- Poruka
- 92.677
Ako Toma uđe u taj njihov Nacionalni centar možda i postanu neki faktor, mada on mi nekako deluje kao da se povukao iz politike i da pije rakiju u onoj svojoj vili. Možda Velja ponekad svrati i onda obojica drmnu ljutu i to je sve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako Toma uđe u taj njihov Nacionalni centar možda i postanu neki faktor, mada on mi nekako deluje kao da se povukao iz politike i da pije rakiju u onoj svojoj vili. Možda Velja ponekad svrati i onda obojica drmnu ljutu i to je sve.
Kako je AV razlupao DJB, DSS i Dveri za kratko vreme, to ni Cobe nije umeo. Iz svega toga se rodili nekakvi novi građanisti i nacionalisti.
Razlupao je i DS i PSG.
..bez obzira na rejting novog PSG, koji je i po kadru i ideologiji doslovno neprepoznatljiv u poređenju sa onim što je Janović bio osnovao.

Toma nije Šešelj. Šešelju daš malo kamere i slanine i on je poslušni klovn.
Toma Vučiću oprostio nije...niti verujem da će skoro.
Ok je Olenik, nervirao je mnogo Đuku u ovoj emisiji.Pošto ga puštaju na pink možda i dođe do 2%. Očekujem i Macuru SMS uskoro.

vucic je obezbedio tomi spokojan zivot u vili sa zenom, bez finansijskih nedaca. kakav povod toma ima da se vrati u politiku?
Šta ti misliš zašto Toma stalno dobija povišice, nove savetnike, itd...malo po malo?
a slavene brate, i sam shvatas da je stranka od 5% marginalna kada imamo vlast koja drzi 55%, a da ne pricamo o 1-2%. smesno je.
Smešno jeste, za diskusiju nebitno nije.
o cemu ti to?
https://www.kurir.rs/vesti/politika...slio-jos-3-pomocnika-a-sve-placa-narod-srbije
Nemoj se čuditi ako ubrzo dobije još nešto.
ja hocu da kazem da je jedini nacin da dodje do smene vlasti da se SNS unisti iznutra a ne spolja. zato je vucic o tome mislio i na visoke pozicije u stranci stavio ljude koji nemaju kapaciteta da mu pariraju. DS se takodje raspao iznutra, najvise zbog sujete jer je bio pun intelektualaca.
DS nije propao sam od sebe vec se rasparcao.
- - - - - - - - - -
"aco, daj jebigа vidi da mi malo prosirite budzet, dragica je htela da uradi botokse a i...."
mislim da ne treba mnogo analizirati i izmisljati toplu vodu tamo gde je nema. nikolic je za vreme predsednistva imao energiju vojislava kostunice. sada kada je politicki upokojen mislim da vise nije bitan faktor.
Imao energije ili ne, ako imaš neke kontakte u SPS-u probaj doći do Mrke ili nekog ko poznaje Mrku barem...ili nekog ko je sa Tomom generalno u kontaktu...da ti prenese utiske.

Po rezultatima ankete na krstarici vladu mogu formirati SZS, PSG, DJB.![]()
Da. Ukratko, neka maksimalna budala bi ti bila po meriNisam bas simpatizer nikoga od njih jer manje-vise niko mi previse nije ideoloski i programski blizak , ali ako bi morao nekog od ovih da izdvojim onda to jos i ispade SRS jer jedino oni od svih se makar deklarativno zalazu za jaku socijalnu drzavu, socijalnu pravdu i cvrstu integraciju sa Rusijom i ulazak u Evro-Azijsku Uniju, clanstvo u ODKB-u (a eventualno i u BRIKS-u jednog dana), ali generalno radikali su previse pasivni u poslednje vreme i previse blagi prema Vucicu za moj ukus cime bas i ne pridobijaju simpatije i ne pomazu sebi tako.
Generalno treba nam neka nova generacija politicara i neke sveze nove ideje i treba nam jedna prava pro-socijalna i nacionalno svesna levica (tipa profesor Dejan Mihailovic sa univerziteta u Meksiku ili Duci Simonovic).
Evo, pošto se već sve manje-više podelilo u blokove koji su ili formirani ili u procesu ili vrlo izvesno nastaju ubrzo...evo da postavimo jednu takvu anketu (jer su stranke već izašle iz mode, odavno).
Koji blok (ne) podržavate? Zašto?![]()
Не знам да ли си чуо за најновије немачко истраживање:
Šokantno saznanje: električni automobili ŠTETNIJI od dizelaša!
https://www.krstarica.com/zivot/aut...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header
Понадали смо се, али се испоставило да то није решење. Нема решења. Спаса нам нема и пропашћемо.
ti nemaš ni svoje JA pa samim tim ni mišljenje nego samo predstavljaš DS ološMoje ambicije su promena režima u SRJ i SSSR.

SRS i LDP jedini bez glasova.![]()