Koji anime gledate?

wolfs rain upravo počinjem....

odlican izbor,to mi je jedan od najboljih animea koji sam gledao,animacija nije nesto posebno,ali svidja mi se prica,jedinstvena je,za razliku od drugih animea (gde obicno jedan lik ucestvuje u svemu tj. jedan lik spasava ceo "SVET" Yeahh right :thumbdown: ) ovde svako ima svoju ulogu.Uskoro (cim budem ispraznio komp sa memorijom,J.B.G preko 150GB mi je samo Anime >_> ) pocecu da skidam DUB,odgledao SUB svidja mi se kako su uradili japanci,glasovi stvarno odgovaraju,mada moram da priznam i Amerikanci/Englezi su se dobro potrudili,tako da neces da pogresis ako gledas Dubovanu ili Subovanu verziju :ok:

@ Grim:
........ Predlog..? Rezi Anime na DVD, ili eventualno ih brisi... Mozes i stream.. :D

@ Meome:
Ja jesam.. I Rebelion i Rebelion R2... Sta mislim? Pa pored Death Note- a jedini psiholoski Anime koji mi se svideo.. Ima dosta dobrih likova, jaku pricu koja se provlaci kroz Anime i dobru pozadinu likova... Svidja mi se.. A i animacija je na nivou.. XD

@ Tema:
Zavrsio Darker then Black i Fate/ Stay Night... Gledam Bleach, DB Kai, FMA 2 (weekly)... i pitam za preporuke?
Inace, mislim da pocnem anime Kiba.. :D

Ja jesam.. I Rebelion i Rebelion R2... Sta mislim? Pa pored Death Note- a jedini psiholoski Anime koji mi se svideo.. Ima dosta dobrih likova, jaku pricu koja se provlaci kroz Anime i dobru pozadinu likova... Svidja mi se.. A i animacija je na nivou.. XD

Kraj Soul Eater-a je bio interesantan i jos imam da zavrsim Nana pa cu poceti da gledam Code Geass.

Stigla do pola Soul Eater, dobro je za sad, ludi su svi

Meni je omiljeni lik Death the kid, lud nacisto :P

Poslednja izmena:
Devil May Cry me nije nesto odusevio...
Crtez je ok, ima akcije ali uopste nema tenzije
I sve do odprilike desete epizode su kao filler epizode...prica se odvija tek pred sami kraj
Kao da je cela svrha bila da se predstavi kako je Dante cool i nepobediv
To je eto moj utisak, ali se nisam smorila dok sam gledala,mada ne mogu da kazem da je must watch

@meome

Meni je Papa omiljeni :D (Makin otac) Black Star,Death the Kid su super isto i Justin, nekako je neobican

Nana nema neki kraj zato sto je prekinut anime...bukvalno
Ja i dalje pratim mangu...valjda su rekli da kad se manga zavrsi sledi druga sezona

Pogledao sam na myanimelist

Black Star - Kobayashi, Yumiko
Naruto - Takeuchi, Junko

Death the kid i Lelouch nisu isti
Death-u je dao glas Miyano, Mamoru isti glumac koji je dao glas Lightu iz Death Note
Dok Lelouch je Fukuyama, Jun

Back