Koji anime gledate?

@ Nikolin fix:

double-facepalm.jpg

Pogledao sam prvu epizodu Death Note. Fantastčno. Ne mogu čak ni da pomislim šta će se desiti u narednim epizodama, što mi se nikada nije desilo. Zaista zadivljujuće. Nadam se da me naredne epizode neće razočarati.

@ Akemi:
Moj savet je sledeci.. Zavrsi Geass, onda gledaj Death Note, pa Bleach.. Elfen Lied nije nista posebno, i moze da saceka.. xD

NEEEEEEEEEEE !!!!!!!!! Elfin Lied je odlican bre,doduse Death Note mi je bolji,ali dobar je Elfin Lied.

Inace Kakav je ovaj Fruit Basket? Svi ga hvale,reko da pogledam,da pogledam ali setim se da jos nisam zavrsio Footprinds in the sand :hahaha1:

DN? Pa ovako.. Postoji sveska u koju upises ime, i ta osoba ( cije je ime ) umre. Sad, tu svesku nadje genije, Light, i krene tako da cisti svet od kriminalaca.. Ali se upetlja policija, smatrajuci da je Light masovni ubica... I onda krene nadmudrivanje..

EL nije los.. Ali DN- u nije ni do noznog prsta..

Fruit Basket je vise komican i sladak anime, ali u 5 epizodi kada se Tohru vratila kuci kod dede plakao sam ko lud. Znao sam da ce da se vrati kod Yukija ali ta tuzna atmosfera me je ubila. :sad2:

Taj Fruit Basket, stvarno na svakom koraku nesto o njemu. Moracu da vidim sta je to.

Tema

Pocela sam Lovely Complex, joj sto je ovo prosto.
Visoka devojka, nizak mladic, njihovi prijatelji, njihove gluposti na 25. ep.

Zatim, Chrome Shelled Regios, nije lose za sada.

@Meome
Ne brini nista.Prva epizoda je krvava xD Mada,meni je extra sto ima toliko krvi.
I da,ima mnogo golotinje.Ne hentai- a.

@SnG
Domo arigato,na preporuci,ali zar opet nije bolje da pre Bleach- a pogledam EL koji ima 10 puta manje epizoda?

aah stavi spolere *eyes blinded*
elfen lied nije uopste strasan, samo glave lete

Ma daj.. Moze da leti sta oce, mene EL uopste nije potresao, niti ustrasio.. Jedino mi bilo zao.. Ali nista izazvano nasiljem u Anime- u...

EDIT: @ Akemi:
Bleach ti je ongoing.. I njega neces moci da sednes i odgledas za pet dana... Tako da je bolje da pocnes Bleach, po dve- tri epizode dnevno... Pripremis EL, i ako nadjes vremena pogledas i EL.. To je moja preporuka.. Ali opet, kako tebi srce zeli.. :D

Back