Koji anime gledate?

Perfect Girl Evolution : : Yamato Nadeshiko Shichi Henge

Predobar anime

8683365_2586258_snapshot20061013185838_small.jpg

Скинуо се, ускоро ће бити на playlist-i. :)
Чим завршим седму сагу DB. :lol:

Ouran High School Host Club

Slatko je nekako, ali je u pocetku bilo nacisto besmislneo... Ali vec tamo od osme epizode, likovi dobijaju.. licnost?..da.
Do sada sam jednu ep. gledala po dva dana, sada ide brze z:lol:
Da.. imaju mnogo dobru pesmicu na kraju. :)

Zavrsio Mahou Shoujo Lyrical Nanoha.. Boze, anime je ostavio takav utisak na mene.. Nevidjeno! Najbolji Shoujo anime koji sam ikad pogledao!

Vec skidam MSLN A's.. xD Nastavak!
Takodje, poceo Ergo Proxy.. Ali previse je naporan, morace da saceka do raspusta..

Nisam gledao Liveaction,odgledao Trailer i moram da priznam obe nane lepo izgledaju,cak imaju i tu personalost bas kao u anime (prema traileru zakljucio) Nobu mi nekako izgledao cudno i Yasu,, (dobro oni su vec sporedni glumci),hmmm jer ga ima Shin ? Njega nisam primetio,u svakom slucaju odgledacu sigurno :super:

nije ono kraj...ono je anime prekinut na pola

Znam da nije kraj.... prica se nastavlja u mangi,ali me razocaralo to kako su zavrsili anime,trebalo bi da bude on-going anime (s'obzirom da manga jos nije zavrsena),a ne onako kako ispalo :sad2: . Mada citao neke komentare na youtube,posle zavrsetka mange pocinje season 2,sad koliko je to tacno ... videcemo ...

Trenutno gledam Bleach.
Gledao sam DB i DBZ,DBGT je glupost i posle jedne epizode mi se smučilo.
Gledao sam Tenchi Muyo Ryo Ohki...ima oko 20ak epizoda i nije loše,ali nema ni izbliza toliko akcije koliko ima u Bleach-u,DB-u,DBZ-u itd.
Došao sam negde do 15. epizode Gundam Winga,pa sam prestao,kada završim sa Bleach-om pogledaću i to do kraja...
Gledao sam i Shaman King...

U budućnosti planiram da odgledam Naruto i One Piece...

Back