Koji anime gledate?

It ended like crap - in the toilet -.-

po MALu dajem mu 8/10, zanimljiva romansa sa humorom i ludim likom koji je zaljubljen u napucanu streberusu
sredina je lepa, sve je okay ali ovaj kraj su ga u$r@l! -.- (bas sam mislila da ce biti super i da ce NESTO da se desi kad ono... jurli muvu -.-)

ako ne bude druga sezona.... za dzabe sam onda protracila i ovih 13 epizoda -.-

cujem da je manga jaaaako dobra i idem da je citam! puj! >.<

Oh da, PREPORUKA!!!

Gledajte

Ixion Saga DT - ne znam sta je "to nesto" u animeu sto me jako privlaci da ga gledam ali je "nekako" jako zanimljivo! *w*
Magi - lepa prica i jako zarazan anime! planiram mangu ali vidim da ima preko 160 chaptera... :/
Psycho-Pass - pucacine, krv, guts everywhere!, policija, akcija i sci-fi. Iako spada u grupu anime koje ja bas i ne volim (sci-fi), nikako nisam mogla da odolim dizajnu likova by Amano Akira! *w*
K - it's a must!!! animacija predobra, scenery is pure awesomeness, seiyuu ashfldsjgčjf, likovi takodje! zavrsava se sada u petak-subotu and I'm going to cry! it's so awesome!! T^T nije radjeno po mangi ali je opet cool!
Sukitte ii na yo - apsolutno #1 romansa ove sezone! plakala sam, jesam but i also squealed at those two - so freakin' cute!! trebalo bi da se zavrsi u nedelju. planiram da pocnem mangu ^w^
Kamisama Hajimemashita - #2 romansa sezone! demon fox and a girl who becomes a shire "God" and falls in love with him *w* zavrseno je ali je zadnja ep i dalje RAW T__T

sve ih gledam i zato preporucujem!! :ok:

Blood+
10183.jpg

Onako...nije loš...

Jel gledao neko Princess Mononoke? Kakav je?

Prvi anime koji sam odgledao jos davno, bejah bas mali... Kolik osam tripovao da vidim onog diva na brdu preko puta moje kuce. A bilo smesno kako je formacija drveca bila prosto ista, i dugo sam hteo da odem do tog sumarka, cisto da ga posetim jer se secam kako sam mastao kako je to prolaz u drugi svet i svasta nesto. I dan danas verujem da je to magicno mesto (skapirajte zasto, ne mora sve da bude bukvalno)... Moram posetiti to, ako nisu posekli...

Back