gost 11071
Veoma poznat
- Poruka
- 12.234
Pocela sam Chobits, za sad je zanimljivo
videcemo dalje
videcemo dalje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Inace odgledao sam samo prvu epizodu i prestao odjednom sa gledanjemInteresuje me koliko epizoda ima prva sezona,zna li neko?
@ UltraZz prva ima 24-25 nisam sigurna a druga isto..opet nisam sigurna. Ali imaju oko 25-26 epizoda.
A sto si prestala/o sa gledanjem?
Poceo sam sa gledanjem,pa sam gledao kasnije bleach zadnje 10 epizode koje nisam odgledao,medjutim SAM SE Z@***** samo tako,Poceo sam da gledam drugu sezonu AAAAAAAAAAAAAAAAA.... Moram da skinem prvu sada,nego sreca nisam odgledao celu Nego 10 epizode,o boze.koj sam ja retartd xD
uhh izvinjavam se,malo sam spamovao sa ovim klipovima tj. ubacio dve iste poruke... Inace trenutno gledam... hehe.. verovali ili ne ROZEN MAIDEN !!!!!!!!!!
![]()
Jeeeeej, je l' da da su lujke? Poceo si...higurashi no naku koro ni kai
To se takoreci..svima desava >.<
Jeeeeej, je l' da da su lujke?
![]()

obozavam taj neki njen humor i to njeno ponasanje podseca me na mene
. Inace skoro da sam skinuo i drugu sezonu,Jeste da je "Deciji" malo anime ali svakako je vredno pogledati ga
Meni se to zamalo desilo. Vidim je nesto nije u redu kad na naslovu pise Kai a ono ne treba.
Nema veze, prvih 10 epizoda nece ti sad upropastiti ceo anime~
BTW... DUBOVANA verzija je tipicno Sr.@nje !!! Greskom sam skinuo jednu epizodu i nije mi se svidelo uopste.
Prva ep. uopste nije smesna,ipak tu pocinje taj neki uvod (Ninetail fox,Iruka sensei ....)medjutim od druge i trece vec pocinje humor (kada se pojavljuje Konohamaru,Sasuke,Sakura itd,itd... Mada ubedljivo najaci deo barem sto se tice humora jeste kada se pojavljuje Jiraya Sama i njegova Istrazivanja- od 52-53 ep. tesko nesto).
Najbolji deo - JIRAYAAAAAAAAAAAAA <3<3<3<3<3
Perveted ninjas:
No,I am No ordinary pervert! I am a super pervert !![]()

joj.....
Inače,trenutno pratim Bleach....
. Evo ovde imas tri klipa iz bleach-a,garantujem ti odlican je humor,samo pazi,ako nisi gledala bleach barem tamo do polovine nebih ti preporucio da gledas jer sadrzi spoilere,izbor je tvoj. link http://forum.krstarica.com/threads/243739
, isto Vampire hunter D - Bloodlust to cu 100% da gledam,steta samo sto su napravili film,da su pravili anime ovako u epizodama bolje bi prosli.