Koji anime gledate?

Šta znam, meni se nije dopao. Stvar ukusa.

K-On! ne bih baš nazvao lolicon-om jer devojke u njemu nisu toliko male, a u drugoj sezoni upisuju i koledž. Lolicon ni ja ne volim kada je u pitanju seksualizovanje likova koji deluju suviše mlado, ali ako su u pitanju samo slatke devojčice koje rade slatke stvari (kao jedan od mojih all-time favorita, Ichigo Mashimaro), bez seksualnih tonova i neprimerenih aluzija, ne vidim tu ništa loše.

12 epizoda, plus još jedna bonus epizoda koja je iscepkana na tri manje. Likovi su interesantni i situacije komične, ima vrcavog humora, mada ima dosta panty shot-ova, posebno u prvim epizodama, pa ako ti to ne smeta, preporučujem jer je jedan od boljih underrated high school animea koje sam do sad video. :ok:

Napisao sam i kratku recenziju, ako te zanima, čitni ovde.

Čitnula i sendovala frend rekvest ako je to ok :D

Prihvatio. :ok:

OT:
Beelzebub

348b2db39192c5ffa79d68d1be8533b01294083377_main.jpg

Preporučio mi neko na MAL, ali ne dopada mi se nešto specijalno. Najviše zato što žanrovski potpuno odudara od onog što ja volim da gledam.

Да ли је неко гледао сем мене Oregairu?

Изненадио сам се колико је аниме дубок, очекивао сам неки стандардан харем, а добио сам одличан увид у психолошке профиле ликова, њихову комплексност, размишљања, схватања. Главни лик је усамљени дечко којег нико не воли и примећује, и обрнуто. Нека његова размишљања су фасцинантна.

13d9c93cfc3c57d2.jpg
tumblr_njcxsojlCA1qjmob6o1_r1_540.jpg
2ebe389b9cb27164f15761b1f33e9f1d.jpg
11378870_1657914847772086_414811498_n.jpg

Топло препоручујем свима, а сигуран сам да ће се неки од нас препознати у главном лику...

Zavidim ljudima koji tek pocinju da gledaju anime. Toliko dobrih stvari ih tek ceka.

Odgledao sam skoro sve sa lista animea koje ljudi obicno najvise preporucuju (najpopularnije stvari, pretpostavljam) tako da nemam pojma vise ni sta da gledam.

Poslednjih mesec i nesto dana gledam samo Gintamu i ubacim poneku epizodu One Punch Man-a.

Mirai Nikki

656.jpg

Mišljenja o ovom animeu veoma su podeljena – dok ga jedni kuju u zvezde, drugi ga s najvećim gnušanjem odbacuju tvrdeći da je nešto najgore što postoji. Naravno, u takvim situacijama je najbolje da sâm pogledaš i proceniš.

Kao glavni argument oni što ga ne vole navode rupe u priči i loše napisane likove koji menjaju karakter bez objašnjenja. Pa sad, moglo bi se reći i da to stoji, ali jednostavno je interesantno za gledanje, nije dosadno. Ne oduševljavaju me priča i likovi, naravno, ali ako je nešto uzbudljivo i nagoni te da vidiš šta će dalje da se desi, oprostićeš mu nedostatke. Ipak, teško će ući među moje favorite.

E pa ne znam baš da li se Dragon Ball računa u anime, ali ja samo njega gledam. Odlična priča ( uspeli su da od najstarije moguće borbe dobra i zla naprave nešto novo ) , dobri crteži,i još bolji karakteri .

E pa ne znam baš da li se Dragon Ball računa u anime, ali ja samo njega gledam. Odlična priča ( uspeli su da od najstarije moguće borbe dobra i zla naprave nešto novo ) , dobri crteži,i još bolji karakteri .

То је био међу првим анимеима у Србији.
Лепа 2001. када се први пут давао на Пинку, рано ујутру, ја пре школе устајао да га гледам...

Питам се питам-што ли нико нико никада са овог сајта није погледао Needless.
Сви су са овог сајта погледали TTGL, сви хвале TTGL, да ли је ико бар чуо за Needless, јок море.
Још горе, на другим сајтовима неправедно га оптужују да је копитао TTGL, а рађен према манги која је настала 3 године пре TTGL. Биће да је оно обрнуто.
Сви знају ко је Камина. Ко је чуо за Блејда, луђег и бољег од Камине, нико. Сви јунаци ником поникоше.
Једна од 5 најбољих пародија шонен жанра коју сам гледао, неправедно мала фанбаза.
Неки анимеи очигледно нису за све, а овај је такав. Заувек неправедно потцењен, неправедно му дат друкчији крај од манге, заувек ће само мали број нас знати сву величанственост Адама Блејда, лика којег је касније Камина копирао, редак случај да је копија популарнија од оригинала.
Почивај у миру Needless аниме, ситан део нас верних фанова ће те увек волети више од твоје славније TTGL имитације...

Full Metal Panic: Fumoffu

full_metal_panic-fumoffu_cover.jpg

Mada nisam gledao originalnu seriju, ovaj ogranak mi je sasvim legao. Fina komedija sa tipom u srednjoj školi koji je paranoičan i u svemu vidi opasnost i devojkom koja pokušava da ga spusti na zemlju i usput dobija nervni slom od njega. Šteta što ima samo 12 epizoda.

Питам се питам-што ли нико нико никада са овог сајта није погледао Needless.
Сви су са овог сајта погледали TTGL, сви хвале TTGL, да ли је ико бар чуо за Needless, јок море.
Још горе, на другим сајтовима неправедно га оптужују да је копитао TTGL, а рађен према манги која је настала 3 године пре TTGL. Биће да је оно обрнуто.
Сви знају ко је Камина. Ко је чуо за Блејда, луђег и бољег од Камине, нико. Сви јунаци ником поникоше.
Једна од 5 најбољих пародија шонен жанра коју сам гледао, неправедно мала фанбаза.
Неки анимеи очигледно нису за све, а овај је такав. Заувек неправедно потцењен, неправедно му дат друкчији крај од манге, заувек ће само мали број нас знати сву величанственост Адама Блејда, лика којег је касније Камина копирао, редак случај да је копија популарнија од оригинала.
Почивај у миру Needless аниме, ситан део нас верних фанова ће те увек волети више од твоје славније TTGL имитације...

gledao sam ja Needless, nije los cak je prilicno zanimljiv ali na tom se prica zavrsava...

Back