Koji bi bili legitimni razlozi za vanzemaljski napad na zemljane ?

Da se vratimo na temu koja se zove: Koji bi bili legitimni razlozi za vanzemaljski napad na zemljane ?

1) Hoce li invazije uopste biti?
2) Kada ce biti?
3) Hoce li biti u fizickom smislu ili ne?
4) Obrana od invazije?

odgovor:
1. Neće je biti.
2. Bila je pre milion i kusur godina.
3. U fizičkom smislu počela hibridizacijom ljudi pre oko 10.000 godina u Mesopotamiji. Danas ti hibridi vladaju našim umovima (ne baš svim) imaju oružje i sve pare.
4. Oni kontrolišu naš um i percepciju. Stoga je odbrana osvešćenje uma i povećanje percepcije.

cekaj, kako sad nece biti invazije kad najavljujete da ce se iskrcati sa one planete, planete x...

Ne bih da vam kvarim diskusiju ali ova citirana rečenica mi je malo nelogične.

Ako Bog ne ubija kako je onda došlo di smrti prvorođenih, velikog potopa, uništenja Sodome i Gomore, rušenje Jerihona?

Ok, za sve navedene slučajeve možeš da kažeš da nisu direktno Božiji ručni rad već su to umjesto njega odradlili anđeli, ali, da upotrebimo danas toliko popularan izraz, nije li to čist slučaj komandne odgovornosti?

I sta sad wi meni govorite? Da Bog ubija ljude?

To sto se desilo,zato sto je on njima obecao obecanu zemlju,i zahtevao je da puste njegov narod da ode iz ropstva. E sad,egipatski wladar nije poslusao. A da jeste,sigurno bi ostao ziv. Ne bih znao zbog cega je Jerihom srusen,ali mislim da su ga morali pokoriti zbog obecane zemlje.

Dakle,owe smrti se ne bi desile,da su poslusali rec Boga. Sto znaci,on je hteo da izraelski narod odwede u obecanu zemlju bez konflikta,ali to se nije moglo desiti mirnim putem. I jos nesto,nisu andjeli ubijali uopste.

Kad ti spomenes gustere, sta bi neko trebalo da zahteva?
Peceno pile?

Ni tvojih 20.000 postova mi nista ne znace.
Kontas ?

Prikljuci se diskusiji, postavio sam neka pitanja za pocetak, odnosno postovao sam dve predstave koje ocigledno nose istu ideju, cak je i forma predstave gotovo identicna i postavio sam pitanja.

Na ta pitanja nisam dobio odgovore.

Ni tvojih 20.000 postova mi nista ne znace.
Kontas ?

Prikljuci se diskusiji, postavio sam neka pitanja za pocetak, odnosno postovao sam dve predstave koje ocigledno nose istu ideju, cak je i forma predstave gotovo identicna i postavio sam pitanja.

Na ta pitanja nisam dobio odgovore.

Koja pitanja?
Zasto se nekom ukazao Isus/Bog/vanzemaljci i slicna?

E zato se i traze argumenti - za pocetak treba utvrditi validnost pitanja.

Da se vratimo na temu koja se zove: Koji bi bili legitimni razlozi za vanzemaljski napad na zemljane ?

1) Hoce li invazije uopste biti?
2) Kada ce biti?
3) Hoce li biti u fizickom smislu ili ne?
4) Obrana od invazije?

odgovor:
1. Neće je biti.
2. Bila je pre milion i kusur godina.
3. U fizičkom smislu počela hibridizacijom ljudi pre oko 10.000 godina u Mesopotamiji. Danas ti hibridi vladaju našim umovima (ne baš svim) imaju oružje i sve pare.
4. Oni kontrolišu naš um i percepciju. Stoga je odbrana osvešćenje uma i povećanje percepcije.

3. koji hibridi? sinoc si malo...vise izmijesao sorte gustera
elem, jesi sad..rascistio...spisak...uskladio price? :)

Zasto uopste polaziti od toga da smo iste vjere(mi i vanzemaljci)?
Kako da na ovu temu odgovori neko ko ne vjjeruje da nas je sve Bog stvorio?
Vidjeh post u kom pise nesto tipa- zasto bi nas jeli, mi imamo malo mesa, blabla
Mozda njima ne treba meso, nego neso drugo.
Mozda smo mi njima kao nama zivotinje u smislu razmisljanja, a sad mi je palo na pamet, zasto mi ne bismo bili pametniji od njih? :lol:
Cini mi se da ta opcija nikom ne pada na pamet :lol:

krenuli smo sa skupljanjem podataka, polako, sve u svoje vreme. Dok ne odgovorimo na one predstave, ne mozemo krenuti dalje.

koje coek...predstave; dva prikaza zmija...pa sta?
mislim, aj objasni ti meni sto Japanci pomislise da su lisice i jazavci shapeshifteri & zli duhovi?
jel to znaci da postoje vanzemaljci lisice, jazavcci i da su..ordinirali po Japanu? :lol:

ps inace, treci put ti uredno...objasnjavam i treci put to ignoriras zato sto

1) ne razumijes o cemu pricam
2) razumijes i shvatas svoje neznanje i zabludu?

Back