Koji anime gledate?

Trenutno gledam Psycho Pass. Odlicna sf anima, za sada je prevedeno 17 ep. Can't wait the rest! Evo kratkog sinopsisa:

In the future, it is possible to quantitatively measure a person's emotions, desires, and every inclination. In this way, it is also possible to measure a person's criminal tendency factor, which is used to judge criminals.

This is the story of a team of policemen dedicated to maintaining public order. Some of them work in the Enforcement Division, responsible for the apprehension of criminals, while others belong to the Supervisory Division which oversees their colleagues in Enforcement.

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=9127

Watching 14

eh? Since when?!
Well, aside from One Piece (of awesomeness) and (finally-ending) Fairy Tail, vecina je on-going:

Amnesia (ep 9/12) - biiiiiiiitch you got some fine boys there, too bad you're stupid as f*ck! Uzasno me nervira devojka! Svaka njena recenica je "Eh? Ah, gomenasai" -.-
Cuticle Tantei Inaba (9/12) - omg, valjam se! Ovo je i cute i chibi i awesome i hilarious! Ostalo je jos 3 ep da se zavrsi ali daaaaamn, odgledacu ponovo! XD PREPORUCUJEM!
Hetalia: the beautiful world (6/20) - nova animacija je taaaako cool! Obozavam ovu seriju a mislila sam da cu povratiti xD Italy je uzasno blesav, obozavam ga! XD
Ixion Saga DT (21/?) - OMG WUT?! WTF IS THIS SHOW?! Komedija na sve strane! Hoce li Erec do kraja ostati ED? Hoce li Kon najzad da otkloni svoj DT? Zelim da znaaam! Ovo je super anime - PREPORUCUJEM!
Kuroko no Basket NG-shuu (8/9) - special KnB-a ali OMG ASDFGHJK!!! Uz svaku se valjam od smeha! Jos jedna ep ostala da se emituje ali prethodne re-watchujem svaki dan! I just love my boys *w*
Magi: the labyrinth of magic (21/?) - ASDFGHJGFDSFGG!!!! THIS! IS! SO! DAMN! AWESOMEEEEE!!! OBAVEZNO PREPORUCIJEM!! Mozda ce delovati dosadno... prvih 2 minuta!! lol nope because awesome is awesome! POCELA SAM I MANGU WHICH IS SO AWESOMEEEEE TOO!)
Psycho-Pass (19/22) - Nikad nisam mislila da ce me sci-fi zainteresovati ali sam krenula ovo da gledam zbog Amano style and i got hooked! *___* prica im je super, animacija vrh, likovi awesome - PREPORUCUJEM!
Sakurasou no Pet na Kanojo (18/24) - meh, tipical shojo... ostavila sam da se malo nakupe ep pa da gledam. nije toliko super da me zadrzi da gledam, kao sto je bio u pocetku... :/
Tamako Market (6-12) - WTF? talking bird?! i ovo je shojo, right? K-ON style sa stupid and dense devojcicom... kao Yui -.- i to sam ostavila da se slegne, nije nesto narocito... :/
The Unlimited (6/12) - Supernatural of awesome! jesam ostavila I TO da se slegne (skoro sam zaboravila na taj anime) ali je ovako cool. mislim da bi se nekima svideo...

a od anime-a koji su finish imam:
Abenobashi Mahou Shoutengai (13 ep total) - HAHAHAHA!!! I CAN'T! I JUST CAN'T!! Stara animacija (2000) ali tako LOL! Podseca, po artu, na TTGL (posebno ep 2), ima ecchi, fantasy i PARODY! omg, umirala sam na Kamehame delu! Zaista dobar anime, pocela sam danas i vec sam na pola (od 13 ep)
Hyouka (22) - ... ... ... ne znam... ovo mi je tako smor... pocela sam zbog K-ON stylea ali, yapari, ja ne volim mystery anime. Sinoc umalo nisam zaspala sa laptopom na stomaku, gledajuci Hyouka. Moja Marija hoce da gleda jer je videla awesome AMV. I ja sam videla awesome AMV cross-over Hyouka ali kad sam krenula... tesko je nastaviti. Jednostavno... anime je dosadan! ko ne voli mystery onda bolje da ne pocinje. Sve je tako usporeno i dull... ona Chitanda me nervira (ali sam bila OMFG kad je pustila onu kosu O___O da fuq?!), Oreki je sav smoren, ona druga sva hiperkativna i tsundere (nzm kako se zove), jedino je Satoshi nekako zanimljiv od svo 4-oro.

