Koji anime gledate?

GregMcduck-WelcomeToTheNHKTheSuicideArc824.jpg

Nije loša pričica, ima i trunka komedije, plus što možeš da naučiš nešto o japanskoj, a posebno otaku kulturi.

9988.jpg

Moe + slice of life. Ne mogu da kažem da ne valja, ali Azumanga mi je bila mnogo bolja.

mitsudomoe-hd-anime-5.jpg

Vizuelni stil mi se ne dopada, nijedna od tri glavne junakinje mi nije simpatična, neke scene su prilično neprikladne s obzirom na njihove godine, a ipak ne mogu da kažem da mi se nije dopalo ovo ostvarenje. Jednostavno, humor je "izvadio" stvar, mada i on zna da bude pomalo repetitivan (dosta komičnih situacija se bazira na klasičnim nesporazumima).

Haré+Guu

HareGuu_Cover.jpg

Zanimljivo. Jedan običan dečak koji mora da se nosi sa svojom usvojenom sestrom kod koje definitivno ima nečeg uvrnutog, a ni ostali likovi koji ga okružuju nisu baš sasvim normalni.

Isto. Užas. :thumbdown: Niti je smešno, niti zanimljivo, niti ima dobre likove... ništa.

Hating on based ass man

1436250120643.png

Gle, meni je samo po posteru bilo gadno jer ja MRZIM ecchi. FT sam iz tog razloga jako zamrzela tako da mangu čitam iz navike a anime ne gledam -.-
Tako da kad sam videla onu devojku sive kose... mislim, samo što joj nisu dali šipku da se vrti oko nje, toliko mi je ogavno bilo.
Ali ja "živim" na tumblru i tamo vidiš i pročitaš svašta tako da je krenula buva okolo kako je Prison School (u daljem tekstu PS) jako dobra stvar. Odupirala sam se da ne skinem i odgledam, pa makar i jednu epizodu.
Onda kad više nisam mogla, kad je i moj twitter bio preplavljen screenshotovima, reših ja da pokušam. Mislim, to je Funimation, right?! Oni cenzurišu sve i svašta.... right?
Weeeellll... something of that's true... I guess...
Kod njihove cenzure me nerviraju oni beli bljeskovi "svetla" koji su eto tako nekako dospeli tu gde su, pokrivajući njene prepone. Ili big amount of steam in the bathroom, odbljesak od ogledala koji skriva njene nipples i tako to.
Bre, ako gledam ecchi, daj onda makar taj cameltoe jer nema ništa gore od toge "belog svetla"!!
Iiiii ja tako reših da vidim prvu epizodu online (pošto sam naišla na video link o tome kako se već pravi i live action OMG) i baš ja preskočim na delu gde onaj debeli (uh, on mi je najgori; jedan od razloga zašto nisam htela da gledam ovo čudo -..-) liže pljuvačku sa svog lica nakon što ga je gospodjica Velike S!se pljunula jer je zaštitio prijatelja.
Zamislite moju facu jer su mi misli bile "WAT DE AKSHUAL FUQ IZ THISSSS SH!T?!?!"
Znači pala mi je vilica i oči velike k'o u sove.
I na neki način... bilo mi je smešno tako da mi je mozak automatski rekao "Skidaj Ana ovo sr@nje. Budi muško i izdrži!"
I tako ja skinem, svih 10 epizoda i krenem sa sestrom prve dve a morala sam da stanem na drugoj jer mi je trebao oporavak i piš pauza za WC. (I'm sure you know what I mean)
tako da, baš večeras sam se spremala na ep 3....

I'm guilty! I kindaaaa like the thing, idk.
Rekla sam da nemam komentara jer je bizarno i nekako nešto što još nisam gledala. Ko ima ovakve fetiše gde ga gdjica sa velikim dudama bičuje, ovo je 100% moja preporuka.
Za nas devojke ovo jedino može da bude ili jako odvratno ili jako smešno ili kao meni bizarno i čudno,
Ipak ću nastaviti, moj stomak može da izdrži. Kad već ovolike godine izdržava Mashimu i njegova sr@nja sa FT-om, može i PS da otprati do kraja.

