Koji anime gledate?

Kad smo kod Higurashi,evo jednog dobrog remixa,slucajno sam nasao,pa resio da podelim sa vama :D
Enjoy ;)

Inace odgledao sam samo prvu epizodu i prestao odjednom sa gledanjem :confused: Interesuje me koliko epizoda ima prva sezona,zna li neko?

@ UltraZz prva ima 24-25 nisam sigurna a druga isto..opet nisam sigurna. Ali imaju oko 25-26 epizoda.
A sto si prestala/o sa gledanjem?

Poceo sam sa gledanjem,pa sam gledao kasnije bleach zadnje 10 epizode koje nisam odgledao,medjutim SAM SE Z@***** samo tako,Poceo sam da gledam drugu sezonu AAAAAAAAAAAAAAAAA.... Moram da skinem prvu sada,nego sreca nisam odgledao celu Nego 10 epizode,o boze.koj sam ja retartd xD

Poslednja izmena:
:heart: Jeeeeej, je l' da da su lujke? :D

haha,Shinku obozavaaam narocito tu neku njenu Licnost :heart::D , ali ubedljivo naj,naj,naj Lutkica mi je Suiseiseki :heart::heart::heart:obozavam taj neki njen humor i to njeno ponasanje podseca me na mene :P . Inace skoro da sam skinuo i drugu sezonu,Jeste da je "Deciji" malo anime ali svakako je vredno pogledati ga :D
Suiseiseki :
suiseiseki01.jpg

Meni se to zamalo desilo. Vidim je nesto nije u redu kad na naslovu pise Kai a ono ne treba.
Nema veze, prvih 10 epizoda nece ti sad upropastiti ceo anime~

Skinuo sam skoro celu prvu sezonu,tako da od danas najverovatnije pocinjem sa gledanjem :) BTW... DUBOVANA verzija je tipicno Sr.@nje !!! Greskom sam skinuo jednu epizodu i nije mi se svidelo uopste.

Prva ep. uopste nije smesna,ipak tu pocinje taj neki uvod (Ninetail fox,Iruka sensei ....)medjutim od druge i trece vec pocinje humor (kada se pojavljuje Konohamaru,Sasuke,Sakura itd,itd... Mada ubedljivo najaci deo barem sto se tice humora jeste kada se pojavljuje Jiraya Sama i njegova Istrazivanja :mrgreen::mrgreen: - od 52-53 ep. tesko nesto).

Najbolji deo - JIRAYAAAAAAAAAAAAA <3<3<3<3<3

Perveted ninjas :mrgreen: :

No,I am No ordinary pervert! I am a super pervert ! :D

:hahaha:
joj.....:hahaha:
Inače,trenutno pratim Bleach....

Odgledao Hellsing OVA 4,cekam sad da odrade Dubanu verziju za petu. Inace poceo sam da Gledam "Trinity Blood" , ko voli vampire eto vam pravi anime (pored Hellsing-a) znaci radna je slicna kao na Hellsing-u samo sto ovde osim Alucarda imamo Svestenika po imenu Abel Nightroad ili Crusnik (takodje vampir) sve u svemu ako vam se dopao Hellsing garantuujem da ce ovo isto da vam se svidja...

Nego interesuje me Gledao sam nesto u vezi sa "Blood: The last Vampire" (to je inace film koji prati Anime "Blood +" ,kako sam barem citao) nisam gledao nijedno od ta dva,pa me interesuje sta da odgledam prvo anime ili film?

Odgledao Hellsing OVA 4,cekam sad da odrade Dubanu verziju za petu. Inace poceo sam da Gledam "Trinity Blood" , ko voli vampire eto vam pravi anime (pored Hellsing-a) znaci radnja je slicna kao na Hellsing-u samo sto ovde osim Alucarda imamo Svestenika po imenu Abel Nightroad ili Crusnik (takodje vampir) sve u svemu ako vam se dopao Hellsing garantuujem da ce ovo isto da vam se svidja...

Poslednja izmena:

Back