Koji anime gledate?

A evo ja, druga noć zaredom ostajem do kasno da gledam to.... TO (!) i sada kao i ostali... čekam ep 12.

FORGIVE ME FOR I HAVE SINNED!!!

Ja sam se kidala od smeha; što kaže Gosaii u smisli "da l' je moguće" smešno jer prosto... ne znam! Zanemim svaki put kad hoću da objasnim o čemu se radi.
Ne znam.... ali mnogo je dobro! ugh
Ako izuzmemo fact da Kamiya glumi, Kiyoshi mi je najj lik!

*Hahah, pa Kiyoshi (i ajde Shingo) su jedini najnormalniji tamo ( u poredjenju sa ostalima barem) :lol: a sa druge strane ograde to bi bili Chiyo i Anzu - treba izbalansirati ono ludilo necim. xD That's why this thing works xD

Poslednja izmena:
Meni je Prison School urnebesan :lol: Toliko je iskarikiran i preteran da ume da bude nenormalno smesan - fazon "dal' ste vi moguci?" smesan xD
Mada na kraju krajeva, dali ce se ovo nekome svideti ili ne zavisi iskljucivo od licnog ukusa.

Hahah, isto. :D Ni ja ne volim ecchi, ali ako cu da ga gledam daj da vidim to cudo xD

I meni je to najbolje, samo se njima mogu desiti slučajnosti koje im se dešavaju :D

daj mi neki panel koji bi bio cenzurisan u animeu (in spoiler pls) pa da reconsiderujem da čitam... mada ne verujem da hoću :P

Kao što rekoh ne gledam anime, aki evo šta sam uspeo da izguglam :mrgreen:

tPtWEPN.jpg

vuoomyd.png

ieEzZo8.jpg

d21XSNu.png

Meni je Prison School urnebesan :lol: Toliko je iskarikiran i preteran da ume da bude nenormalno smesan - fazon "dal' ste vi moguci?" smesan xD
Mada na kraju krajeva, dali ce se ovo nekome svideti ili ne zavisi iskljucivo od licnog ukusa.

Iskren da budem, u početku mi je bio užasan, ali sam mu ipak dao drugu šansu i dobro je što jesam, jer se utisak ipak popravio. Daleko od toga da mi se sad nešto mnogo sviđa, ali ipak mi je postao dovoljno gledljiv da ga ne prekidam (ili da ga ne "dropujem", što bi rekli). Chiyo mi je zanimljiv lik, plus što me njeno ime uvek podseti na Azumangu.

Hahah, isto. :D Ni ja ne volim ecchi, ali ako cu da ga gledam daj da vidim to cudo xD

Upravo. Meni to uvek smeta. Neću cenzuru, ni piksele, ni belu svetlost ni šta god, hoću da vidim šta je ispod! :P

Inače, meni je ecchi sasvim u redu, čak ga volim kao žanr, ali veoma zavisi kako je urađen i prezentovan.

Je l' gleda ko (ili je gledao) Tengen Toppa Gurren Lagann? Preporučio mi ortak, da pogledam, kaže, neki klasik, ali ni posle prve tri epke mi nije ništa specijalno. :neutral:

Iskren da budem, u početku mi je bio užasan, ali sam mu ipak dao drugu šansu i dobro je što jesam, jer se utisak ipak popravio. Daleko od toga da mi se sad nešto mnogo sviđa, ali ipak mi je postao dovoljno gledljiv da ga ne prekidam (ili da ga ne "dropujem", što bi rekli). Chiyo mi je zanimljiv lik, plus što me njeno ime uvek podseti na Azumangu.

Upravo. Meni to uvek smeta. Neću cenzuru, ni piksele, ni belu svetlost ni šta god, hoću da vidim šta je ispod! :P

Inače, meni je ecchi sasvim u redu, čak ga volim kao žanr, ali veoma zavisi kako je urađen i prezentovan.

Je l' gleda ko (ili je gledao) Tengen Toppa Gurren Lagann? Preporučio mi ortak, da pogledam, kaže, neki klasik, ali ni posle prve tri epke mi nije ništa specijalno. :neutral:

Uh, druže, retko ćeš na ovom forumu naći nekog (od nas starijih member-a) da nije gledao :D
Govorim u svačije ime da je to jedan AWESOME anime i da ga toplo preporučujem. Čak i ja koja nikako ne podnosim mecha ali me je TTGL kupio!
100% preporuka, odgledaćeš ga "u dahu" :D

Prve tri epizode ne da nisam gledao u dahu nego su mi bile jako dosadne. Videću da li kasnije postaje zanimljivije. Ni ja ne volim mecha fazon, inače.

