Koji AV imate?

Koji AV imate?

• Norton

glasova: 8 4,8%
  • Kaspersky

glasova: 22 13,1%
  • Eset

glasova: 38 22,6%
  • Bitdefender

glasova: 2 1,2%
  • F-Secure

glasova: 2 1,2%
  • G-Data

glasova: 0 0,0%
  • AVG

glasova: 22 13,1%
  • Avira

glasova: 26 15,5%
  • Avast

glasova: 32 19,0%
  • McAfee

glasova: 1 0,6%
  • Trend Micro

• Kingsoft

• Microsoft Essentials

glasova: 7 4,2%
  • Panda

• neki drugi

glasova: 8 4,8%

• Ukupno glasova
    168
  • Anketa je zatvorena .
Treba mi neki antivirusni program koji nije los a da ne opterecuje mnogo sistem. Sto manje da ga opterecuje to bolje. Komp mi je praistorijski sa 512 MB RAM memorije pa zbog toga trazim jedan takav. Ajde neka neko predlozi neki.

Danas odem kod kolege,rekoh da mu proverim malo komp,da mu odradim jedan quck scan sa malwarebytes-om,odradim ja,kad ono ni manje ni vise nego 29 crva svuda po sistemu,kao i memory process,i 22 trojanca u windows-u i jos na nekim mestima.
A decko ima Eset smart security 4.2 full up to date.
Toliko o Nod-u tj.Eset-u.....................

Poslednja izmena:
Danas odem kod kolege,rekoh da mu proverim malo komp,da mu odradim jedan quck scan sa malwarebytes-om,odradim ja,kad ono ni manje ni vise nego 29 crva svuda po sistemu,kao i memory process,i 22 trojanca u windows-u i jos na nekim mestima.

Mnogi ljudi koji su koristili eset su slicno prosli...

Mbam nije AV i ne pronalazi iste stvari kao AV.Eset nije kao sto je bio,ali definitivno nije ni toliko los kao sto neki zele da ga predstave.

Mbam nije AV i ne pronalazi iste stvari kao AV.Eset nije kao sto je bio,ali definitivno nije ni toliko los kao sto neki zele da ga predstave.

MBAM nije antivirus,niti je bitno da li je ili nije.
Bitno je da pronalazi vise od 99% onoga sto drugi AV propuste,a u ovom slucaju je Eset propustio dosta i to velikih stetocina.
Nije ovo pri put da odem kod nekoga sa zarazenim kompom i da ima instaliran Nod32.

Malo sam htio experimantisati sa antivirusima, do sad sam koristio NOD 32, ne razumijem ocrnjivanje istog po internetu jer nisam nikadf imao problema s virusima. Osim njega koristim i Malwarebytes za povremeno skeniranje, a ako imam sumnjiv fajl skeniram ga i sa NOD-om i MB. Ali zbog pomenutog ocrnjivanja sam odlučio da jedan period koristim norton 2011, recimo koliko bude trajala trial verzija. Međutim nakon instalacije te apdejtovanja sistem se oteo kontroli: osim što nije htjelo ništa da se pokrene, računar se nije htio konektovati na internet i pri gašenju zapne na logging of i ni makac dalje dok ne pritisnem reset na kućištu. Ovom prilikom bi molio poznavatelje symateca da mi objasne šta se desilo pošto vjerujem da sam ja trebao nešto podešavati a nznm šta.
KAV 2011 ima problem što mi svakih 15 min izbaci poruku da koristim trial verziju i proceduru za kupovinu full programa.
Bitdefender ima trial licencu od svega 15 dana.
Panda mi se jako dopada premda kažu da je nepouzdan AV, isto kao i za NOD koji koristim. Čak govore da je Panda bolji od NOD 32, a meni je NOD sasvim dobar.
Što se tiče besplatnih AV radio sam sa avastom i mogu reći da neću više raditi sa besplatnim AV.
Eto, još samo da ponovo zamolim ljude da mi pomognu sa nortonom.

Malo sam htio experimantisati sa antivirusima, do sad sam koristio NOD 32, ne razumijem ocrnjivanje istog po internetu jer nisam nikadf imao problema s virusima. Osim njega koristim i Malwarebytes za povremeno skeniranje, a ako imam sumnjiv fajl skeniram ga i sa NOD-om i MB. Ali zbog pomenutog ocrnjivanja sam odlučio da jedan period koristim norton 2011, recimo koliko bude trajala trial verzija. Međutim nakon instalacije te apdejtovanja sistem se oteo kontroli: osim što nije htjelo ništa da se pokrene, računar se nije htio konektovati na internet i pri gašenju zapne na logging of i ni makac dalje dok ne pritisnem reset na kućištu. Ovom prilikom bi molio poznavatelje symateca da mi objasne šta se desilo pošto vjerujem da sam ja trebao nešto podešavati a nznm šta.
KAV 2011 ima problem što mi svakih 15 min izbaci poruku da koristim trial verziju i proceduru za kupovinu full programa.
Bitdefender ima trial licencu od svega 15 dana.
Panda mi se jako dopada premda kažu da je nepouzdan AV, isto kao i za NOD koji koristim. Čak govore da je Panda bolji od NOD 32, a meni je NOD sasvim dobar.
Što se tiče besplatnih AV radio sam sa avastom i mogu reći da neću više raditi sa besplatnim AV.
Eto, još samo da ponovo zamolim ljude da mi pomognu sa nortonom.

Nemam pojma, da ti pravo kazem, ja koristim NIS 2011 vec 2 mjeseca i nisam imao ama bas nikakvih problema, a nisam nista ni podesavao.Ima previse opcija za podesavanje, pa me mrzilo da tu čačkam. Samo instalirao i to je to.

Ево признајем... пошто ми је истекла легална лиценца за KIS, рекох ај' да испробам и ја тај "толико хваљени" NIS (на 3 месеца), па ћемо видети како ће се показати. ;)

Ja sam prvo uzeo trial 30 dana sa njihovog sajta, pa kad mi je to isteklo, instalirao sam onaj promotivni trial od 90. Fenomenalno radi za sad.

Back