Koji bi bili legitimni razlozi za vanzemaljski napad na zemljane ?

ma nemoj...
gledaj, ja zakljucak izvedoh na temelju onog sto je lik reko....
al mogu i na temelju ove tvoje...spanske serije

1. reptili su jedno....
2. hibridi su drugo...
3. nefizicki reptili su trece....

sine, imate viska...gustera ovdje...tj. ako su 1. Draco, drugi "polu Draco"...ko su ti onda ovi treci; cime se bave i odakle su dosli? :mrgreen:

e bas i ti mnogo pitas :hahaha:eto nam novih 1675 strana o razno raznim gusterima.
poenta, toliko se sve zapetljalo (sto rece kao u spanskoj seriji) da ce se i sami reptili zbuniti pa zbrisati sa ove planete.

Dakle, Iluminati (shapeshifteri Bush i ostali) se hrane ljudskom krvlju i hormonima da bi ostali u ljudskoj forumi. Nefizicki reptili tj. demoni koji su na astralu se hrane energijom. A stoprocentni fizicki reptili se ne hrane ljudima i oni ne vladaju trenutno.

aham...a posto trenutno...nisu kod kutje...
kakve veze zlo ima s tim i tko se njime hrani?
elem, otkud vam...demoni u citavoj ovoj seriji...kanda ste pobrkali...zanrove??? :hahaha:

Citati nesto mehanicki, i citati sa razumevanjem nije isto. Kao sto vidis

Ti rece: ,,nikko mi rece da se reptili hrane egoizmom i bla bla bla, a da ne vole da se hrane bezuslovnom ljubavlju."

Pa to sam ja i rekao, demonima je bas takva energija dominantna egom, jer drugacija je prejaka za njih, jer im tu nije dopusteno ni da gvirnu, a i shapeshifterima treba osoba da oseca strah kada jedu njene zive organe. A strah potice iz ega... Ali tebi je to toliko tesko da shvatis, jer kad neko nesto nece, onda nece.

jbte, koje su ovo gluposti da gluposti...citas li ti ista osim..Treceg Oka i Ickea, ljeba ti? :confused:

Hahahaha opet dokazujes da nista nisi razumela, ali te ne krvim jer nisu ni neki sto pricaju o ovome. Pa ta bezuslovna ljubav prema kako ti kazes: ,,jer sam osoba koja ima NEKOG koga bezuslovno voli" a kazes osecas strah za tu osobu. Pa upravo to kada kazes NEKOG znaci da ti tu osobu volis iz svog EGA a ne iz svog celog bica. Naravno sve je to lepo i nije nista lose, i ne treba to odbacivati ali treba shvatiti istinu a to je da je opet tu upleten EGO.

Celokupna kreacija je tvoje univerzalno telo. Ti si tako zaslepljena sa onim što je lično da ne vidis šta je univerzalno.

ma, objasni joj ti sta je ljubav Tita ti...mislim, mozda ima na you tubetu...:roll:

To i za tebe vazi.
Mene ova tema zanima, dosao sam da diskutujem.
Tebe ne zanima, zbog cega rasipas energiju bespotrebno ?

kako ti znas da ja rasipam energiju?
ok tema, ok podforum, ok misterije i sve. i mene sve to zanima ponekad. svesna sam cinjenice da nismo sami u svemiru i da negde postoji zivot, kakav to ne znamo ni ja ni ti. e sad, ono sto je najkonfuznije u celoj prici su ti reptili, ili vec milionita verzija istih. koji se hrane nama ljudima, tj nasim emocijama, tj nasom dnk, tj.. i tako do u nedogled. i ko ti brani brate, diskutuj do prekosutra, ali imaj bar neki argument koji je sastavni deo svake diskusije. ;)

ma nemoj...
gledaj, ja zakljucak izvedoh na temelju onog sto je lik reko....
al mogu i na temelju ove tvoje...spanske serije

1. reptili su jedno....
2. hibridi su drugo...
3. nefizicki reptili su trece....

sine, imate viska...gustera ovdje...tj. ako su 1. Draco, drugi "polu Draco"...ko su ti onda ovi treci; cime se bave i odakle su dosli? :mrgreen:

Pa prvo su bili samo nefizicki, pa su posle nastali i fizicki. Mogao bih detaljno o tome napisati celu temu, ali i ovo je mnogo. Astral, nisi nikad cula za Demone? Za isterivanje djavola? Jel si cula za mesecare? I ljudi su nekada bili etericni, tj. nefizicki dok se nisu zaljubili u fizicku realnost, sto se naziva ,,pad iz raja" u bibliji.

