Који ауто...

Знао сам да си и ти у гасу, само се кријеш.
Ma ja sam to jos u srednjoj. Sa 15 god sam proletao kroz soverku- zakucali se forntalno oko 70-80 isli. Sa zadnjeg kroz soferku.
Nego, recimo da hocu da skockam nekog juga da je tip top, ne ono da ga vozim majstoru posle 6 meseci i da mu sredim samo volan da bude servo, sta mislis jel moguce?

Kec je meni uvek bolji izbor onaj sa troje vrata ili jugo kabrio.
Кец троши више, слабије убрзава.

Југо корал 55 иде 145 на сат и до 100 стиже за 16,5 секунди, док кец са истим мотором може 135 на сат и то 100 му треба 20 секунди. Додуше кец има више простора и делује некако стабилније на путу. Југо има моторни простор који је већи и лакше му се приступа због начина који се отвара хауба.

Е сад, да ли је бољи југо EFi или застава 1300 супер 90, не бих знао...

Ma ja sam to jos u srednjoj. Sa 15 god sam proletao kroz soverku- zakucali se forntalno oko 70-80 isli. Sa zadnjeg kroz soferku.
Nego, recimo da hocu da skockam nekog juga da je tip top, ne ono da ga vozim majstoru posle 6 meseci i da mu sredim samo volan da bude servo, sta mislis jel moguce?
Могуће је. Имаш да нађеш ауто који је у добром стању и да га средиш. Делови постоје, мајстори постоје. Зависи све шта хоћеш да радиш.

За серво једино не знам, да ли може. На лади може и то знам да има да се купи цео комплет из Русије. За југа још нисам чуо.

Кец троши више, слабије убрзава.

Југо корал 55 иде 145 на сат и до 100 стиже за 16,5 секунди, док кец са истим мотором може 135 на сат и то 100 му треба 20 секунди. Додуше кец има више простора и делује некако стабилније на путу. Југо има моторни простор који је већи и лакше му се приступа због начина који се отвара хауба.

Е сад, да ли је бољи југо EFi или застава 1300 супер 90, не бих знао...
Efi i 1300 idu podjednako odlično vozio sam ih. I običan klot sa poliranjem glave, usisa i izduva, duplim ili četvorogrlim karbom pravi čuda!

Klot fabričke nema smisla komentarisati u tom smislu.

Не би знала јер ниси пробала...

Проблем са старим колима у Србији је то што не дају велики попуст на регистрацију. Имати олдтајмера је као да имаш сваки други ауто.
posmatramo stvari iz drugačije perspektive
tako da nemam ja šta više da tražim na ovoj temi
ostavljam vas dečake da se zabavljate

Efi i 1300 idu podjednako odlično vouio sam ih. I običan klot sa poliranjem glave, usisa i izduva, duplim ili četvorogrlim karbom pravi čuda!
Да ли си возио обичан кец специјал или заставу 1300 супер 90? Није исто.

images

posmatramo stvari iz drugačije perspektive
tako da nemam ja šta više da tražim na ovoj temi
ostavljam vas dečake da se zabavljate
Е каква си...

Имам и ја разна сећања.

Шкода 125, вартбург 1.3, фића, југо,...

Сваки је био добар јер је радио посао.

Једино нисам волео бубу јер је била бучна и непоуздана.

Е каква си...

Имам и ја разна сећања.

Шкода 125, вартбург 1.3, фића, југо,...

Сваки је био добар јер је радио посао.

Једино нисам волео бубу јер је била бучна и непоуздана.
sve što imam da dodam za kraj, sad kad si spomenuo bubu, je to da mi se jako sviđa kako izgleda nova buba

Gle nova buba. Nidje veze ko nekakav shaomi preciscivac vazduha
Pogledajte prilog 1689862
То ти је голф са другачијом каросеријом. Исти мотор, исти мењач, исти прекидачи, инструменти,... Буба дизел са ДСГ мењачем... Пали.

Стара буба је била спора, бучна, мотор се прегрева ако се не креће, имала проблема са струјом. Нема нормалан пртљажник. Двоја врата.

Вартбург је за то мерцедес.

То ти је голф са другачијом каросеријом. Исти мотор, исти мењач, исти прекидачи, инструменти,... Буба дизел са ДСГ мењачем... Пали.

Стара буба је била спора, бучна, мотор се прегрева ако се не креће, имала проблема са струјом. Нема нормалан пртљажник. Двоја врата.

Вартбург је за то мерцедес.
Ma ne bih ni jedno kupio. Ja ti volim avion za dalja putovanja, a kratke relacije ili taksi ili neki auto pouzdan i komforan dovoljno. Pizdim kad treba da trazim parking, presedne mi sva voznja.

Back