AlanViBritannia
Domaćin
- Poruka
- 4.783
Ziveo myanimelist.net! xD Ne znam sta bih bez tog sajta..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlican izbor i da slazem se sve zavisi od osobe ali 100% sam siguran da jedan ovih tri ce ti se svideti.
I uvek postoji http://myanimelist.net/anime.php pa nadji sta god zelis
EDIT: Ja mislim da FMA ima preko 50
Ziveo anidb.net! xD ]Ne znam sta bih bez tog sajta..
Pogledao sam prvu epizodu Death Note. Fantastčno. Ne mogu čak ni da pomislim šta će se desiti u narednim epizodama, što mi se nikada nije desilo. Zaista zadivljujuće. Nadam se da me naredne epizode neće razočarati.
LPoceo sam Berserk.. Uopste nisam zadivljen.. Decko sa velikim macem protiv demona.. Used..
Anyway, ja sam skidao sa par sajtova.. I sve je na engleskom.. Kao Dub.. Jel to normalno, ili sam ja samo dub nasao?
Mislim, da li postoji Sub negde?...
@ Akemi:
Moj savet je sledeci.. Zavrsi Geass, onda gledaj Death Note, pa Bleach.. Elfen Lied nije nista posebno, i moze da saceka.. xD

@ Akemi:
Moj savet je sledeci.. Zavrsi Geass, onda gledaj Death Note, pa Bleach.. Elfen Lied nije nista posebno, i moze da saceka.. xD

Fruit Basket je vise komican i sladak anime, ali u 5 epizodi kada se Tohru vratila kuci kod dede plakao sam ko lud. Znao sam da ce da se vrati kod Yukija ali ta tuzna atmosfera me je ubila.![]()
aah stavi spolere *eyes blinded*
elfen lied nije uopste strasan, samo glave lete

Kakav je taj Lovley Complex?
Neki ga bas hvale