Opet gresis. Govoris TI volis, i govoris NEKOG.

Mozemo stvarno voleti druge tek posto smo se oslobodili zavisnosti od njih.

koje druge?
kad se "oslobodis zavisnosti od njih"....neces ih ni vidjeti, ni razumjeti...
zvucis ko matori katolicki pop koji je na dobrom putu da skonta dje se u zivotu zaebo....
mislim, lociro je...problem...:per: :hahaha:

Devojko, sexaj se, mnogo je bolji nacin za izbacis negativnu energiju nego ovo sto radis.
stvarno jeste, probaj pa napisi ovde svoje utiske.
toplo preporucujem.

slusaj, "reptilski mozgu"...sve ove bljuvotine su prijavljene
kad Yoda ili Oxi...pozelene ocekujem da tvoj nick...POCRNI
ni manje, ni vise...ako tako ne bude...zalicu se dalje, a imam i kome. :)

Pa prvo su bili samo nefizicki, pa su posle nastali i fizicki. Mogao bih detaljno o tome napisati celu temu, ali i ovo je mnogo. Astral, nisi nikad cula za Demone? Za isterivanje djavola? Jel si cula za mesecare? I ljudi su nekada bili etericni, tj. nefizicki dok se nisu zaljubili u fizicku realnost, sto se naziva ,,pad iz raja" u bibliji.

molim????
a nisu dosli sa planete...neke...pa su onda brckali po sumerskoj DNK...
pa su otisli na...jel ono bese Veneru, a ostavili svoju hibridnu djecicu...
more, de ti to jos jednom sam sebi...prepricaj...stavi na papir ako drukcije ne ide....:hahaha:

ps ti gore rece da su demoni...trece..a sad ovo...majko mila...mislim,lud i glup ne idu nuzno zajedno, al u tvom slucaju.... : ))))

Ajde molim te ponovo procitaj svoj post .

Ti tvrdis da je Bog sve stvorio , i ako Covek stvara zivot , to Bog radi kroz coveka . To je kao da si rekao kako Petar Pan kroz coveka kaki i piski . U Srednjem veku nisu ljudi ubijali , nego je to Bog kroz njihove ruke ubijao . Znam . Samo omasio si vreme postojanja - idi u nazad 5 vekova .

Pa kako to znas da samo Bog daje zivot ? Naprimer ako te neko pita koliko je 1+1 ti ces mu reci dva . Ako te pita kako to ? Ti mu odgovoris uzmes jednu jabuku i jos jednu i imas dve . E sad mi ti objasni kako to TI ZNAS da samo Bog daje zivot .

Nisi mi rekao sta je to BOG . Ajde opisi mi recima sta je to Bog .

Prema opisima koga ? trece oko , press i kurir a ? I slicne kuce samo na stranom jeziku - u prevodu tablodi koji pisu ono sto se dobro prodaje . Da li si ti nekad video te male zelene ? Javno ne postoji nijedan osnovan dokaz da postoji inteligentan zivot van zemlje . tako da opisi koji se pojavljuju su obicno smece i te price su potpuno dikutabilne i ne mogu se uzimati kao ozbiljne za bilo kakvo razmatranje . Moga si da procitas da su vanzemaljci viski tri metra i da komuniciraju masuci rukama ... nisu samo mali zeleni .

Nema teorije da su nas vanzemaljci stvorili samo zato sto ne lice na nas ? Nisam te u potpunosti razumeo . Teorija postoji kako su nas MOZDA vanzemaljci stvorili .

Nisu valjda delfini ?

Cak znas da su vanzemaljci dostigli visok duhovni nivo ? Idi citaj Ivicu i Maricu .

Ja ne znam nijednog coveka koji je doziveo te nadprirodne dogadjaje , niti je neko ikad video Andjela ( pa cak i oni najreligiozniji ) . A te price koje ti citas a koje se pisu kako bi se prodale novine su obicna roba koja se pravi po potrebi , kad su u trendu vanzemaljci , onda pice razni ljudi koji su sve i svasta videli , pa cak i bili na drugim planetama , pa onda malo predju na te religijske fenomene . Te price , cula , rekla , videla i kazala ni budala ne uzima za ozbiljno .

