Koji blok podržavate?

Koji blok podržavate?

• Vučić

glasova: 4 10,0%
  • SPS, Palma

glasova: 2 5,0%
  • Udružena opozicija (SZS, PSG)

glasova: 12 30,0%
  • SRS

glasova: 4 10,0%
  • Patriotski blok (DSS, SPAS, Parović)

glasova: 6 15,0%
  • Građanski front

• Građanski blok SMS-GDF

• DJB & co.

glasova: 9 22,5%
  • Vojvođanski blok

• Nacionalni centar

glasova: 3 7,5%
  • Koalicija za mir

glasova: 1 2,5%
  • Čuvari Srbije 1244

glasova: 5 12,5%
  • škart

glasova: 8 20,0%

• Ukupno glasova
    40
  • Anketa je zatvorena .
Ako Toma uđe u taj njihov Nacionalni centar možda i postanu neki faktor, mada on mi nekako deluje kao da se povukao iz politike i da pije rakiju u onoj svojoj vili. Možda Velja ponekad svrati i onda obojica drmnu ljutu i to je sve.

Ako Toma uđe u taj njihov Nacionalni centar možda i postanu neki faktor, mada on mi nekako deluje kao da se povukao iz politike i da pije rakiju u onoj svojoj vili. Možda Velja ponekad svrati i onda obojica drmnu ljutu i to je sve.

Toma nije Šešelj. Šešelju daš malo kamere i slanine i on je poslušni klovn.

Toma Vučiću oprostio nije...niti verujem da će skoro.

- - - - - - - - - -

Kako je AV razlupao DJB, DSS i Dveri za kratko vreme, to ni Cobe nije umeo. Iz svega toga se rodili nekakvi novi građanisti i nacionalisti.

Razlupao je i DS i PSG.

..bez obzira na rejting novog PSG, koji je i po kadru i ideologiji doslovno neprepoznatljiv u poređenju sa onim što je Janović bio osnovao.

Zapravo razlupao je i SRS. To je možda najbitnije, to sam zaboravio. :hahaha:

I bio je na putu da razlupa SPS, ali ujedinjenje opozicije je zaustavilo te planove...pa je Palmu ostavio i prestao sa ismevanjima Dačića i pritiscima na socijaliste (da se to nije dogodilo, SPS bi na sledećim izborima imao, tipa, 5,01%).

DS nije propao sam od sebe vec se rasparcao.

- - - - - - - - - -

"aco, daj jebigа vidi da mi malo prosirite budzet, dragica je htela da uradi botokse a i...."
mislim da ne treba mnogo analizirati i izmisljati toplu vodu tamo gde je nema. nikolic je za vreme predsednistva imao energiju vojislava kostunice. sada kada je politicki upokojen mislim da vise nije bitan faktor.

ja hocu da kazem da je jedini nacin da dodje do smene vlasti da se SNS unisti iznutra a ne spolja. zato je vucic o tome mislio i na visoke pozicije u stranci stavio ljude koji nemaju kapaciteta da mu pariraju. DS se takodje raspao iznutra, najvise zbog sujete jer je bio pun intelektualaca.

Upravo tako, na primer Sergej PSG je rekao da hoće sebe da okruži boljima od njega a ne gorima kao AV. To nam govori da će jednog dana PSG isto proći kao DS.

DS nije propao sam od sebe vec se rasparcao.

- - - - - - - - - -

"aco, daj jebigа vidi da mi malo prosirite budzet, dragica je htela da uradi botokse a i...."
mislim da ne treba mnogo analizirati i izmisljati toplu vodu tamo gde je nema. nikolic je za vreme predsednistva imao energiju vojislava kostunice. sada kada je politicki upokojen mislim da vise nije bitan faktor.

Imao energije ili ne, ako imaš neke kontakte u SPS-u probaj doći do Mrke ili nekog ko poznaje Mrku barem...ili nekog ko je sa Tomom generalno u kontaktu...da ti prenese utiske.

Imao energije ili ne, ako imaš neke kontakte u SPS-u probaj doći do Mrke ili nekog ko poznaje Mrku barem...ili nekog ko je sa Tomom generalno u kontaktu...da ti prenese utiske.

sta se dogodi u partiji - ostaje u partiji. volim vas ja sve ovde ali otkud znam ko sve cita i sta sutra moze da izbije na naslovne strane zbog mojih pisanja ovde.

- - - - - - - - - -

ali cu se raspitati.

Nisam bas simpatizer nikoga od njih jer manje-vise niko mi previse nije ideoloski i programski blizak , ali ako bi morao nekog od ovih da izdvojim onda to jos i ispade SRS jer jedino oni od svih se makar deklarativno zalazu za jaku socijalnu drzavu, socijalnu pravdu i cvrstu integraciju sa Rusijom i ulazak u Evro-Azijsku Uniju, clanstvo u ODKB-u (a eventualno i u BRIKS-u jednog dana), ali generalno radikali su previse pasivni u poslednje vreme i previse blagi prema Vucicu za moj ukus cime bas i ne pridobijaju simpatije i ne pomazu sebi tako.

Generalno treba nam neka nova generacija politicara i neke sveze nove ideje i treba nam jedna prava pro-socijalna i nacionalno svesna levica (tipa profesor Dejan Mihailovic sa univerziteta u Meksiku ili Duci Simonovic).

Nisam bas simpatizer nikoga od njih jer manje-vise niko mi previse nije ideoloski i programski blizak , ali ako bi morao nekog od ovih da izdvojim onda to jos i ispade SRS jer jedino oni od svih se makar deklarativno zalazu za jaku socijalnu drzavu, socijalnu pravdu i cvrstu integraciju sa Rusijom i ulazak u Evro-Azijsku Uniju, clanstvo u ODKB-u (a eventualno i u BRIKS-u jednog dana), ali generalno radikali su previse pasivni u poslednje vreme i previse blagi prema Vucicu za moj ukus cime bas i ne pridobijaju simpatije i ne pomazu sebi tako.

Generalno treba nam neka nova generacija politicara i neke sveze nove ideje i treba nam jedna prava pro-socijalna i nacionalno svesna levica (tipa profesor Dejan Mihailovic sa univerziteta u Meksiku ili Duci Simonovic).
Da. Ukratko, neka maksimalna budala bi ti bila po meri

Не знам да ли си чуо за најновије немачко истраживање:

Šokantno saznanje: električni automobili ŠTETNIJI od dizelaša!
https://www.krstarica.com/zivot/aut...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Понадали смо се, али се испоставило да то није решење. Нема решења. Спаса нам нема и пропашћемо.

a da ponovo predjemo na visoko-oktansku sljivovicu........ko u vreme Slobe, zlatnih 90-tih ?

Back