- Poruka
- 400.000
aaa višnjevaca nas je spojila, njojzi hvalaKako da ne. Zaboravih da je pomenem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aaa višnjevaca nas je spojila, njojzi hvalaKako da ne. Zaboravih da je pomenem.

То је ваш женски избор, зато што је слатка, као и ликери. Али ништа горе од тога. Имаш утисак да пијеш обичан сок, све док не покушаш да устанеш.Kažu ..meni je višnjevaca bolja
aaa višnjevaca nas je spojila, njojzi hvala![]()
Pa u tome i jeste stvar, da ne ustanes nego horizontala.То је ваш женски избор, зато што је слатка, као и ликери. Али ништа горе од тога. Имаш утисак да пијеш обичан сок, све док не покушаш да устанеш.
Medicinski alkohol.Koji alkohol preporucujete za emotivnu ljutu ranu i po neku razbijenu iluziju..?
Jeger,Absinth,Viski,Vino...
Kako muškarci prevazilaze emotivne lomove ?
I da li je alkohol rešenje za takva emotivna stanja ?
Ako je sveža - rakijaKoji alkohol preporucujete za emotivnu ljutu ranu i po neku razbijenu iluziju..?
Perverznjaku matori....Sebi na kitu
Svakom se desi da greškom turi parfem sa alkoholimPerverznjaku matori....
Znaš sve uncut onaj
Svaka se škola plaća, a večernja najskuplje...Svakom se desi da greškom turi parfem sa alkoholim
Posle čitaš pre upotrebe...
Alkohol nije resenje za emotivna stanja, izuzev lakseg stresa.Koji alkohol preporucujete za emotivnu ljutu ranu i po neku razbijenu iluziju..?
Ako ti alkohol nije rješenje, to samo znači da nisi popio dovoljno. Ne moraš sad biti kroner i piti svaki dan, ali sa vremena na vrijeme zdravo je pošteno se ubiti u alkoholu.Alkohol nije resenje za emotivna stanja, izuzev lakseg stresa.
e safa sto se tice tojega preporucujem rakiju od dunje iki kajsije a moze i viski pa sto da ne joni voker mada nije ni vino lose crno obavezno a moze i belo zavisi... a vinjak more ali zbobzirom da si zensko onda uzmi somersbi ili liker a moze i pivo ili votka iki jos bokje kvas... a moze i rasol pa sto da neKoji alkohol preporucujete za emotivnu ljutu ranu i po neku razbijenu iluziju..?
Ја пијем Абсинт и пишем. Некад сликам, некад пишем, а нека чак и фотографишем, у чему сам нај тањи.Koji alkohol preporucujete za emotivnu ljutu ranu i po neku razbijenu iluziju..?
Koji alkohol preporucujete za emotivnu ljutu ranu i po neku razbijenu iluziju..?
Na tudjim greškama se učiSvaka se škola plaća, a večernja najskuplje...![]()

Industrija00:48, pogledaj čaše, jesi uočila detalj?
Meni su Johnnie i Ballantines skoro kao dva brata blizanca, Chivas je taj koji ne "ujeda".Industrija
Ceca ili Jeca
Coca Cola ili Pepsi
Johnie Walker ili Ballantines
u mom slučaju Ceca, Pepsi, Ballantines (a i Škoti kažu da je bolji ali oni tuku po Famous Grouse narodnom viskiću)
p.s. mada dobih na poklon od firme za rodjus Johnie Walker sa dve gravirane čaše sa glavnim logom, viskić mi se nije dopao naročito nekako mi je za devojčice
p.p.s. a i to što se na sat vremena proda duplo više Johnia nego Ballantinesa širom sveta je zbog šurovanja sa UK dinastijom pa im namestili slobodarsko trćište

Jameson viskiKoji alkohol preporucujete za emotivnu ljutu ranu i po neku razbijenu iluziju..?
Po meni treba pomešati pića. Barem je tako bilo kod mene prvi put. Najbolji drug me premlatio, osramotio i mene i sebe pred silnim ljudima na kraju škole. Ja kod kuće sam. Pomešao vino, pivo i rakiju. Bukvalno sam pao u nesvest od te kombinacije. Sutradan sam ceo dan imao problema sa stomakom. Nije mi bilo do života, ali generalno cilj je ipak bio postignut.Koji alkohol preporucujete za emotivnu ljutu ranu i po neku razbijenu iluziju..?