auh, ovo je bas puno anime-a... meh, odoh da gledam ep 9 Amnesia, da vidim sta ce se desiti *___*

*coming back after Amnesia ep 9*

WHAT... DA... FAQ....
Oi, boy, drugging the girl to sleep, keeping her at your home and LOCKING HER IN A EFFFING CAGE "TO PROTECT HER" IS NOT HOW YOU ACTUALLY PROTECT HER!!
this episode was a mess, i mean... just sick, man!
I know you love her, dude, but you can't just keep her in your house the whole day, banning her to leave the room/house without you and LOCKING HER UP! that's not how the love goes, you psycho a$$hole!

ovo postaje jako WTF... O___O

Prvi par epizoda mi i nije bila nešto ali sad sam se totalno zarazio trenutno sam na 35-oj epizodi :D

hahaha, ako ako! mozda i ja krenem ponovo da gledam.
Gintama je no.1 random comedy anime ikad! I najbolji je, prosto mi je zao sto sam stigla sve epizode :(
prosto je zarazno i moras da gledas jednu a drugom!

Gintoki? Shinsengumi?

@tema
ja gledam razne stvari, hocu da pocnem Prince of Tennis (peni$$) ali ne svidja mi se nekako. mada opet, trebam tek da gledam drugu ep, mozda ce nesto biti bolje nadalje:/

Када се већ Гинтама помиње, моја тренутна позадина

Kiheitai_group.jpg

Pih, smorih se trazeci nesto kvalitetno za gledanje. Imam osecaj kao da sam sve vec odgledao. Sve novo/staro sto izlazi je samo replika,vec vidjeno. Nekako sam se zaglavio,izgubio sam zelju za gledanjem. Ajd' ako ima neka preporuka, u ime starih dobrih dana preporucite nesto interesantno ! :)

@ Maximy

Probaj:
"Boogiepop phantom" http://myanimelist.net/anime/369/Boogiepop_Phantom
"Serial Experiments Lain"http://myanimelist.net/anime/339/Serial_Experiments_Lain
"Texhnolyze"
http://myanimelist.net/anime/26/Texhnolyze

Ovoj trojci je zajednicka ta heavy atmosfera and they can be quite.....Gloomy, gloomy, gloomy xD Texhnolyze i Boogiepop pgotovo, ali imaju interesantnu pricu, i nacin na koji su predstavljene su drugacije od vecine stvari danas. Moze biti zbunjujuce ili sporo s vremena na vreme, but it's worth it :)

Ja sam pre neki dan zavrsila Texhnolyze i bas je dobar uprkos naizgled sporon razvoju dogadjaja, uspeva da drzi paznju i iako nema mnogo dijaloga, nekako uspeva da ti docara sve sto treba da znas....<3
Psycho Pass je super takodje, jedna od kvalitetnijih anima koje mislim da necemo vidjati tako cesto xD
I sad sam nastavila da gledam Cowboy Bebop

Prva je u momentima previše patetična i nekad jednostavno narušen flow radnje. Takođe, Hoenheim nekako ima veći impact u drugoj verziji. I naravno, nezaboravni Kimbli. U prvoj je akcenat stavljen na glavne likove, ostali se ne razvijaju toliko, i naravno Scar je ispatetizovan i underrated.

Prva je u momentima previše patetična i nekad jednostavno narušen flow radnje. Takođe, Hoenheim nekako ima veći impact u drugoj verziji. I naravno, nezaboravni Kimbli. U prvoj je akcenat stavljen na glavne likove, ostali se ne razvijaju toliko, i naravno Scar je ispatetizovan i underrated.
I meni se sviđa što su neki likovi dobili više pažnje u brotherhoodu i Ling je epic kad upije greed u sebe ali takođe mi se sviđa alternativna verzija homunculusa u prvom FMA-u i kraj mi je dosta bolji o prvom animeu dokle mi je kraj u brotherhoodu dosta generičan i antiklimatičan u odnosu na ostatak priče.

Back