Koji alkohol za emotivnu ranu?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koji alkohol preporucujete za emotivnu ljutu ranu i po neku razbijenu iluziju..?
Jeger,Absinth,Viski,Vino...
Kako muškarci prevazilaze emotivne lomove ?
I da li je alkohol rešenje za takva emotivna stanja ?
Ako je sveža - rakija
Ako je od ranije - viski
Ako je podsećanja radi - pelinkovac
A ako je zajebancija - pivo sa ortacima i razmena telefona poznatih riba

Koji alkohol preporucujete za emotivnu ljutu ranu i po neku razbijenu iluziju..?
e safa sto se tice tojega preporucujem rakiju od dunje iki kajsije a moze i viski pa sto da ne joni voker mada nije ni vino lose crno obavezno a moze i belo zavisi... a vinjak more ali zbobzirom da si zensko onda uzmi somersbi ili liker a moze i pivo ili votka iki jos bokje kvas... a moze i rasol pa sto da ne

Ја пијем Абсинт и пишем. Некад сликам, некад пишем, а нека чак и фотографишем, у чему сам нај тањи.

00:48, pogledaj čaše, jesi uočila detalj?
Industrija
Ceca ili Jeca
Coca Cola ili Pepsi
Johnie Walker ili Ballantines

u mom slučaju Ceca, Pepsi, Ballantines (a i Škoti kažu da je bolji ali oni tuku po Famous Grouse narodnom viskiću)

p.s. mada dobih na poklon od firme za rodjus Johnie Walker sa dve gravirane čaše sa glavnim logom, viskić mi se nije dopao naročito nekako mi je za devojčice

p.p.s. a i to što se na sat vremena proda duplo više Johnia nego Ballantinesa širom sveta je zbog šurovanja sa UK dinastijom pa im namestili slobodarsko trćište

Industrija
Ceca ili Jeca
Coca Cola ili Pepsi
Johnie Walker ili Ballantines

u mom slučaju Ceca, Pepsi, Ballantines (a i Škoti kažu da je bolji ali oni tuku po Famous Grouse narodnom viskiću)

p.s. mada dobih na poklon od firme za rodjus Johnie Walker sa dve gravirane čaše sa glavnim logom, viskić mi se nije dopao naročito nekako mi je za devojčice

p.p.s. a i to što se na sat vremena proda duplo više Johnia nego Ballantinesa širom sveta je zbog šurovanja sa UK dinastijom pa im namestili slobodarsko trćište
Meni su Johnnie i Ballantines skoro kao dva brata blizanca, Chivas je taj koji ne "ujeda".
Crveni Johnnie je najprodavaniji zbog koktela, iako ima ljudi koji ga nose u goste na poklon, kao recimo naš @mario80 :mrgreen:

Po meni treba pomešati pića. Barem je tako bilo kod mene prvi put. Najbolji drug me premlatio, osramotio i mene i sebe pred silnim ljudima na kraju škole. Ja kod kuće sam. Pomešao vino, pivo i rakiju. Bukvalno sam pao u nesvest od te kombinacije. Sutradan sam ceo dan imao problema sa stomakom. Nije mi bilo do života, ali generalno cilj je ipak bio postignut.

Zavisi od rane, mora laboratorijski utvrditi koji alkohol leči koju ranu. Znači uvek znati čime se koja rana leči, a na koji smo alergični.
Široko je rasprostranjeno da se tuga leči belim vinom, ljubav žestokim, bes viskijem, crvena vina su za oporavak uz dobru klopu.

Back