Tako da, Wolf, svako ima svoje razloge zašto voli ili ne voli odredjene stvari a ja kad sam već počela i skinula epizode, greota da se baci :D

Gle, meni je samo po posteru bilo gadno jer ja MRZIM ecchi. FT sam iz tog razloga jako zamrzela tako da mangu čitam iz navike a anime ne gledam -.-
Tako da kad sam videla onu devojku sive kose... mislim, samo što joj nisu dali šipku da se vrti oko nje, toliko mi je ogavno bilo.
Ali ja "živim" na tumblru i tamo vidiš i pročitaš svašta tako da je krenula buva okolo kako je Prison School (u daljem tekstu PS) jako dobra stvar. Odupirala sam se da ne skinem i odgledam, pa makar i jednu epizodu.
Onda kad više nisam mogla, kad je i moj twitter bio preplavljen screenshotovima, reših ja da pokušam. Mislim, to je Funimation, right?! Oni cenzurišu sve i svašta.... right?
Weeeellll... something of that's true... I guess...
Kod njihove cenzure me nerviraju oni beli bljeskovi "svetla" koji su eto tako nekako dospeli tu gde su, pokrivajući njene prepone. Ili big amount of steam in the bathroom, odbljesak od ogledala koji skriva njene nipples i tako to.
Bre, ako gledam ecchi, daj onda makar taj cameltoe jer nema ništa gore od toge "belog svetla"!!
Iiiii ja tako reših da vidim prvu epizodu online (pošto sam naišla na video link o tome kako se već pravi i live action OMG) i baš ja preskočim na delu gde onaj debeli (uh, on mi je najgori; jedan od razloga zašto nisam htela da gledam ovo čudo -..-) liže pljuvačku sa svog lica nakon što ga je gospodjica Velike S!se pljunula jer je zaštitio prijatelja.
Zamislite moju facu jer su mi misli bile "WAT DE AKSHUAL FUQ IZ THISSSS SH!T?!?!"
Znači pala mi je vilica i oči velike k'o u sove.
I na neki način... bilo mi je smešno tako da mi je mozak automatski rekao "Skidaj Ana ovo sr@nje. Budi muško i izdrži!"
I tako ja skinem, svih 10 epizoda i krenem sa sestrom prve dve a morala sam da stanem na drugoj jer mi je trebao oporavak i piš pauza za WC. (I'm sure you know what I mean)
tako da, baš večeras sam se spremala na ep 3....

I'm guilty! I kindaaaa like the thing, idk.
Rekla sam da nemam komentara jer je bizarno i nekako nešto što još nisam gledala. Ko ima ovakve fetiše gde ga gdjica sa velikim dudama bičuje, ovo je 100% moja preporuka.
Za nas devojke ovo jedino može da bude ili jako odvratno ili jako smešno ili kao meni bizarno i čudno,
Ipak ću nastaviti, moj stomak može da izdrži. Kad već ovolike godine izdržava Mashimu i njegova sr@nja sa FT-om, može i PS da otprati do kraja.

Tako da, Wolf, svako ima svoje razloge zašto voli ili ne voli odredjene stvari a ja kad sam već počela i skinula epizode, greota da se baci :D

Ja baš zbog te cenzure nisam još počeo anime (čitam mangu još pre nego što je izašao anime), čekam blu ray nadajući se da će tu biti malo bolja situacija, mada čuo sam da će biti isto pošto valjda JC Staff studio retko kad ukljanja cenzure cak i na BD.
Što se tiče andrea sa njim se dosta toga kasnije izdešava kad mu pukne andrenomics :mrgreen:

r2Qe9Nsl.jpg

Мало мојих препорука, мада верујем да их нико неће погледати али ајде.
Needless
687474703a2f2f342e62702e626c6f6773706f742e636f6d2f2d306563683652714f325f772f54383245366a61543974492f41414141414141414162732f67706c55764c4a4e684f732f73313630302f6e6565646c65735f30312e32365f323031302e30382e31365f31342e34352e30352e706e67

Одбачен јер је неосновано оптужен да је копија ТТGL, иако је настао по манги старијој од истог, и по мојој оцени бољи је од истог.
Пародија Fist of the North star, Neon Genesis Evangelion(манга), DBZ, и још много других.
Поп педофил, doppelganger девојчица, бескорисни главни лик са зеленом косом, који у стрипу постане девојчица, и још много лудих ликова.

Noucome

53235.jpg

Најбоља аниме комедија икада, без изузетка. Главног мушког лика глас у глави почне да тролује и да га наводи на више могућих идиотских избора, које мора да испуни...

Meni je Prison School urnebesan :lol: Toliko je iskarikiran i preteran da ume da bude nenormalno smesan - fazon "dal' ste vi moguci?" smesan xD
Mada na kraju krajeva, dali ce se ovo nekome svideti ili ne zavisi iskljucivo od licnog ukusa.

Hahah, isto. :D Ni ja ne volim ecchi, ali ako cu da ga gledam daj da vidim to cudo xD

Ja sam u medjuvremenu zavrsila Ranpo Kitan: Game of Laplace. Nije mi nista specijalno, bio mi je dosadan veci deo vremena. Ima zanimljive momente sa animacijom i super mi je OP (Amazarashi~) i ED .... Ali na ovo ostalo, pricu i likove, nisam se upecala, so to speak. xD

Poslednja izmena:

Back