Ajde molim te ponovo procitaj svoj post .
Ti tvrdis da je Bog sve stvorio , i ako Covek stvara zivot , to Bog radi kroz coveka . To je kao da si rekao kako Petar Pan kroz coveka kaki i piski . U Srednjem veku nisu ljudi ubijali , nego je to Bog kroz njihove ruke ubijao . Znam . Samo omasio si vreme postojanja - idi u nazad 5 vekova .
Pa kako to znas da samo Bog daje zivot ? Naprimer ako te neko pita koliko je 1+1 ti ces mu reci dva . Ako te pita kako to ? Ti mu odgovoris uzmes jednu jabuku i jos jednu i imas dve . E sad mi ti objasni kako to TI ZNAS da samo Bog daje zivot .
Nisi mi rekao sta je to BOG . Ajde opisi mi recima sta je to Bog .
Prema opisima koga ? trece oko , press i kurir a ? I slicne kuce samo na stranom jeziku - u prevodu tablodi koji pisu ono sto se dobro prodaje . Da li si ti nekad video te male zelene ? Javno ne postoji nijedan osnovan dokaz da postoji inteligentan zivot van zemlje . tako da opisi koji se pojavljuju su obicno smece i te price su potpuno dikutabilne i ne mogu se uzimati kao ozbiljne za bilo kakvo razmatranje . Moga si da procitas da su vanzemaljci viski tri metra i da komuniciraju masuci rukama ... nisu samo mali zeleni .
Nema teorije da su nas vanzemaljci stvorili samo zato sto ne lice na nas ? Nisam te u potpunosti razumeo . Teorija postoji kako su nas MOZDA vanzemaljci stvorili .
Nisu valjda delfini ?
Cak znas da su vanzemaljci dostigli visok duhovni nivo ? Idi citaj Ivicu i Maricu .
Ja ne znam nijednog coveka koji je doziveo te nadprirodne dogadjaje , niti je neko ikad video Andjela ( pa cak i oni najreligiozniji ) . A te price koje ti citas a koje se pisu kako bi se prodale novine su obicna roba koja se pravi po potrebi , kad su u trendu vanzemaljci , onda pice razni ljudi koji su sve i svasta videli , pa cak i bili na drugim planetama , pa onda malo predju na te religijske fenomene . Te price , cula , rekla , videla i kazala ni budala ne uzima za ozbiljno .
Ti si citao kako je nekoga tamo andjeo vadao ... ti si citao ... da si malo vise citao i verovao svasta bi jos vise "znao"

.
ne ! Ti ne znas da li je ikad postojao Isus Hrist , niti iko danas na planeti to zna . To da li ces u to da verujes , ako hoces veruj , bas kao i u pricu kako je neki tamo isao univerzumom do raja i pakla ... Kad vec u to verujes , onda bi trebalo da verujes i u soljicu kafe , u Zivku Ciganku , Vidovitu Zorku i woodoo . Sve to stvarno postoji

i moze da se procita u novinama .
Napisao sam da ogromna manjina ( znaci do 49%) ili mozda velika manjina , ne veruje u postojanje Boga . A kako ce kad ne znaju ni sta ta rec znaci niti ima ko to da im kaze kad niko nikad nije ni znao sta je to Bog .
Ti mislis ako su oni drugaciji od nas , da nas zato nisu mogli stvoriti ? Logika ti je stvarno uzvisena , na osnovu cega li si zakljucio ko su ti roditelji ...?