- Poruka
- 68.864
Brate gde idete s tom ladom? U lov na veprove?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Лада иде где ти хоћеш. Једино је проблем кроз велико блато. Ту може да се заглави.Brate gde idete s tom ladom? U lov na veprove?
odavno nisam procitao vecu glupost... чини човека привлачним?
Да ли је човек привлачан ако вози фиат 500 кабриолет или форд КА?
Да ли је одбојан ако вози заставу 101?
Znači mi sa stojadinom,pušiona???Bajs može. Ali da ima i neki normalan auto.
To u Srbiji nije pitanje više, samo Kinez bato... чини човека привлачним?
Posto nisam zena onda sam izgleda nezan muskaracFr automobile kupuju mahom samo žene i nežni muškarci![]()
Pa ni ovaj mi niko nije kupio nego ja sam,ali iskreno auto mi nije neki narociti prioritet,kamioni su mi no1Што ти не купе неки други?
Nije dovoljno atraktivan, ima neki socijalni vajb...
i imaju para,... a ko im je merio IQ ? ,.. ili je to po slobodnoj proceni 'lisice koja ne može da dohvati grožđe' ?To gledaju uglavnom fizicki neprivlacni i sa manjim iq-om jer logicno nemaju cime bi impresionirali devojke
Samo jedno kožno sedište bih ti eventualno ponudione bih sela nigde gde nisu kozna sedista!
to "eventualno" dejstvuje dosta provokativno,.. msm moram da pogledam profil ,..Samo jedno kožno sedište bih ti eventualno ponudio
daЈери дизел?
Onaj koji ona nikad ne bi vozila, znači uvek je individualno, samo treba pogoditi auto i individuu....pa ili je dobro kresnuti da ne gleda u auto...... чини човека привлачним?
Ovo je visoko erotizovana tema...![]()
Vrlo eroticno