čeda glasala je i njegova žena.

Imao je i ovaj forum nekoliko primeraka SRS glasača, nestali su tokom 2017 i 2018 usled procenata Šešelja i SRS po 4% i 2%.
Nisu više smeli da se pojave od sramote.Sećaš li se one "Slučajni prolaznik" likuše koja se ismevala Bošku Obradoviću zbog 2%.Ta je nestala kada je Šeki ljosnuo na 2%.Bio je i onaj "Ajde odatlen".Pravi radikal.Nihova škola.Razgovarao sam sa sobom kao Martinović....
I letogospodnje sa Đorđevićem na avataru.

a gdije bijeli nestadose ocel bit novih klaunova
Ја подржавам блок који:
Ће спровести сурову борбу против пореза.
Отпустити 350 000 људи у јавном сектору.
Угасити Железару.
Приватизовати Телеком.
Укинути све врсте субвенција.
Успоставити добродсуседске односе са Косметом.
Ући у НАТО и усагласати спољну политику са ЕУ.
Престати да се развлачи са Кином и СССР и окончати присуство руских војних база у Србији (Нишу).
Ући у жестоку борбу против загађења форсирајући искључиво Зелену Енергију, алтернативне изворе енергије, бициклизам и био органику.
taj ce da bude zbacen u roku od 5 sekundi.
- - - - - - - - - -
i ubiven.
Ја подржавам блок који:
Ће спровести сурову борбу против пореза.
Отпустити 350 000 људи у јавном сектору.
Угасити Железару.
Приватизовати Телеком.
Укинути све врсте субвенција.
Успоставити добродсуседске односе са Косметом.
Ући у НАТО и усагласати спољну политику са ЕУ.
Престати да се развлачи са Кином и СССР и окончати присуство руских војних база у Србији (Нишу).
Ући у жестоку борбу против загађења форсирајући искључиво Зелену Енергију, алтернативне изворе енергије, бициклизам и био органику.
Зато се морате спремити на то да ће бити још много, много горе.
Цена некретнтина ускоро достиже молдавски ниво од 34 франак цента по квадрату.
Садашња плата од 222 евра пада по мом мишљењу на 185 ускоро.
Ма, пусти га, провокатор.taj ce da bude zbacen u roku od 5 sekundi.
- - - - - - - - - -
i ubiven.
Ма, пусти га, провокатор.
Игнориши.
Ма,. иста клапа.ja sam nosferatua razdvojio od ostale ekipe kojima je idol pobedonoscev jer on za razliku od svih njih i hoce da saslusa i cuje drugo misljenje a ovi samo ponavljaju sta kaze dostavljac pice u donjem lesteru.
ja sam nosferatua razdvojio od ostale ekipe kojima je idol pobedonoscev jer on za razliku od svih njih i hoce da saslusa i cuje drugo misljenje a ovi samo ponavljaju sta kaze dostavljac pice u donjem lesteru.
Pazi, Cev Nos i Džag su klub postera Sveto Trojstvo.
Samo 1 član te ekskluzivne zadruge, vredan je kao 1.000.000.000 običnih poustera.
Mislim da je čak i previše otkrio o sebi, on je analitičar pesama iz Britanije.dzaga i nosa cu da priznam, al pobedonosceva ne jer je anonimus.
pre svega odbija da kaze gde zivi i cime se bavi vec okolisa, drugo ne sme da izadje na debatu nisakim. trece, ima taj SNS bot grbavi sindrom gde se dodvorava moderatorima.
Mislim da je čak i previše otkrio o sebi, on je analitičar pesama iz Britanije.
Takođe nisam primetila da je uzoran prema moderatorima, nazvao je Borisa Glupenka slinavim tvorom primerice.