Koji AV imate?

Koji AV imate?

• Norton

glasova: 8 4,8%
  • Kaspersky

glasova: 22 13,1%
  • Eset

glasova: 38 22,6%
  • Bitdefender

glasova: 2 1,2%
  • F-Secure

glasova: 2 1,2%
  • G-Data

glasova: 0 0,0%
  • AVG

glasova: 22 13,1%
  • Avira

glasova: 26 15,5%
  • Avast

glasova: 32 19,0%
  • McAfee

glasova: 1 0,6%
  • Trend Micro

• Kingsoft

• Microsoft Essentials

glasova: 7 4,2%
  • Panda

• neki drugi

glasova: 8 4,8%

• Ukupno glasova
    168
  • Anketa je zatvorena .
Ima ljudi koji cak ni ne umeju da govore, pa 100x bolje mogu razumeti od vas (nekoliko) lool
Mogu ja pricati lepo kao Dinkic ,ali je sve dzaba kada oni koji slusaju nece i ne zele razumeti (ili su stupid) ;P
Dosadiste i Bogu vise sa ovom temom... damn !!

Ima ljudi koji cak ni ne umeju da govore, pa 100x bolje mogu razumeti od vas (nekoliko) lool
Mogu ja pricati lepo kao Dinkic ,ali je sve dzaba kada oni koji slusaju nece i ne zele razumeti (ili su stupid) ;P
Dosadiste i Bogu vise sa ovom temom... damn !!
A šta da razumijemo?Koje ozbiljno pitanje ili odgovor,dostojno rasprave,si ti potegnuo?Od prvog posta si udario sa vrijeđanjem,pa kako očekuješ da neko ozbiljno diskutuje sa tobom?Pored svega,tvoj jezik polu-srski,polu-engleski čini te smješnim,te pokazuje da se nalaziš u krizi identiteta,jer očigledno da imaš preveliku želju da budeš na nekoliko "strana",ali tvoje mogućnosti ti to ne dozvoljavaju.

za home korisnike zakon...koristim je poodavno...nikad problema nijesam imao...da kucnem o drvo ;) mogu preporucit i nod,ali stariju verziju,ova nova zakucava komp previshe...kav sam batalio davno,svaka novija verzija je sve gora i gora...iz iskustva govorim ;)

Imala sam eset koji je zakucavao masinu samo tako , uzasno naporan ,e sad skoro stavila Aviru Personal na probu , ne osecam je uopste i pitam se dali uopste radi ali vidim da razne stvari odbija . Za sad mi se dopada
Pitanje--ne vidim nigde da se automatski apdejtuje nego moram rucno kad se setim . Postoji li tu neka opcija ? Naravno da je free verzija

za home korisnike zakon...koristim je poodavno...nikad problema nijesam imao...da kucnem o drvo ;) mogu preporucit i nod,ali stariju verziju,ova nova zakucava komp previshe...kav sam batalio davno,svaka novija verzija je sve gora i gora...iz iskustva govorim ;)

Imala sam eset koji je zakucavao masinu samo tako , uzasno naporan ,e sad skoro stavila Aviru Personal na probu , ne osecam je uopste i pitam se dali uopste radi ali vidim da razne stvari odbija . Za sad mi se dopada
Pitanje--ne vidim nigde da se automatski apdejtuje nego moram rucno kad se setim . Postoji li tu neka opcija ? Naravno da je free verzija

Ljudi,koncentrisite se i ne lupajte..:zroll:

Configuration > Update... ту чекирај Automatic update (можеш и да промениш default-не вредности кликом на дане, сате и минуте)...

... или...

Administration > Sheduler > Insert new job... и испрати wizard (мада сведе се опет на ово горе).

NOD je bar nešto najlakše što postoji,ako zakucava komp je zreo za reinstalaciju

Tu si totalno u pravu , samo jos da nadjem strucnjaka jer je masina dobra pa je ne bih svakom u ruke da se uci a ja se u taj deo ne razumem . Treba valda neko nesto i da zaradi z:lol:.

Configuration > Update... ту чекирај Automatic update (можеш и да промениш default-не вредности кликом на дане, сате и минуте)...

... или...

Administration > Sheduler > Insert new job... и испрати wizard (мада сведе се опет на ово горе).

Hvala Deki

Tu si totalno u pravu , samo jos da nadjem strucnjaka jer je masina dobra pa je ne bih svakom u ruke da se uci a ja se u taj deo ne razumem . Treba valda neko nesto i da zaradi z:lol:.Hvala Deki

Po defaultu bi trebalo da se odmah nakon instalacije abdejtuje. Ako nije a i Eset ti koči računar vjerovatno imaš već virusa na računaru...

Koliko para toliko i muzike :) Najkrace vreme za update je jedan dan , automatski , i bilo je namesteno vreme kad je on cesto ugasen tako da je i preskakao po nekoliko dana .
Po njemu nema virusa ali ima napecanih i sklonjenih :)

Hvala decaci

Back