Jedino što mi se zasad dopada jeste

Yoko. :heart:
90b2787d-341d-42ff-8706-80ce391ed089.jpg

^ mislim da nema ništa na srpskom na netu... vidi YT, ne znam.

Inače, GANGSTA ENDED!
overall 9/10 i to samo zbog animacije. inače je sve extra, jedino što su ga završili na glupom delu, bukvalno stali na pola kad tek počinje prava akcija
ali pošto je manga nedovršena, razumem.
najbolje mi je fact to što su dobili pomoć od nekakave "agencije" ili kompanije ili departmenta kako god za gluvoneme tako da su obučavali Nic-ovog seiyuua i animatore kako da crtaju a ovaj kako da govori. ;w;
beautiful

also, Prison School se završio extra. taman kako treba
Shokugeki no Souma isto kao i Gangsta which why I'm pissed. stali na sredini kad je tek počinjalo takmičenje -.-

sad ćekam my babies :heart:

Pogledah "Zatvor-školu" do kraja. I povlačim ovo što sam rekao:

Užas. :thumbdown: Niti je smešno, niti zanimljivo, niti ima dobre likove... ništa.

Ispostavilo se da zapravo uopšte nije loše. Humor nije bogzna šta, cenzura mi ide na živce (iskreno se nadam nekoj necenzurisanoj verziji na Blu-Ray), ali akcija, napetost, te psihološke igrice koje i jedni i drugi igraju, planovi koje kuju, pokušaji da predvide poteze i ponašanje protivnika je ono što je PS uzdiglo u mojim očima od očajnog prvog utiska u sasvim solidan i gledljiv anime.

čekam blu ray nadajući se da će tu biti malo bolja situacija, mada čuo sam da će biti isto pošto valjda JC Staff studio retko kad ukljanja cenzure cak i na BD.

E to mi se baš i ne sviđa da čujem. :( BIo bih spreman da povećam ocenu koju sam dao na MAL ako bih video verziju bez cenzure. (Da, toliko je ne podnosim. :mrgreen:)

Death Note je odličan anime i jedna od najboljih serija uopšte, barem meni. Bila mi je uživancija gledati ga jer sadrži sve što ja volim i ne bi bilo toliko loše kada bih doživio nekakvu vrstu mini-amnezije, ali da zaboravim samo taj period u kojem sam gledao Death Note pa da ga ponovo proživim.

Ako ga niste pogledali do sada, ispravite to odmah!

Šta sad fali moeu? :P Što se ećija tiče, ima i on svojih dobrih izdanaka koji legnu čak i vama koji ih ne volite, kao recimo Prison School. Inače, pojavila se skoro necenzurisana verzija, na opštu radost muškog dela publike.

@OT:

Kiss x Sis (OVA)

asdas.jpg

Meh. Nisam oduševljen. Mogla je ideja mnogo bolje da se razradi.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
368.jpg

Bio i ostao kralj.

Šta znam, meni se nije dopao. Stvar ukusa.

Prosto ne želim da učestvujem u tome jer mi se pomisao na lolicone gadi (!)
dosta mi je bilo K-ON!-a

K-On! ne bih baš nazvao lolicon-om jer devojke u njemu nisu toliko male, a u drugoj sezoni upisuju i koledž. Lolicon ni ja ne volim kada je u pitanju seksualizovanje likova koji deluju suviše mlado, ali ako su u pitanju samo slatke devojčice koje rade slatke stvari (kao jedan od mojih all-time favorita, Ichigo Mashimaro), bez seksualnih tonova i neprimerenih aluzija, ne vidim tu ništa loše.

Koliko epizoda ima? Planiram da pogledam :D

12 epizoda, plus još jedna bonus epizoda koja je iscepkana na tri manje. Likovi su interesantni i situacije komične, ima vrcavog humora, mada ima dosta panty shot-ova, posebno u prvim epizodama, pa ako ti to ne smeta, preporučujem jer je jedan od boljih underrated high school animea koje sam do sad video. :ok:

Napisao sam i kratku recenziju, ako te zanima, čitni ovde.

Back