Malo sam htio experimantisati sa antivirusima, do sad sam koristio NOD 32, ne razumijem ocrnjivanje istog po internetu jer nisam nikadf imao problema s virusima. Osim njega koristim i Malwarebytes za povremeno skeniranje, a ako imam sumnjiv fajl skeniram ga i sa NOD-om i MB. Ali zbog pomenutog ocrnjivanja sam odlučio da jedan period koristim norton 2011, recimo koliko bude trajala trial verzija. Međutim nakon instalacije te apdejtovanja sistem se oteo kontroli: osim što nije htjelo ništa da se pokrene, računar se nije htio konektovati na internet i pri gašenju zapne na logging of i ni makac dalje dok ne pritisnem reset na kućištu. Ovom prilikom bi molio poznavatelje symateca da mi objasne šta se desilo pošto vjerujem da sam ja trebao nešto podešavati a nznm šta.
KAV 2011 ima problem što mi svakih 15 min izbaci poruku da koristim trial verziju i proceduru za kupovinu full programa.
Bitdefender ima trial licencu od svega 15 dana.
Panda mi se jako dopada premda kažu da je nepouzdan AV, isto kao i za NOD koji koristim. Čak govore da je Panda bolji od NOD 32, a meni je NOD sasvim dobar.
Što se tiče besplatnih AV radio sam sa avastom i mogu reći da neću više raditi sa besplatnim AV.
Eto, još samo da ponovo zamolim ljude da mi pomognu sa nortonom.