Ti si citao kako je nekoga tamo andjeo vadao ... ti si citao ... da si malo vise citao i verovao svasta bi jos vise "znao" :lol: .
ne ! Ti ne znas da li je ikad postojao Isus Hrist , niti iko danas na planeti to zna . To da li ces u to da verujes , ako hoces veruj , bas kao i u pricu kako je neki tamo isao univerzumom do raja i pakla ... Kad vec u to verujes , onda bi trebalo da verujes i u soljicu kafe , u Zivku Ciganku , Vidovitu Zorku i woodoo . Sve to stvarno postoji :lol: i moze da se procita u novinama .

Napisao sam da ogromna manjina ( znaci do 49%) ili mozda velika manjina , ne veruje u postojanje Boga . A kako ce kad ne znaju ni sta ta rec znaci niti ima ko to da im kaze kad niko nikad nije ni znao sta je to Bog .

Ti mislis ako su oni drugaciji od nas , da nas zato nisu mogli stvoriti ? Logika ti je stvarno uzvisena , na osnovu cega li si zakljucio ko su ti roditelji ...?

Kao prvo i prvo,jel ti werujes u Boga?

Drugo,nemoj mi spominjati bajke za decu,i widovitu Zorku,i ostala imena,jer ne widim njihovo mesto owde.

Trece,ako covek stvara zivot,sta je stvorio? Jel stvorio neko drugo bice? Hajde,ako jeste,reci mi koje je onda?

Cetvrto,tu pricu sam citao,a nju je ispricao covek,koji ju je doziveo.

Peto,apsurdno je misliti da su nas stvorili alieni. Znam ja zasto ta teorija ima jaku osnovu.
Kad je Dikens "stvorio" tu teoriju,a mozda je i u pravu,takve teorije nije pre bilo,pa se ona bas zbog toga,kao drugo objasnjenje naseg postanka,wisoko winula u naucne krugove.

Kako opisati Boga? Nemoj mi zameriti,ali ne znam reci koje bi to mogle. Shvati da Bog daje zivot. I u stanju je da samo jednim mahom ruke,unisti swe sto widis oko sebe,i ono sto je van planete zemlje. Aliene je neko morao stvoriti. I da,citat :

"U Srednjem veku nisu ljudi ubijali , nego je to Bog kroz njihove ruke ubijao " Owa recenica nema weze sa wezom,jer Bog ne ubija,a to dobro znas,i sto si to napisao?

Citat: "Cak znas da su vanzemaljci dostigli visok duhovni nivo ".

Ne brate,ne znam... Pa,hajde zapitaj se molim te,kako nisu??? Njihova psiha je povezana sa tehnologijom,sto znaci pomocu misli mogu da upravljaju leteci brod. Ima takvih primera,ali stvarno je pogresno misliti da nisu postigli wisok duhovni niwo.

Citat: "Logika ti je stvarno uzvisena , na osnovu cega li si zakljucio ko su ti roditelji ". Ja sam to spomenuo kroz primer,nadovezujuci se na drugi post,kako bih docarao sta hocu da kazem. Ja iskreno ne werujem da su nas oni stvorili,ali da jesu,sto su dozvolili onolike ratove u proslosti? Viruse? Sto nam ne daju lek za AIDS? Mislim sto ne paze na nas onda?

kako ti znas da ja rasipam energiju?
ok tema, ok podforum, ok misterije i sve. i mene sve to zanima ponekad. svesna sam cinjenice da nismo sami u svemiru i da negde postoji zivot, kakav to ne znamo ni ja ni ti. e sad, ono sto je najkonfuznije u celoj prici su ti reptili, ili vec milionita verzija istih. koji se hrane nama ljudima, tj nasim emocijama, tj nasom dnk, tj.. i tako do u nedogled. i ko ti brani brate, diskutuj do prekosutra, ali imaj bar neki argument koji je sastavni deo svake diskusije. ;)

Sve sto radis je uslovljeno odredjenom kolicinom potrosene energije.

Argument koji bi Vas zadovoljio....tesko.

Uociti slicnosti i razlike izmedju ove dve predstave :

Snakegoddessgotland.jpg

snake_goddess.jpg

molim????
a nisu dosli sa planete...neke...pa su onda brckali po sumerskoj DNK...
pa su otisli na...jel ono bese Veneru, a ostavili svoju hibridnu djecicu...
more, de ti to jos jednom sam sebi...prepricaj...stavi na papir ako drukcije ne ide....:hahaha:

Dosli su, o boze ko da slepom pisem:think: . To su postali fizicki pre nekoliko miliona godina. Pa su poslali Veneru i dosli ovde.

Back